Ik ben Tegendraads en ik wil teveel!

Ken je dit gevoel? Dat je eigenlijk al heel veel hebt, maar plotseling heel ontevreden bent? Met bijna alles eigenlijk? Haren niet goed, inrichting te saai… Tijd om er iets aan te doen!

Als je tegendraads kan zijn…

Opeens was het weer zo ver. Ik wil! Ik wil veel te veel. Of eigenlijk wil ik veel te veel op een hele korte tijd. En dan word ik een beetje nukkig. Nukkig om niks en nukkig om alles. Dus ik ga maar eens opschrijven wat ik allemaal wil en wat er anders moet. En hoe ik dat ook ga bereiken. Dus lees rustig over mijn gezeur heen als je meteen naar de oplossingen wil gaan. 😉

 • Ik wil ander haar. Ik heb mijn haren alweer een tijdje lang en in mijn eigen haarkleur, donkerbruin. En dat vind ik dan weer saai. Heel saai. Maar ik ben aan het sparen voor een regenboog of cosmic dye en dat is nou eenmaal best wel duur. Ik kijk af en toe terug naar mijn oude kapsels en dan steekt het een beetje.
 • De inrichting van ons huis is niet meer naar mijn smaak. Er is helemaal niks mis met die meubels, behalve wat krasjes van het verhuizen. Toch wil ik wat anders. Maar daar hoef ik voorlopig nog niet aan te denken, want we hebben er in 2013 behoorlijk wat voor moeten uitgeven. Eerder kocht ik mijn meubels via marktplaats en op de kringloop, waardoor ik vaker kon wisselen. Nu hebben we wel kwaliteit en vinden andere mensen het mooi, maar ik mis iets.
 • Sinds ik de medicatie per infuus krijg ben ik bijgekomen. Opeens zit er 7 kilo extra aan. Nou ben ik altijd al rond en gezond geweest en vind ik dat zelf mooi, maar die extra kilo’s hadden er voor mij niet aan hoeven te komen.
 • Ik vind mijn kleren niet zo spannend meer, waardoor ik thuis de laatste tijd een “trainingspakken-Sjonnie” ben en ik buiten de deur meestal in zwarte kleren loop.  Terwijl ik het liefste kleren draag waarin ik een statement maak. Mijn man vertelt me dan ook nog regelmatig dat ik meer dan genoeg leuks heb en eigenlijk is dat wel zo. Maar het werkt dus even niet.
 • Ik heb mijn huid weer verprutst door minder goed te letten op voeding waar zuivel in verstopt zit. Droog met rare bultjes. Pfff. Nu lijkt het met de beste foundation niet meer weg te werken.

 

En dan nu… Tatatadaaa… Mijn oplossingen:

 • Komende week ga ik lekker met de bus naar Duitsland en ik ga een mooie haarverf uitzoeken bij de DM. Ik denk een mooie knalkleur rood. Dan hou ik het voorlopig wel weer even vol.
 • Ik ga kijken of ik mijn meubels anders kan zetten en komend weekend ga ik rondsnuffelen op de vlooienmarkt voor leuke opvallende vintage items en andere toffe spulletjes waar ik mijn meubels een beetje mee kan opvrolijken.
 • Ik ga nog beter op mijn eten letten en wandelen. Dan ga ik ook nog eens wat doen met mijn hoelahoep, springtouw en kettle bells en dan moet het goed gaan komen. Al moet ik verdorie Pokémon gaan spelen, die kilootjes gaan er af.
 • Ik ben van plan om opvallende kledingstukken uit zoeken en daar tenminste 3 combinaties mee te maken en die regelmatig te gaan posten op Instagram en mijn blog, zodat ik mijn kledingkast kan herontdekken.
 • Ik ga weer alle voedingswaren controleren op zuivel, mijn gezicht weer beter reinigen en hydrateren en mijn best doen om er met wat make-up wat van te maken totdat de bultjes weer verleden tijd zijn.

 

Zo, nou ben ik tijdens het bloggen zelf met oplossingen gekomen!!!

Heb jij dat ook wel eens, dat je opeens alles beu bent en alles wil veranderen?

 

Bewaren

Bewaren


10 thoughts on “Ik ben Tegendraads en ik wil teveel!

 1. Dit is heel herkenbaar! Ik heb ook van die periodes dat ik ineens van alles wat bij wijze van gisteren nog goed was, ineens anders moet. En dat moet eigenlijk vandaag, dat begrijp je. 😉

  Goed dat je gelijk met oplossingen komt. Ik vind je inrichting mooi en zou je aanraden vooral ook meer groen in huis te halen. Dat maakt het dan gelijk een stuk knusser.

  Grappig genoeg had ik ook jouw hanglamp hangen totdat die me echt tegen ging staan. Misschien zou een warmere kleur lamp voor jou ook wat zijn. Tot zover al mijn ongevraagde advies. 😉

 2. Oh ja, die buien ken ik wel.. heb er nog wat tattoo’s aan overgehouden dus wacht nu meestal even tot ik ‘t wat helderder bekijk 😉

  Op dit moment is t rijtje ongeveer hetzelfde als dat van jou, alleen doe ik er weinig aan, haha 😉
  Leuk blog, ik kom zeker nog eens langs!

 3. Mooie doelen! Dat rode haarkleurtje vind ik je ook wel heel tof staan!
  En heel herkenbaar (vooral omdat mijn meneer wat wispelturig kan zijn… Kan soms lastig zijn, maar levert ook hele mooie, spontane acties op! 😀 )

 4. Precies wat Melanie zegt!!! Wij zijn zoooo wispelturig! Wel superpositief dat je er oplossingen voor hebt gevonden, you go girl!

  ps: enne, je meubels verplaatsen kan al een hele hoop schelen inderdaad! xoxo

 5. Zo herkenbaar! ik ben soms ook alles zo zat… laatst nog een domme poging gedaan om mijn haar blond te verven.. ik wil er ook leuk uitzien en neem mij voor om mij iedere dag leuk aan te kleden etc. Loop altijd in wijde joggingkleding. Maar omdat ik altijd binnen zit en ‘s middag weer moet slapen denk ik vaak, ach, laat maar. Heel herkenbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.