Hunkemöller | De perfecte BH oplossingen voor de zomer

bh oplossingen toolNog niet zo lang geleden kon je in de zomer kiezen tussen 2 opties. Een top waarbij je een bh kon dragen, of een top waarbij dat niet ging. Die laatste optie was niet voor iedereen een mogelijkheid. Tegenwoordig zijn er perfecte bh oplossingen voor de zomer en bij Hunkemöller vind je zelfs een tool waarmee je kan ontdekken wat de perfecte oplossing voor jou is. Natuurlijk hebben ze ook nog steeds bh’s die gezien mogen worden.

De Perfecte BH Oplossingen Tool

 

bh oplossingen toolIk heb de tool natuurlijk meteen geprobeerd. De eerste keuzes die je maakt zijn:

  • Extra Comfort
  • Onzichtbare ondersteuning
  • Push-Up Effect

Omdat ik vooral in de zomer moeite heb om de perfecte bh te vinden, koos ik voor onzichtbare ondersteuning. In de volgende stap kon ik aangeven onder welke top ik de bh zou willen dragen. Het meeste heb ik altijd moeite met haltertops.

bh oplossingen hunkemöller

In de laatste stap geef je aan of je liever kiest voor een bh met of zonder beugels. Ik heb beide opties bekeken en in beide gevallen kwam er een goede match uit. Zo kon ik kiezen tussen een plak-bh met cups, een plak-bh met vleugels, een strapless bh met beugels, een strapless maximizer bh met beugels voor extra volume en een bh met transparante bandjes. Keuze genoeg dankzij deze handige bh oplossingen tool!

BH Oplossingen shoppen

Maximizer

strapless maximizer bh Hunkemöller

De strapless maximizer bh lijkt me ontzettend handig. Op die manier hoef ik niet meer te kiezen tussen strapless of push-up, waardoor het behouden van een zandloperfiguur net wat makkelijker is.
Deze maximizer bh is te koop in 3 kleuren (zwart, wit en nude) en vergroot je cup optisch met 2 maten. Er zitten afneembare schouderbandjes bij, zodat je hem ook als een gewone push-up bh kan dragen. Deze maximizer kost €29,99 en is verkrijgbaar van cup A t/m D.

De bh die gezien mag worden

bh Hecate HunkemöllerJe kan er ook gewoon voor kiezen om je bh te laten zien. Dat staat niet altijd even mooi en met die oude verwassen bh die zo lekker zit is het geen aanrader. Maar bij Hunkemöller vind je prachtige bh’s die je helemaal niet wil verstoppen. Deze voorgevormde push-up beugel bh Hecate is er juist om je outfit nog mooier te maken. Hij is verkrijgbaar van cup A t/m E en kost €49,99.

BH Oplossingen Accessoires

Wil je gewoon je fijne oude bh blijven dragen of ben je op zoek naar een budget oplossing? Transformeer hem dan met de bh accessoires van Hunkemöller. Ze hebben bijvoorbeeld een low back strap, voor tops met een lage rug (€9,99), fashion clips voor een racerback top (€3,99) of fashion tape om je borsten op hun plaats te houden in de meest lastige tops. (€4,99) Voor nog meer oplossingen kan je op hun website goed terecht.

 

Voor welke oplossing zou jij kiezen?

 

#adv.

3 thoughts on “Hunkemöller | De perfecte BH oplossingen voor de zomer

  1. Ik heb nog nooit een plak BH geprobeerd, lijkt mij superhandig (niet van die bandjes die steeds afzakken) maar ook weer bang dat ze eraf floepen..;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.