Hotspot Rotterdam | Scrap XL

Scrap XL

Dat Rotterdam Noord tegenwoordig een geweldige vibe heeft, dat weten wij hier wel. Maar wat er nou precies te vinden is? Heel veel! Scrap XL is een van die dingen die je zeker moet bezoeken als je er in de buurt bent. Of je nou een kunstenaar bent, mee wil doen aan #echtepostiscool, wil knutselen, een kinderfeestje wil organiseren, of je huis uniek wil decoreren, ze hebben er voor iedereen wel wat.

Scrap XL

Misschien ben ik een beetje bevooroordeeld, omdat mijn vriendinnen bij Scrap werken, maar als er een winkel is waar ik lang kan blijven hangen en veel inspiratie krijg, dan is het wel bij Scrap XL. Zo nu en dan loop ik er even binnen om te kijken of er nog nieuwe items zijn binnengekomen. Het concept is heel simpel eigenlijk. In de winkel vind je dingen die we normaal gesproken zouden weggooien, maar op deze manier een nieuwe bestemming krijgen. Of je nu een doos zoekt om een cadeautje in te verzenden, of het cadeautje helemaal zelf wil maken, je vindt er gewoon wat je zoekt.

Kunst bij Scrap

In de winkel hangen ook wat voorbeelden van kunst die je met het assortiment van Scrap kan maken en zolang jij met de ideeën komt, zijn er mogelijkheden genoeg. Ik krijg vooral altijd ideeën hoe ik de wanden van mijn huis zou willen bekleden, want waarom zou je voor saai kiezen, terwijl je ook lekker creatief kan zijn. Als je zelf helemaal niet zo creatief bent, dan kan je er natuurlijk ook workshops volgen, want die hebben ze zowel voor kinderen als voor volwassenen.

Decoratie

Eigenlijk vind je bij Scrap gewoon alles. Van tegels tot vintage sleutelhangers. Zo zijn er geweldig toffe reclameplaten van cosmetica, die lichtdoorlatend zijn en die ik wel heel erg handig vind voor blogfoto’s. Ga er maar gewoon een keertje kijken en wedden dat je niet met lege handen vertrekt! En als je op de juiste dag de winkel bezoekt, dan ontmoet je meteen mijn beste vriendin of mijn huisgenootje, die ook nog eens heel gezellig zijn.

 

Kende jij Scrap XL al???

 


2 thoughts on “Hotspot Rotterdam | Scrap XL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.