Genomineerd voor de Liebster Award!

liebster award blog

Leuk, leuk, leuk! Ik ben genomineerd voor de Liebster Award door Miss B, dus vandaag ga ik de vragen invullen en zelf mensen nomineren. Dankjewel voor de nominatie!!!

De regels van de Liebster Award zijn:

 • Bedank de persoon die jou genomineerd heeft en post een link naar zijn of haar blog
 • Zet een foto van de award op je blog
 • Beschrijfย jouw favoriete blog
 • Beantwoord de vragen van de persoon die jou genomineerd heeft en formuleer 10 nieuwe vragen voor de bloggers die je zelf nomineert
 • Nomineer 5 tot 11 blogs
 • Kopieer deze regels in je eigen blogpost
 • Informeer de bloggers die je genomineerd hebt en bezorg hen de link van je eigen blogpost

Ik heb veel blogs die ik zo veel mogelijk probeer te volgen. Als ik moet kiezen, dan worden het Miss Sentinelli en Twinkelbella. Het zijn beide veelzijdige bloggers die het niet alleen over producten hebben, maar origineel zijn en over hun echte leven durven te schrijven. De blogs die ik volg zijn stuk voor stuk blogs die ik graag lees, dus als ik je niet genoemd heb: Jou vind ik ook leuk! ๐Ÿ˜‰

De Vragen van Miss B:

Wanneer hoorde jij voor het eerst over bloggen en waarom besloot jij jou eigen blog te beginnen?

Dat zal zo’n 10 jaar geleden zijn geweest. Ik ben zelf pas vorig jaar begonnen met bloggen, al schreef ik eerder al hele stukken op Hyves. Ik heb er lang over nagedacht, omdat ik dacht dat bloggen ingewikkeld zou zijn. Ik ben begonnen om mensen te laten zien dat je een leuk leven kan hebben, ook al ben je chronisch ziek. En ik wil mensen vertellen over mijn aandoening, zodat die meer bekendheid krijgt.

Beschrijf jezelf in drie woorden.

 • eigenwijs
 • behulpzaam
 • eerlijk (ook als dat niet uitkomt, haha)

 

Als je over jezelf nadenkt wat zijn jou sterke en zwakke kanten?

Mijn sterke kant is dat ik makkelijk met mensen kan praten, ik ben totaal niet verlegen.
Een van mijn zwakke kanten is dat ik dingen slecht kan doorzetten. Zo ben ik 3 keer begonnen met rijlessen en heb ik nog steeds geen rijbewijs.

 

Wat is jou grootste blunder?

Poeh, ik heb eerlijk waar geen flauw idee. Ik maak elke dag wel blunders, over het algemeen ben ik nogal lomp, dus valpartijen etc. gebeuren me regelmatig. Ik schaam me bijna nooit, ik lach zelf het hardste. Misschien dat ik me daarom de meeste blunders niet kan herinneren, ze blijven niet hangen omdat ik er geen negatieve gedachten bij heb. Wat ik me wel kan herinneren is dat ik probeerde te fietsen terwijl mijn evenwichtsorgaan in mijn oor ontstoken was. Aan de ene kant stapte ik op en aan de andere kant lag ik opeens met fiets en al op de rijksweg. Gewoon echt omgekiept.

 

Wat betekent succes voor jou?

Je hebt succes als je bereikt hebt wat je wil bereiken. Ik vind mijn blog bijvoorbeeld nu al een succes, omdat ik leuke lezers heb en mensen heb kunnen helpen door mijn stukjes . Anderen zouden er misschien niet tevreden mee zijn, omdat die juist graag gigantische statistieken willen hebben. Ik vind het al een succes als je graag naar je werk gaat, terwijl een ander het pas als succes ziet als je een topsalaris verdient.

Wat is jouw kijk op geld?

Dat ik het altijd te weinig heb. ๐Ÿ™‚ย  Al mag ik eigenlijk niet klagen, want we hebben een dak boven ons hoofd en genoeg te eten. Geld moet rollen, ik ben niet van het sparen. Ik doe liever nu iets leuks op de dagen dat het kan, dan dat ik spaar voor later. Ik moet eerst nog maar eens zien of ik later nog wel leef. Ik wil niks uitstellen.

Allemaal hebben we onze onzekerheden,right? Maar wat zijn nou dingen die je mooi vindt van jezelf?

Met stip op nummer 1: Mijn kont. Gewoon een goede dikke kont en ik word er zelf vrolijk van. Verder ben ik extra blij met mijn ogen, onderbenen en mijn tattoos. En over de rest ben ik ook niet ontevreden, behalve dat ik wel weer eens wat mag gaan sporten. Je krijgt het lichaam dat bij je past en daar moet je tevreden mee zijn. Je hoeft op niemand anders te lijken vind ik.

 

Heb jij dit spel ooit gespeeld? Doen, durven of de waarheid? En wat is het gekste wat jij moest doen?

Ik heb dit spel wel ooit gespeeld, maar ik ben nogal lui. Ik koos dus meestal voor waarheid, dan kon ik gewoon blijven zitten waar ik zat. ๐Ÿ˜‰

 

Waar heb jij echt een hekel aan?

Onbeschofte mensen. Voor sommigen is het zo moeilijk om beleefd te zijn en het lijkt steeds erger te worden.

 

Wat is iets dat je absoluut niet accepteert?

Dierenmishandeling. Dat moet ik echt niet zien, want dan ontplof ik.

 

En de bloggers die ik nomineer zijn:

De 10 vragen die ik jullie wil stellen zijn:

 • Hoe ben je met bloggen in contact gekomen en waarom ben je begonnen met bloggen?
 • Als je elk beroep zou mogen kiezen, wat zou je dan willen worden?
 • Wat zouden je vrienden over je vertellen als ze je moesten omschrijven?
 • Van welke kleine dingen word je gelukkig?
 • Ben je een lezer of kijk je liever films/series? En welk genre dan?
 • Waar winkel je het liefste?
 • Wat zou jij graag in het komende jaar willen bereiken?
 • Voor welk eten mogen ze je ‘s nachts wakker maken?
 • Zou jij op vakantie kunnen gaan zonder je mobiele telefoon?
 • Waar zou je op dit moment het liefste willen zijn?

 

Ik hoop dat jullie het tof vinden om genomineerd te zijn!

 

 


0 thoughts on “Genomineerd voor de Liebster Award!

 1. Ahhhh wat lief Tamara! Ik vind het heel gaaf om genomineerd te zijn, ben ik heel dankbaar voor! Wordt m’n tweede keer! Ik vind het zo tof dat je me support en blijft supporten door me te volgen en af en toe reacties achter te laten, zo leuk!

  Het leuke aan dit keer is dat de vragen door jou bedacht zijn, like!!! Ik ga hier absoluut een leuk blogje van maken! Nogmaals bedankt! Xoxo Amina

 2. Wat leuk je zo wat beter te leren kennen, gefeliciteerd met de nominatie! grappig, ik koos ook vaak waarheid omdat ik dat minder riskant vond dan doen haha.

 3. Olaa Tamaraaaa! Girl Wat leuk ingevuld! Het was heel leuk om jou kijk op sommige dingen te weten!

  Hahahahaha ik koos altijd voor ” doen” omdat ik dan van die gekke dingen moest doen. En dat vond ik dan gaaf vol spanning wacht ik dan af wat ik moest gaan doen. Ik weet nog dat ik van mijn vriendinnen midden op straat moest staan dansen en tegelijkertijd schreeuwen ik ben gek๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
  OMG en zij gingen helemaal stuk zij stonden dan binnen en keken mee vanuit het raam. Daar stond ik dan in mijn eentje ..& that’s right! Ik leek inderdaad wel gek hahahahaaha! Nu een paar jaartjes later hebben we het weer gespeeld en het was even leuk als toen. En nog steeds liggen we nog altijd helemaal in een deuk bij de doen opdrachten.. Ohwwww Yessssss! hhahahah

  Ik vond het cool om te zien hoe je de dingen die aan jezelf mooi vond lekker uitgebreid kon opnoemen. Zo hoort het gewoon! Echt TOP! Toevallig gaat onze tea time ook daarover this morning.. Ik vind jou kijk daar op ook geweldig! Je krijgt de lichaam die bij je past en daar moet je tevreden mee zijn. Your’e right Girl! Van jou kijk heb ik echt iets kunnen leren!

  Big Hug for yah!๐Ÿ˜™
  Miss B๐Ÿ’‹

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.