Gelukkig Nieuwjaar & Winnaars December

Nieuwjaar

Vandaag, op de 1e dag van 2017, maak ik de winnaar bekend van de verjaarswinactie en Diagnose te ver. Kom je ook kijken of je gewonnen hebt, of kom je de winnaars feliciteren?

Nieuwjaar

Om te beginnen wil ik jullie allemaal een gelukkig nieuwjaar wensen! Ik hoop dat jullie in 2017 allemaal een prachtjaar mogen hebben, met veel geluk, liefde en gezondheid. Ik ga in elk geval mijn best doen om er iets leuks van te maken dit jaar en ik hoop jullie allemaal vaak te zien!!!

De winnaars

winactie

Natuurlijk ben je komen kijken of je benieuwd bent of je gewonnen hebt, dus daar zal ik dan maar snel mee beginnen. ๐Ÿ™‚ Ik wil jullie graag eerst even bedanken dat jullie zo enthousiast hebben meegedaan en zoveel hebben geliked, gedeeld, gerepost en getweet. Heel tof!

Natuurlijk zullen er in 2017 ook weer nieuwe winacties online komen op Mara Tegendraads.
Blijf gewoon gezellig volgen, dan maak je de volgende keer opnieuw kans.

Winnaar Diagnose te ver

De winnaar van Diagnose te ver krijgt vandaag een mailtje van me, met daarin de download link van het e-book. En de winnaar is…

Van harte gefeliciteerd Jacqueline!!! Ik hoop dat jij het net zo spannend vindt als ik! ๐Ÿ™‚

Winnaar Verjaardagspakket

Hier ben ik wel even mee bezig geweest, want wat waren er veel reacties en wat hadden jullie veel stappen gedaan! De winnaar krijgt zo snel mogelijk een e-mail van me, waarin ik om het adres vraag, zodat ik het pakje kan verzenden. Graag reageren voor 4 januari, anders zal ik helaas opnieuw moeten loten. En de winnaar is….

Van harte gefeliciteerd Melanie!!! Het mailtje komt er zo snel mogelijk aan. ๐Ÿ™‚

 

Zoals ik al zei, komen er ook in het nieuwjaar weer winacties langs. Nu ben ik heel benieuwd wat jij een leuke prijs vindt om te winnen. Laat gerust een berichtje achter, dan kijk ik wat ik ermee kan doen. ๐Ÿ™‚

 

 


17 thoughts on “Gelukkig Nieuwjaar & Winnaars December

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.