Gastblog voor Sugarframe.nl #HS

blog-793047_960_720

Vandaag verschijnt mijn blog niet hier, maar komt er een gastblog over Hidradenitis online op Sugarframe.nl.

Gastblog over HS

Een tijdje geleden deed Leonie van Sugarframe oproep voor bloggers die chronisch ziek zijn en die over hun aandoening wilden vertellen. Omdat ik het belangrijk vind om mensen te vertellen over HS, heb ik meteen gereageerd. Ik heb natuurlijk ook verteld dat ik nog niet zo lang aan het bloggen ben, maar dat was geen probleem.

Volgens mij is het heel aardig gelukt, dus ik zou het leuk vinden als jullie een kijkje gaan nemen en laten weten wat jullie er van vinden.

Create HS Awareness!!!

 


2 thoughts on “Gastblog voor Sugarframe.nl #HS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.