Garnier Skinactive Micellair Reinigingswater

IMG_20160325_170551

Een tijdje geleden kreeg ik een pakketje van Kruidvat, met daarin deze fles Garnier Skin Naturals Micellair Water in Olie Waterproof van Garnier. Ik mocht het voor ze testen en ik wil jullie graag laten weten wat ik er van vind.

Garnier Skinactive Micellair Reinigingswater

Eigenlijk kan ik daar een heel kort antwoord op geven: Geweldig!
Ik gebruik normaal de make-upreiniger van Balea, omdat die in Duitsland goed uit de test kwam en ook aardig zijn werk doet. Sinds ik dit micellair water heb ontdekt, staan de andere reinigers eenzaam op hun plankje.

Ik had niet gedacht dat ik zo’n fan zou worden van dit product, maar het is toch echt zo. Ik hoef maar een beetje op 2 watjes te doen, om in een keer al mijn make-up te verwijderen. Ik hoef zelfs mijn best niet te doen om de waterproof en longlasting make-up weg te halen.

Ik heb het micellair water ook gebruikt om mijn huid ‘s ochtends te reiningen. Ik dacht dat mijn huid na de wasbeurt en gewone reiniging wel schoon zou zijn, maar echt schoon werd het pas nadat ik een watje met micellair water had gebruikt. Het eerste watje werd nog vies, het tweede was schoon.

Ik heb vaak ook uitslag rond mijn mond en kin, die sinds het gebruik van dit product een stuk rustiger is, omdat het een kalmerende werking heeft.

Ondertussen heb ik het al mijn vriendinnen en nichtjes al aangeraden en ik zal dit product elke keer opnieuw kopen.

 

Welke gezichtsreiniger gebruik jij het liefste?


0 thoughts on “Garnier Skinactive Micellair Reinigingswater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.