Foto op Forex | Dita & Bundy aan de muur

foto op forex

Enkele weekjes geleden kreeg ik een e-mail van fotocadeau.nl en mocht ik gaan shoppen op hun website. Natuurlijk nam ik dat aanbod meteen aan, zodat ik jullie kan vertellen over mijn ervaring met hun webshop.

Fotocadeau.nl

Fotocadeau.nl is een website waar je op een makkelijke manier je eigen foto’s kan laten afdrukken op wanddecoratie, maar bijvoorbeeld ook op mokken, sleutelhangers en muismatten. Hun wanddecoratie is erg divers. Je kan kiezen voor posters, tuinposters, afdrukken op verschillende houtsoorten, plexiglas, aluminium en forex.
Je kan heel makkelijk aan de slag door een foto te uploaden vanaf je computer, Facebook of Instagram, waarna je meteen kan zien wat het resultaat op het gekozen materiaal zal zijn. Daarna vul je nog even je gegevens in en klaar ben je al!

Foto op Forex

foto op forex

Ik koos voor een foto op forex van Bundy die achter Dita aan zit in de weilanden tegenover ons huis. Ik koos juist deze foto vanwege de beweging en het groene gras, dat lekker opvalt tegenover onze muren. De forex koos ik, omdat het een tijdloos materiaal is, dat bij elk interieur past en ik nogal makkelijk van interieur verander.

Forex is kunststof van de beste kwaliteit,die zorgt voor een strakke en heldere bedrukking en er zijn vele mogelijkheden en formaten. Een forex plaat is maar 10 millimeter dik, waardoor je afdruk niet te ver van de muur komt te hangen. Het ophangen kost helemaal geen moeite, want het voordeel van forex is dat het ontzettend licht van gewicht is. Een simpel spijkertje in de muur is alles wat je nodig hebt.

De prijzen van Fotocadeau.nl vielen me ook heel erg mee, want je hebt al een foto op forex in huis vanaf €17,95 en mijn afdruk was binnen een week in huis.

Kende jij de mogelijkheid van een foto op forex al?

 

 


4 thoughts on “Foto op Forex | Dita & Bundy aan de muur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.