Feestweek dag 5 | Flying Tiger zomerpakket ***Gesloten***

Flying Tiger

Het is dag 5 van de winweek ter ere van het 2,5-jarig bestaan van Mara Tegendraads en daarom wil ik een van jullie gaan verrassen met een Flying Tiger zomerpakket! Flying Tiger is een van mijn favoriete winkels en is vooral bekend in de Randstad.

Flying Tiger

Flying Tiger is een van-alles-en-nog-wat winkel met Scandinavische roots, waar je perfect terecht kan voor leuke originele cadeautjes die heel betaalbaar zijn. Je vindt er ongelofelijk veel prulletjes, die dan ook nog nut hebben. Ik koop er bijvoorbeeld ook cadeautjes voor surprise en Echte Post Is Cool. Omdat Mara Tegendraads 2,5 jaar bestaat, vond ik het leuk om (behalve de gesponsorde winacties) hier ook een pakket samen te stellen en aan een van jullie weg te geven. De nieuwe collectie was net binnen en ik werd heel happy van al die vrolijke kleurtjes.

Winactie Zomerpakket

In het zomerpakket vind je:

 • Een grapefruit kussen
 • Een citroen drinkbeker met rietje
 • Een cocktailshakerset met citroentjes
 • Een citroentjes lichtsnoer
 • Een koelend zitkussen in de vorm van een schijfje grapefruit.
 • Een lollipop met dip.

Het zijn allemaal items die ik voor mezelf ook erg leuk vind en ik zie me hier wel lekker mee zitten in de zomer. Je hoeft dan alleen nog zelf voor de muziek te zorgen en dan wordt het vanzelf feestelijk.

Verplichte stappen voor de winactie zijn:

 • Laat hieronder een berichtje achter en laat duidelijk weten dat je meedoet en welke stapjes je gedaan hebt.
 • Like de Facebookpagina van Mara TegendraadsΒ (Liken en delen vind ik lief!)

Extra stappen voor een extra lootje:

 • Volg Mara Tegendraads op Instagram en like de foto van de winactie.
 • Volg Mara Tegendraads op Twitter en retweet de winactie @Paramara1982.

*** Ik zag bij de andere winacties van afgelopen dagen dat er mensen meerdere keren meedoen onder verschillende namen. Ik wil die mensen er even op wijzen dat ik zie dat de reactie van hetzelfde IP-adres komt.***

Kijk ook even naar de andere winacties van deze winweek, want ik geef 2 paar oorbellen weg van All Day Jewels, een dinertje bij Toko Trash, een tegoedbon van Delete Waxing en een piercing naar keuze bij Queen of Rings.

Als je meedoet aan deze winactie, dan ga je ermee akkoord dat ik je een mailtje stuur als je gewonnen hebt en dat ik je adres vraag voor het opsturen van het pakket. Mijn privacyverklaring vind jeΒ hier. Je kan meedoen aan deze winactie t/m 10 juli. Daarna maak ik de winnaar hier en op social media bekend.

En de winnaar is…. Nancy!!!

Van harte gefeliciteerd Nancy! Ik vind het ontzettend leuk dat jij de winnaar van het pakket bent, want ik zag aan oude reacties dat je al meer dan 2 jaar langskomt op mijn blog en altijd een leuk commentaar achterlaat. Heel erg bedankt daarvoor. Er komt zo snel mogelijk een mailtje naar je toe.

De andere deelnemers wil ik natuurlijk ook hartelijk bedanken voor het meedoen. Blijf vooral volgen, want er komt binnenkort weer iets leuks aan!

 


36 thoughts on “Feestweek dag 5 | Flying Tiger zomerpakket ***Gesloten***

 1. Ik maak graag kans op die leuke pakket. Ik like je op fb en heb je pagina gedeeld.
  Ik volg je op insta en heb de foto geliked (heb helaas geen twitter)

 2. Leuk, k doe mee en ga je volgen op Facebook en Twitter (allebei iets met sprankje erin)
  Verder RT op Twitter
  Ga nu even neuzen bij je Ali-shoplogs!

 3. Ohhh…..wat een gaaf pakket, ik doe heel graag mee.
  Zou super zijn om te winnen πŸ™‚

  Groetjes Anneliese
  Actie gedeeld op facebook en twitter

 4. Wat een leuk en vrolijk pakket! Kan niet wachten tot de vakantie! Doe graag mee, volg je op Bloglovin (loved/saved) en gedeeld op G+.

 5. Wat een leuk en vrolijk pakket! Zou hem graag willen winnen voor mijn dochter van 9. Ze is gek op dit soort spulletjes. Zou leuk zijn om cadeau te kunnen doen voor de zomervakantie.
  Volg en like op fb en insta πŸ™‚

 6. Aan het einde van het schooljaar druk met rapporten schrijven e.d. Nog 3 weken en dan….hopelijk ook genieten van jouw prijs. Want zoals je al aangaf de flying tiger zit in de randstad en helaas nergens in de provincie Zeeland.

 7. Ha Mara,

  Wat een leuke actie! Ik zie me deze zomer al helemaal zitten met mijn Flying Tiger zomer pakket. Gaaf zeg!! Fingers crossed om te winnen.

  Groetjes!
  Hila

 8. Leuk! Doe graag mee, volg je overal al haha. Die beker met ananas is echt 😍. Jammer dat er bij mij in de buurt nergens zo’n winkel zit, zou denk ik net als Xenos veel te vaak komen, haha.

 9. Wat een leuk Flying Tiger pakket, daar maak ik graag kans op! Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie, op je bericht gereageerd, geliked en gedeeld), Twitter (@Glambertgirl77, bericht geretweet) en Instagram (Truusje26, foto geliked).

 10. Ik vind dit pakket zo leuk dat ik alles gedaan heb:
  Facebook (Linda Raaijmakers) -> geliked en gedeeld
  Twitter (@lindaenbjorn) -> volg en retweet
  Instagram (@lindaenbjorn) -> volg en repost

 11. Jaa. deze actie vind ik echt supervet, en zoals op Insta al gezegd, doet mij direct denken aan Wham, Club Tropicana. Btw, dus meegedaan op Insta en FB, heb geen twitter account πŸ™‚

 12. Wat een gezellige zomerset.
  Ik doe graag mee en heb de actie ook gedeeld op Facebook & Twitter.
  Laat de zomer nu maar weer komen.

 13. Ik had erg graag meegedaan. Mijn oudste vindt veel van die dingen geweldig (heeft ze van mama).
  Ik heb alleen geen Facebook dus had je daar graag een like gegeven.

  πŸ’‹

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.