Feestweek dag 3 | Delete Waxing Hillegersberg winactie ***GESLOTEN***

Delete Waxing Hillegersberg

Op dag 3 van de Feestweek mag ik een van jullie gaan verrassen met een cadeautje van Delete Waxing Hillegersberg Rotterdam. Een paar maanden geleden ontdekte ik deze geweldige waxing salons en het is een van mijn favorieten.

Delete Waxing Hillegersberg Rotterdam

Delete Waxing Hillegersberg is onderdeel van de Delete Waxing keten, maar ook speciaal, want het is de franchise onderneming van Wax angel Virginia. Toen ik voor een van mijn herhalingsafspraken moest gaan, zag ik dat de salon in Hillegersberg voor mij beter te bereiken was met de tram en pas nieuw geopend was. Ik was heel tevreden over de salon in het centrum en gelukkig ben ik net zo tevreden over de salon in Hillegersberg. Virginia is heel vriendelijk en werkt snel en secuur. Daarbij is het er ook gewoon heel gezellig.

Delete Waxing Hillegersberg

Als je tram 4 neemt, dan wordt je zo’n beetje voor de deur afgeleverd. In deze salon kan je dezelfde behandelingen krijgen als in de andere salons van deze keten, zoals de brazilian, upper lip en de vajacial. (een soort van facial, maar dan down under). De prijzen variëren naar behandeling, maar je kan er al terecht vanaf €9,95.

Winactie

Ik mag in samenwerking met Virginia een cadeaubon t.w.v. 10 euro aan een van jullie gaan weggeven! Let wel op, deze is alleen in te wisselen bij Delete Waxing Hillegersberg. Je kan de bon natuurlijk inwisselen voor een behandeling van die prijs, maar je kan hem ook gebruiken als kortingsbon op een van de andere behandelingen.

Verplichte stappen voor de winactie

  • Laat hieronder weten welke behandeling jij zou willen proberen.
  • Like de Facebookpagina van Delete Proffesionals in Waxing – Rotterdam Hillegersberg.

Dat is het! Natuurlijk vind ik het ontzettend lief als je mij op social media volgt en het bericht van de winactie wil liken en delen, maar het is voor deze winactie niet verplicht. Als je meedoet aan deze winactie, dan ga je ermee akkoord dat ik je een mailtje stuur als je gewonnen hebt en dat ik je adres vraag voor het opsturen van de cadeaubon. Mijn privacyverklaring vind je hier. Je kan meedoen aan deze winactie t/m 8 juli. Daarna maak ik de winnaar hier en op social media bekend.

De winnaar van de tegoedbon van Delete Waxing Hillegersberg is geworden…. Evita!

Van harte gefeliciteerd!!! Er komt zo snel mogelijk een e-mail naar je toe! Iedereen weer ontzettend bedankt voor het meedoen en tot de volgende keer!!!


6 thoughts on “Feestweek dag 3 | Delete Waxing Hillegersberg winactie ***GESLOTEN***

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.