Feestweek dag 1 | All Day Jewels winactie ***GESLOTEN***

All Day Jewels

Vandaag begint de feestweek, waarmee ik vier dat Mara Tegendraads 2,5 jaar bestaat. Het begint ook meteen goed, want ik mag van All Day Jewels iets heel leuks aan 2 winnaars gaan weggeven…

All Day Jewels

All Day Jewels is de Etsy webshop van Simone (van Simoneblogt.nl) , waar je heel toffe minimalistische sieraden kan kopen. In de woorden van Simone:

Met All Day Jewels wil ik de originaliteit in sieraden waarborgen en zorgen voor mooie, modieuze sieraden met een beperkt aantal exemplaren. Geen hoeveelheden zoals bij AliExpress en Ebay, maar juist het minimale. Uniek zijn staat hier op de voorgrond.
Daarnaast maak ik ook sieraden in opdracht. Het kan namelijk goed zijn dat je nergens dat sieraad kan vinden wat je zoekt. Gelukkig kan ik daarom dan ook een sieraad geheel naar jouw wensen maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sieraden voor een feestje, gala of bruiloft. Maar ook wanneer een sieraad in de shop niet helemaal naar jouw wens is, kan deze worden aangepast.

Winactie

All Day Jewels oorbellen

Van Simone van ik 2 winnaars blij maken met een paar van deze oorringen in een kleur naar keuze! Het zijn allemaal kleurtjes die prima bij een zomerse outfit passen. Overdag draag je ze naar je werk en in de avond zijn ze feestelijk genoeg om lekker te gaan stappen.

Wat zijn de verplichte stappen om mee te doen???

  • Laat in de reacties weten welke kleur oorbellen jij het liefst zou winnen. (Let op, je moet een primaire en een secundaire kleur kiezen, kijk daarvoor goed in de Etsy shop, want er zijn veel onvolledige deelnames!!!)
  • Like de Facebookpagina van All Day Jewels.

Dat is het! Natuurlijk vind ik het geweldig als je mijn Facebookpagina of andere social media kanalen wil volgen en het bericht van de winactie wil delen, maar het is niet verplicht. Als je meedoet, dan ga je ermee akkoord dat ik je een mailtje stuur als je gewonnen hebt en daarna je gegevens doorgeef aan Simone. Voor meer info over mijn privacyverklaring, klik hier.

Meedoen kan tot en met 6 juli. Daarna maak ik de winnaars bekend op mijn blog en op social media.

 

*** De foto’s in dit artikel zijn eigendom van Simone***

De winnaars zijn zojuist bekend geworden!!!! Van harte gefeliciteerd Cobi & Nelly!!!

Er komt zo snel mogelijk een e-mail naar jullie toe. De andere deelnemers wil ik graag bedanken voor de deelname en blijf gezellig volgen, want er komen regelmatig leuke winacties online!


40 thoughts on “Feestweek dag 1 | All Day Jewels winactie ***GESLOTEN***

  1. Hoi Mara, elke keer word ik weer vrolijk van je schrijfsels. Ook ik ben chronisch ziek en zie meestal de zonnige kant van het leven wel. Maar je hebt van die dagen………
    Anyway, top oorbellen. Heel leuk voor de zomer. Favoriet zijn bij mij de zilver / groen.
    Hartelijke groet!

  2. Van harte gefeliciteerd met je jubileum! (Ik doe natuurlijk ook graag mee… de gouden met groene oorbellen vind ik heel mooi!)

  3. Zeker een mooie start! Gefeliciteerd met het 2,5 jarig bestaan! Ik doe heel graag mee voor de zilveren, (mint)groene oorbellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.