Feestje | Mara Tegendraads bestaat 1,5 jaar! (& winactie)

feestje

Deze maand bestaat Mara Tegendraads alweer 1,5 jaar en dat wil ik met jullie vieren! En tot mijn grote verrassing vond een heel tof bedrijf het leuk om met ons mee te vieren, dus lees maar snel verder. Welkom op mijn feestje!

Best een feestje waard, toch?

Toen ik begon met bloggen, had ik geen idee of ik het lang ging volhouden. Nu ik 1,5 jaar bezig ben, is het lastiger om niet met bloggen bezig te zijn. Zodra ik een winkel binnenloop, dan zie ik dingen die ik voor mijn blog zou kunnen gebruiken. Als ik iets bestel online, dan ben ik al bezig met hoe ik het product op de foto wil zetten en of het leuk is om met mijn volgers te delen. Toen ik laatst 2 weekjes ziek was heb ik niet geblogd en ik miste het toch wel behoorlijk.

Dankzij het bloggen heb ik leuke nieuwe mensen leren kennen, zowel online als in het echt en ik ga sneller de deur uit. Zelfs alleen de deur uit en dat deed ik niet zo vaak. Ik ontdek nieuwe plekken en bedrijven bijvoorbeeld. Mijn wereld is ineens een heel stuk groter geworden.

Winactie

Nicole's Choice Thee

Een van de bedrijven die ik heb leren kennen is Nicole’s Choice. Ik schreef eerder al een review over deze webshop, waar ik zo ontzettend verslaafd aan ben geraakt. Toen ik op Twitter liet weten dat ik een feestje te vieren had, reageerde Nicole meteen dat ze het leuk zou vinden om de winactie te sponsoren.  Aangezien er bij mij geen dag meer voorbij gaat zonder die heerlijke thee, vond ik het een geweldig idee.

Ik mag een van mijn lezers blij maken met €20 aan shoptegoed & verzendkosten, te besteden in de webshop van Nicole’s Choice!!!

De verplichte stappen zijn:

 • Laat een berichtje achter, waarin je laat weten welke smaak thee jij zou willen proberen. (Check de webshop, waar weer allemaal nieuwe smaakjes te krijgen zijn.)
 • Like de Facebookpagina van Nicole’s Choice.  (Dit wordt gecontroleerd voordat ik de winnaar uitloot.)

Dit keer zijn er geen extra stapjes, maar ik zou het wel tof vinden als jullie de actie willen liken en delen, of me willen volgen op Facebook, Instagram, Twitter, Bloglovin’, Pinterest of Google+.

Op donderdag 6 juli ’17 maak ik de winnaar bekend in een blogpost en op social media. De winnaar ontvangt daarna een mailtje met de couponcode.

Dankjewel!!!

Natuurlijk wil ik graag mijn lezers bedanken, zeker de mensen die al vanaf het begin langskomen en berichtjes achterlaten. You guys rock!!!

 

 


92 thoughts on “Feestje | Mara Tegendraads bestaat 1,5 jaar! (& winactie)

 1. Gefeliciteerd! Mooie mijlpaal hoor. Tof dat je een winactie organiseert met nicole’s choice. Ik hou van zoethout, ben daar wel benieuwd naar. En naar de granola
  Nog vele jaren 💪

  • Hi Sabrina,
   Super leuk dat je meedoet met deze win-actie. Nu duimen natuurlijk!
   Onder welke naam heb jij de Nicole’s Choice Facebook pagina geliked? Dan kan ik dit even checken :)! Er zijn namelijk meerdere Sabrina’s die de pagina geliked hebben.
   Liefs, Nicole

 2. Gefeliciteerd! en een leuke actie weer! Ik doe graag mee. ik zou de Green sensation of de groene thee met sinaasappel willen proberen. Drink de hele dag door thee, is het eerste wat ik s morgens doe, een grote mok thee maken, en s avond staat er altijd een grote pot thee op tafel. De fb pagina geliked.

  • Hi Jessica,
   Super leuk dat je meedoet met deze win-actie. Nu duimen natuurlijk!
   Onder welke naam heb jij de Nicole’s Choice Facebook pagina geliked? Dan kan ik dit even checken :)! Er zijn namelijk meerdere Jessica’s die de pagina geliked hebben. En ohja, mocht je winnen dan hoef je niet te kiezen tussen die twee theesoorten, dan bestel je ze gewoon beide!
   Liefs, Nicole

   Nicole onlangs geplaatst…Nicole’s Choice, waar gezond een keuze is!My Profile

 3. Van Harte Gefeliciteerd met je 1,5 jarige Blogaversary!!! Wat Ontzettend Mooi om te lezen wat je Blog je allemaal heeft gebracht! Erg herkenbaar dat als je chronisch ziek bent je wereldje steeds kleiner wordt, dat ervaar ik nu ook zo na 3,5 jaar ziekte. Top dat het jouw wereld heeft verrijkt: Yaaay! Met deze winactie doe ik Dolgraag mee! Ik ben een echte theeleut en na het lezen van jouw enthousiaste review ben ik écht Razend Nieuwsgierig naar Nicole’s Choice! Ben me ook een beetje aan het verdiepen in de gezondheidseffecten van kruiden. Spice me up lijkt me heerlijk Warm & Kruidig! En Fruity Boost, met dadelsmaak, oehhhhh… dat klinkt Overheerlijk! Zoveel keuze, met al die Originele Smaken & Ingrediënten… 🙂 Kom er net achter dat Nicole gewoon in mijn Hometown Tilburg zit, wat toevallig! Onwijs bedankt voor deze Super Kans Mara, veel Gezondheid gewenst & Good Luck met je Mooie Blog! 😀

    • O Gelukkig! Haha wat leuk van je oma zeg! 😉 O ja vergat nog helemaal te zeggen dat ik ook een eigen thee brouwsel heb gefabriekt met allemaal gezonde kruiden om mijn gezondheid te ondersteunen. Maar echt lekker… nou nee haha! 😅 Ik drink het trouw elke dag, maar zo blijkt maar weer dat een lekkere thee blend maken niet zo gemakkelijk is! Nogmaals Thanx voor de Gave kans & Duimen maar! 😀

  • Hi Sazou,
   Super leuk dat je meedoet met deze win-actie. Nu duimen natuurlijk!
   Onder welke naam heb jij de Nicole’s Choice Facebook pagina geliked? Dan kan ik dit even checken :)! Ben wel benieuwd wat voor kruiden thee je nu drinkt dan? Het helpt je dus wel? Alvast bedankt voor je reactie!
   Liefs, Nicole

   Nicole onlangs geplaatst…Nicole’s Choice, waar gezond een keuze is!My Profile

   • Hi Nicole,
    Ja Onwijs leuk, Dankjewel! Volg je onder de naam Saskia van Poppel 😉 Leuk dat je het vraagt! Ik drink nu een kruidenmix op basis van Brandnetel (nierreiniger), Paarden-bloem,- blad & -wortel (leverreiniger) en Zoethout (voor energie). Hier speel ik wat mee en voeg b.v. Salieblad (ontstekingsremmend), Gedroogde Rozenbottels/ Cranberries (Vitamine C, versterking immuunsysteem), Kamille- en Lavendelbloemen (Rustgevend en nog vele andere gezonde eigenschappen), Rozenblaadjes (o.a. Detox) en Gedroogde of verse Gember (natuurlijke antibiotica) toe. Afwisselend drink ik ook Rooibos, Witte- en Groene Thee (antioxidanten). Ik vind het erg leuk om me in de werking van kruiden te verdiepen (fytotherapie) en mijn arts behandelt mij ook grotendeels natuurlijk. Tja en of het ook helpt haha…. das een beetje lastig bij mij, de chronische ziekte van Lyme is flink aan het feesten is in o.a. mijn buik, hoofd, organen en zenuwstelsel haha! Dus nee, ik voel niet echt direct effect, maar heb wel mijn hele levensstijl omgegooid qua dieet en veel thee drinken hoort daar ook bij! Dat voelt wel heel goed: Alles op alles om beter te worden! Mooi om jouw verhaal te lezen Nicole en dat je zo bewust met gezonde voeding bezig bent! Top dat je vriend ook helemaal ‘into Healthy Food’ is! Veel Geluk met je Mooie Shop & Stay Healthy! Liefs, Saskia

 4. Wat een leuke actie 🙂 Gefeliciteerd met de 1.5 jaar! Ik drink op dit moment alleen maar losse thee. Het is nog een beetje uitvogelen welke smaken ik lekker vind. Ik heb even op de website rond gekeken en ben wel erg benieuwd naar de Spice me up thee. Ik hou wel van een beetje pittig.

 5. Ik vind de Blooming Flowers thee super bijzonder en zou dit graag willen proberen.

  Zou dit eigenlijk ook heel leuk vinden voor mijn klas waar ik regelmatig thee mee drink als gezellige beloning. Denk dat de kinderen dit heel bijzonder zouden vinden.

 6. Gefeliciteerd! Wat leuk! Ik doe graag mee want ik houd van theetjes drinken met mijn vriendinnen! Ik vind de theebloemen uit de webshop erg mooi en het lijkt me ook heel lekker. Ook de smaakjes miss mango en sweet vanilla lijken mij erg lekker!!!

 7. 😍😍😍Goedemorgen Mara Gefeliciteerd op naar de volgende jaren 🙂 Wauw van deze mega verwennerij wordt ik heel blij ben een echte theeleut en groene thee heeft mijn voorkeur zou graag #GreenParadise willen uit proberen daarom waag ik graag mijn kans uiteraard heb ik deze schitterende #Winactie met veel ❤️ laten stralen op mijn tijdlijn zodat iedereen er op tijd bij kan zijn nu maar heel hard #Hopen dat er misschien wel wat geluk mijn kant op mag komen want als ik dit #shoptegoed mag winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen #TeaParty #DuimpjesDraaien fijne dag nog liefs wanda 😘

 8. Gefeliciteerd dame! Dat heb je supergoed gedaan! Ik hoop dat je járen door blijft bloggen en socializen, want meid, wat kun jij dat goed. Ik vind actief op social media zijn soms echt een uitdaging qua tijd en energie, maar jij bent echt lekker actief! Bewonder ik enorm! Wat een mooie samenwerking ook met Nicole…er staan op de website ook andere gave spulletjes, zoals de “Finum Tea Control 0.4 theepot met ingebouwd theefilter”. Superhandig…Ik doe heel graag mee! Ik ben gek op groene thee met citroen dus ik zou voor de Green Citrus Power gaan. Jou volg ik natuurlijk al en Nicole is next 🙂 Liefs en nog heel veel succes!
  Amina onlangs geplaatst…PREVIEW | NAIL PAINT TO GO LIMITED EDITION by CATRICEMy Profile

 9. Wij zijn niet van die thee drinkers, dus ik gun deze aan iemand die er meer aan heeft. Ik wil je natuurlijk wel feliciteren met het 1,5 jarig bestaan van je blog!!

  • Alle thee die ik tot nu toe heb getest is echt de moeite waard. Ik zou Sweet Dragon kiezen om te beginnen. Maar komende week review ik FlowerPower en Fruit Explosie, die beide heel verschillend en heel lekker zijn. Dus roep maar wat. 😉

 10. Omdat ik zelden echt lekkere rooibosthee drink zou ik de Rooibos Honeybush of de Spicy en hot willen proberen. Ik kende deze webwinkel nog niet en wat leuk dat ze je wil sponseren!

  • Hi Désiré,
   Leuk dat je meedoet met deze win-actie. Nu duimen natuurlijk!
   Onder welke naam heb jij de Nicole’s Choice Facebook pagina geliked? Dan kan ik dit even checken :)! Onder Désiré krijg ik het niet gevonden 🙂helaas. Bedankt alvast voor je reactie!
   Liefs, Nicole

 11. Wat ik zo graag zou willen proeven is de Spice Me Up (Ayurvedische thee) Maar eigenlijk ben ik ook enthousiast over de Fruit Explosie
  Volgens mij zijn ze allebei echt lekker
  Het lijkt mij de perfecte manier om het feestje van Mara Tegendraads in stijl te vieren

 12. Oh wat n leuke actie ☺ green cranberry lijkt me heerlijk, eigenlijk alle soorten green thee wel.
  Groetjes theeleutje wendy😊

  • Hi Jessica,
   Ik heb nog veel meer leuke producten in de webshop, zoals bijvoorbeeld doe het zelf bakmixen, die heerlijk zijn en ook nog een gezond. Daarnaast ook mooie handgemaakte tweezijdig te dragen keukenschorten. Je hoeft niet perse thee te shoppen 😉 Mocht je je bedenken, dat kan altijd!
   Liefs, Nicole
   Nicole onlangs geplaatst…Nicole’s Choice, waar gezond een keuze is!My Profile

 13. Spice me up… omdat ik wel wat Spice/Energie kan gebruiken. En omfat ik dol ben op gember.
  Ik las in je reviews dat jij hem ook zo lekker vindt. Ben er benieuwd naar…

 14. Gefeliciteerd, deze theeleut doet graag mee.
  Wat een leuke webshop is dit.
  Mocht ik winnen dan zou ik zeker voor de Blooming Flowers gaan, wat zien die er mooi uit.
  Ik volg je op alle kanalen.

 15. Wat een leuk feestje organiseer je voor de lezers van je blog! 😉 Ik vier het feestje zeker graag mee, heb de webshop al eens voorbij zien komen…. Zelf ben ik reuze benieuwd naar de fruit infusions thee! 😉 Vooral de fruit explosie lijkt me heerlijk, ben zelf enorm dol op zoet… Ben reuze benieuwd naar deze thee dus ik doe graag mee….(en dat rijmt hahaha)
  Groetje van Ilsiee

 16. Ooh wat leuk! Ik zou voor de blooming surrender gaan! Altijd al eens willen proberen omdat het er zo leuk uit ziet!

 17. Gefeliciteerd met de jubileum, ik doe graag mee, de pagina geliked 🙂 ik zou zeker de badass lemon thee bestellen wel moeilijk kiezen met zoveel heerlijke keuze.

 18. Gefelicitaart! Wat een leuke actie. Ben een echte theeleut dus deze actie vind ik erg leuk. Nicole’s Choice heeft zoveel keuze, ik hou zelf van groene thee, en ik wil de Pink Enegizer wel proberen, maar de Bloesemthee ook en de Sencha. En ik zou ook wat proefzakjes bestellen om andere smaakjes te proberen. En voor dit bedrag kan ik veel lekkers uitkiezen. Op FB heb ik jou en Nicole geliked met de naam Mini On. op instagram volgde ik je al en op Bloglovin ook. ( Pinterest en Twitter heb ik niet)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.