Mijn favoriete trend | Cowboy Boots | Blogwedstrijd Mooieschoenen.nl

Cowboy Boots

Mooieschoenen.nl organiseert een Lente/Zomer wedstrijd voor bloggers, waarbij je een trend of categorie mag kiezen om over te bloggen. Ik koos de trend Cowboy Boots, want sinds mijn allereerste paar heb ik zelden nog schoenen gehad die zo lekker zaten, zo stoer te combineren waren en zo lang meegingen als mijn cowboy boots. Ik ben blij dat deze trend er weer is en wat mij betreft is het een blijvertje.

Cowboy Boots in 2017

Ik kan me nog goed herinneren dat ik bij ons thuis dagen heb moeten zeuren, maar uiteindelijk kreeg ik ze: mijn “Coyboy” laarzen, waar ik elke dag trots mee rondliep op de basisschool. Of het nou bij mijn outfit paste of niet, die laarzen gingen aan. Het was een beige suede paar, met puntige neuzen en een klein hakje. Vooral het tikken op de stoeptegels vond ik spectaculair. Later kocht ik nog een zwart paar met botte neuzen, die ik tot op de dag van vandaag nog steeds draag op festivals. En nu mogen ze weer, maar in een nieuw jasje.

Stijlvol en stoer in het zwart

Zwarte Cowboy Boots

Al deze zwarte cowboy boots hebben een extraatje, zoals fringes, sterretjes of zelfs mozaïek, waardoor ze qua kleur met alles te combineren zijn, maar toch een speciale twist aan je outfit geven. Ze zijn opvallend genoeg om in combinatie met een simpel zwart jurkje al een stoere feestelijke outfit te maken.

Natuurlijke tinten rocken ook!

cowboy boots bruin

In deze natuurlijke bruine tinten komen de versieringen nog meer tot leven! Deze laarzen zijn perfect te combineren met een jeans, een basic t-shirt en een bandana in je haren en je festivaloutfit is al klaar. Ik zou het helemaal geen straf vinden om hier een hele zomer op rond te banjeren. Door de natuurlijke tinten heb je hier in de herfst ook nog veel plezier van.

Deze laarzen vind je allemaal op mooieschoenen.nl en ze zijn van de merken Mexicana en Sendra.

 

Heb jij ook weleens cowboy boots gedragen en wat vindt je van deze trend?

 

 


14 thoughts on “Mijn favoriete trend | Cowboy Boots | Blogwedstrijd Mooieschoenen.nl

    • Haha nu moet ik wel heel eerlijk antwoord gaan geven. 😊 Het is nog steeds een wishlist, want met mijn loontje kan ik ze over 2 jaar misschien eens kopen. Ik zou de middelste met het mozaïek in het zwart nemen. Xxx

  1. Ik heb die ook gehad !! geweldig ! 🙂
    Zelfs een keer laarzen gehad met echte sporen hahahahaha, ik zou ze nu weer zo dragen hoor!
    Van die stoere zwarte!
    Cool !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.