Mijn Favoriete Bloggers & Spam je Blog

bloggersIk ben de afgelopen jaren heel wat bloggers gaan volgen en ik lees heel wat posts op een dag. Natuurlijk kan ik niet elke dag elk blog lezen, maar ik doe mijn best. Er zijn een paar bloggers waar ik eigenlijk alles van lees en die wil ik vandaag in het zonnetje zetten.

Ik heb heel veel favoriete blogs, maar sommigen springen er echt uit doordat ik ze al heel lang volg, ze me inspireren of gewoon omdat ik de blogger zo’n leuk mens vind. In deze post staan er maar 5 , maar natuurlijk zijn er veel meer.

Twinkelbella

TwinkelbellaTwinkelbella was een van de eerste bloggers die ik ging volgen en ik ben altijd volger gebleven. Het is het blog van Saskia, die mama is van 2 jonge kinderen. Ze blogt niet alleen, maar maakt ook heel leuke vlogs over haar dagelijks leven. Als je haar in een categorie wil stoppen, dan is ze een mamablogger, maar eigenlijk is ze veel meer. Ze schrijft over haar leven, maar ook over beauty. Als ik op Twinkelbella kijk, dan voelt het altijd alsof ik bij een vriendin langs ga die heel anders is dan ik, maar waar het altijd gezellig is.

Redenen om Saskia te volgen:

 • Ze schrijft heel open en eerlijk over haar leven.
 • Ze heeft een moeilijke tijd gehad en komt toch altijd vrolijk en positief over.
 • Ze klinkt heel lief in haar vlogs.
 • Als je een berichtje achterlaat reageert ze vaak terug.
 • Ze schrijft over onderwerpen waar je echt iets aan hebt.

Miss Sentinelli

Miss SentinelliMiss Sentinelli volg ik misschien wel net zo lang als Twinkelbella. Het is het blog van Astrid en het is een lifestyle blog en het kan echt over van alles en nog wat gaan. Ze heeft vaak handige tips en ze maakt geweldige foto’s. Astrid doet net als ik aan Urban Exploring , maar terwijl ik voor het spannende element ga, gaat zij voor de prachtige foto’s. Op het moment is ze zwanger van haar eerste kindje, waar ze ook regelmatig over verteld.

Redenen om Astrid te volgen:

 • Prachtige foto’s.
 • Een gezellig mens.
 • Ze schrijft over heel veel verschillende onderwerpen.
 • Ze is bezig met een project waarbij ze stockfoto’s beschikbaar gaat stellen om gratis te downloaden.

Kwante In Wonderland

Kwante in WonderlandIk denk dat ik Kwante in Wonderland nu ongeveer een jaar volg en het is een van de blogs waar ik vaak te vinden ben. Kwante is een boekblogger, maar schrijft op een heel speciale manier over boeken en boekgerelateerde onderwerpen. Ze schrijft eerlijke recensies over voornamelijk YA boeken. Zoals je aan haar blognaam wel kan zien zijn er veel dingen die met Alice in Wonderland te maken hebben. Vindt ze een boek helemaal niks, dan is het “Off with it’s head!!!”

Redenen om Kwante te volgen:

 • Eerlijke reviews.
 • Ze verzint de leukste tags.
 • De (Wo)Mancrush Monday.
 • Ze is een “personality”.
 • Je verveelt je er nooit.

Beauty By Babs

Beauty By BabsBeauty By Babs is (zoals je uit de naam al begrepen zal hebben) het beautyblog van Babs. Babs is iets ouder dan de meeste beautybloggers en daarom juist de persoon die je moet hebben. Ze is zo’n beetje de ervaringsdeskundige. Op haar blog vind je reviews van zowel budgetmerken als van high end producten. Ze is ook stiekem een beetje beroemd, want ze werkt ook als figurant en model. Ze schrijft met veel humor en voor eerlijke reviews moet je bij haar zijn. Ze heeft 2 katjes Toulouse en Marie en alleen daarom moet je haar al op Instagram gaan volgen, zo lief!

Redenen om Babs te volgen:

 • Leuk en vrolijk mens.
 • Ze weet waar ze het over heeft.
 • Laat vaak lieve berichten bij je achter.
 • Is altijd op de hoogte van de nieuwste trends in beauty.

Joyce Elise

Joyce EliseJoyce Elise is het beauty, lifestyle en fashionblog van Joyce. Bij Joyce vind je altijd goede tips en leuke outfitshoots. Het is een heel vrolijk mens dat graag meedoet aan initiatieven zoals Echte Post is Cool en graag heel China leegkoopt op Aliexpress. In de productfoto’s speelt haar heel lieve naaktcavia Hippo vaak een rol. Ga maar snel even kijken, want het is echt te schattig! Verder is Joyce nog heel stoer (Lees de verhalen over haar piercing gun) en heeft ze een heel gezellige moeder die ook af en toe op haar blog verschijnt.

Redenen om Joyce te volgen:

 • Ze doet lekker haar eigen ding.
 • Hippo.
 • De beste Aliexpress shoplogs en tips.
 • Ze is net als ik chronisch ziek en chronisch optimistisch.

Spam je blog!!!

Ik volg al heel wat leuke bloggers, maar er is altijd plek voor meer. Jullie mogen je link achterlaten in jullie reactie. Graag niet meer dan 1 link, omdat je anders in de spambox terecht komt. Je mag ook je naam op Instagram of Twitter achterlaten.Β  Vertel in je reactie iets over je blog, zodat iedereen een beetje weet waar het over gaat.

 


59 thoughts on “Mijn Favoriete Bloggers & Spam je Blog

 1. Wat lief van je dat je hier een podium geeft aan deze meiden! Babs en Astrid volg ik ook! De rest ken ik trouwens ook en lees ik ook vrij regelmatig. Mijn blog ken je al, ik zie je vaak voorbij komen, waarvoor dank xxx

 2. Wat een leuk lijstje! Twinkelbella en Beauty by Babs kende ik al, maar de andere twee blogs nog niet. Ik ga snel een kijkje nemen.
  Mijn eigen blog heet Vaker Vrolijk (www.vakervrolijk.nl) en het is mijn bedoeling om mezelf en anderen te inspireren met mijn blog om (hoe kan het ook anders) vaker vrolijk te zijn. Ik schrijf o.a. over lifestyle, mindstyle, beauty en DIY.

 3. Wat gaaf dat we mogen spammen en wat een leuke blogs vermeld je, ik heb er gelijk wat bezocht. Ik ben Malou en blog op Blonde Blossom over hotspots en citytrips. Er komt ook regelmatig beauty of een verslag van mijn tussenjaar voorbij. Ik zou het heel gaaf vinden als je een kijkje komt nemen πŸ™‚

 4. Leuk om te zien dat je he bloggers in het zonnetje zet. Mijn blog is: blogvanfem.nl
  Het gaat voornamelijk over mijn gedachten en juist daarom zo verschillend qua onderwerpen. Kom je een kijkje nemen?

 5. Wat een super lief stukje! β™₯
  Ontzettend leuk ook die redenen! Super lief, ben vandaag al een paar keer langsgekomen om even te gluren! Ga nu je lijstje even af en tussen hun posts gluren!

  Veel liefs,

  Kwante

 6. Wat een leuke lijst! Ik volg alleen Twinkelbella van dit lijstje maar ga zeker een kijkje nemen bij de rest!
  Zelf heb ik ook een blog: Mama’s Meisje! Op mijn blog beschrijf ik de perikelen rondom het moederschap, maar ik heb ook aandacht voor beauty, food, shoppen en persoonlijke verhalen. Neem maar eens een kijkje, dan krijg je een indruk.

 7. Wat een leuke manier om je favoriete bloggers in het zonnetje te zetten. Eigenlijk ken ik enkel Kwante, maar ik volg dan ook hoofdzakelijk boekbloggers en weinig tot geen lifestyle of mamablogs. Ik vind de korte lijstjes met redenen om hen te volgen echter heel handig en overzichtelijk.

 8. Oh wat is dit leuk!! Ga deze blogs zeker vaker lezen!!! Wat leuk om hier een kind van mij tegen te komen!!! Die beschrijving van haar.. hoe doe je het.. is zooooo Joyce!!! Leuk leuk leuk!! Ben door Joyce aan het bloggen gezet Haha. Ik blog niet zo vaak , maar als ik blog is het over heel veel verschillende dingen.Ik zou het leuk vinden als je eens op mijn blog zou kijken! http://www.byhermiej.wordpress.com
  Verder veel succes met je leuke blog 😘

 9. Hey Tamara,

  Hoe super lief zeg! Echt super bedankt voor jouw lieve woorden en vermelding van mijn blog! Vind ik echt een eer :)!

  Kwante volg ik nu ook, de rest volgde ik allemaal al, super leuke blogs en echt allemaal een aanrader om te gaan volgen hihi.

  Nogmaals bedankt meid!

  Liefs!

 10. Wauw Tamara, wat een mooie complimenten! Ik scroll de hele tijd terug om het te lezen, hahaha. Het is super als mensen een berichtje op mijn blog achterlaten, maar zo een speciale vermelding vind ik echt een eer. Zoals je mij en mijn blog beschrijft is precies hoe ik wil dat mensen mijn blog ook zien. Dus het voelt goed en dat ik goed bezig ben!
  Ik ben Hippo gaan volgen op Instagram, ik hou veel van dieren, vaak als ze net iets anders eruitzien dan “standaard”. Hippo is echt heel schattig!

 11. Oeh, ik heb weer een aantal nieuwe blogjes ontdekt! Eigenlijk kende ik alleen de blog van Saskia, haha. Dus ik heb weer wat te doen! πŸ™‚ Leuk ook dat je over iedere blog toffe redenen noemt om te volgen!

  Zelf blog ik als 25-jarige brunette op MontΓ©vie, waar je eigenlijk een ‘zooitje ongeregeld’ aan blogjes kunt vinden. Van vaste rubrieken (zoals iedere woensdag ‘1000 vragen aan jezelf’ en eens per twee weken op dinsdag ‘Dilemma’s op Dinsdag) tot aan persoonlijke blogjes, lekkere recepten, boekreviews en DIY’s. Kortom, ik blog over alles waarover ik wΓ­l bloggen! πŸ™‚

 12. Oh weet je dat mijn hart echt een klein sprongetje maakte toen ik dit las! Wat een lieve woorden! Dankjewel, ik vind het altijd onwijs leuk om je berichten te lezen. Liefs!

 13. Bedankt voor de tips, er zitten er een aantal bij die ik nog niet kende. Op mijn blog, http://www.myhappykitchen.nl schrijf ik over eten en koken met als motto: zoveel mogelijk zonder pakjes en zakjed, maar altijd mΓ©t room, boter, suiker en kaas. Geen health blogger dus πŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.