Mijn Favoriete Bloggers deel 3 & Spam je blog

favoriete bloggers

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een lijstje maakte met mijn favoriete bloggers en jullie een plekje gaf waar je je blog mag spammen. Daarom nu deel 3 van mijn favoriete bloggers, die zeker een bezoekje waard zijn. Pas wel op, want als je deze blogs een keer hebt bezocht, dan blijf je bij ze terugkomen.

Mijn Favoriete Bloggers

De leukste blogs vind ik de blogs waar je heel duidelijk merkt wat de blogger voor een persoon is. Een uitgesproken mening, humor, een persoonlijke stijl of originele onderwerpen zijn de dingen die ik belangrijk vind. In mijn lijstje vind je de bloggers die niet standaard zijn en overal een eigen kijk op hebben. Eerdere post met favoriete bloggers vind je hier en hier.

Burgertrutjes

Burgertrutjes

Burgertrutjes.nl is het blog van Marleen (30) en Jonna (27). Ze zijn nog relatief nieuw in blogland, maar hun statistieken schieten door het dak en dat is niet voor niks! Deze burgertrutjes zijn allesbehalve saai en burgerlijk. Ik kwam er zo achter dat ik niet de enige ben die gruwelijk hard is blijven hangen in de jaren 90 en soms vind ik er zelfs dingen die ik eigenlijk vergeten was. 😉 Verder vind je er lifehacks, beauty, shoplogs, winacties, tips voor leuke uitjes en heel veel guilty pleasures, want deze dames genieten lekker van het leven.

Redenen om Marleen en Jonna te volgen:

 • De amusementswaarde ligt ontzettend hoog! Wedden dat je ze leuk vindt?
 • Ze hebben een uitgesproken mening.
 • Ze hebben de nodige zelfspot en een gevoel voor humor.
 • Als je van dezelfde leeftijd bent, zullen ze je aan je vriendinnen herinneren en je zal je snel thuis voelen.

DoorMariska

DoorMariska

Ik denk dat de meesten van jullie Doormariska.nl  van Mariska (29) wel al kennen. Ze schrijft heel gevarieerd en haar blog bestaat al sinds 2013. Soms gaat het over beauty of lifestyle, maar ze helpt ook graag andere bloggers met haar artikelen vol blogtips. Ze is een beetje rebels, stoer en anders dan andere bloggers. Ze is bijvoorbeeld een groot fan van Normaal en Johnny Cash en bezoekt graag de Zware Cross.

Redenen om Mariska te volgen:

 • Als beginnende blogger heb je ontzettend veel aan haar blogtips.
 • Geen standaard vrouw.
 • Vooral veel eerlijkheid.
 • Leuke winacties, die ze vaak zelf sponsort.

SimplynSpecial

Simplynspecial.nl is het blog van Nina en ook op dit blog kan je echt van alles en nog wat vinden. Make-up, sneakers, shoplogs, persoonlijke updates en haar hondje Kenzo zie je regelmatig voorbijkomen. Verder is ze nog het baasje van 2 papegaaien en een hamstertje. Buiten haar blogs vlogt ze ook nog en nu kijk ik niet heel veel vlogs, maar deze vind ik meestal wel heel erg leuk. 🙂 Haar vriend komt ook regelmatig in de vlogs voor en zo te zien hebben ze het hartstikke leuk samen.

Redenen om Nina te volgen:

 • Kenzo  en zijn dierenvriendjes natuurlijk!!! Hondjes zijn altijd de beste reden. 😉
 • Vrolijkheid, want ik vind Nina een heel positief mens.
 • Toffe vlogs en plogs.
 • Heel veel leuke fashion items.

HomeOfDaisies

HomeofDaisies

Homeofdaisies.nl is het beauty, lifestyle en travel blog van Daisy (29).  Daisy is sinds kort het baasje van een chocoladekleurige labradorpup (Bentley), die zijn eigen Instagram account heeft. De ene dag vind je een review op haar blog, de andere dag neemt ze je mee op een uitje. Ik vind zoveel variatie altijd wel lekker als ik blogs lees.

Redenen om Daisy te volgen:

 • Bentley! Ja hoor, het hondje is geweldig.
 • Leuke originele posts.
 • Gezellig op social media.
 • Veel leuke uitjes en shoplogs

Spam je blog!!!

Ik volg al heel wat leuke bloggers, maar er is altijd plek voor meer. Jullie mogen je link achterlaten in jullie reactie. Graag niet meer dan 1 link, omdat je anders in de spambox terecht komt. Je mag ook je naam op Instagram of Twitter achterlaten.  Vertel in je reactie iets over je blog, zodat iedereen een beetje weet waar het over gaat.

 

Kende jij deze bloggers al???

 


17 thoughts on “Mijn Favoriete Bloggers deel 3 & Spam je blog

 1. Leuk om zo weer nieuwe blogs te ontdekken! Burgertrutjes ga ik volgen, wat ik nu ervan las bij ze vond ik echt heel leuk!!

  En zelf blog ik dan ja op http://melissasbookworld.com en dus voornamelijk over boeken (sinds kort in het Engels) en af en toe een wat meer persoonlijkere post er doorheen. Ook shoplogs ben ik sinds kort mee begonnen, vind ik erg leuk om te doen en aangezien ik gek ben van shoppen is het echt een leuke extra op de blog vind ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.