Mijn Favoriete Bloggers deel 2 & Spam je blog

favoriete bloggers

In november maakte ik een lijstje van mijn favoriete bloggers (dat vind je hier), maar als je zoals ik ruim 700 bloggers volgt, dan is zo’n lijstje al snel te kort. Natuurlijk heb ik nog veel meer favorieten en daarom heb ik weer een lijstje voor jullie gemaakt met blogs waar je zeker een keertje moet gaan kijken.

Mijn Favoriete Bloggers

De leukste blogs vind ik de blogs waar je heel duidelijk merkt wat de blogger voor een persoon is. Een uitgesproken mening, humor, een persoonlijke stijl of originele onderwerpen zijn de dingen die ik belangrijk vind. In mijn lijstje vind je de bloggers die niet standaard zijn en overal een eigen kijk op hebben.

The Bigger Blog

The bigger blog

The Bigger Blog is de blog van Josine en gaat voornamelijk over fashion en beauty. Zoals je uit de naam van haar website al kan opmaken is ze een plus size blogger, al vind ik plus size altijd een beetje vreemd klinken. (Bij kleine maatjes zeggen we ook geen mini size.) Ze is gewoon een prachtige curvy lady en ze heeft een heel uitgesproken stijl, waar de meeste vrouwen nog iets van kunnen leren. Daarom moet je zeker even gaan kijken, ook als je niet in de categorie plus size valt, want je krijgt er spontaan inspiratie van.

Redenen om Josine te volgen:

 • Haar outfits zijn van top tot teen perfect gestyled.
 • Ze trekt aan wat ze zelf mooi vind en zorgt ervoor dat het voor haar werkt.
 • Ze heeft lef, door onverwachte combinaties te maken.
 • Prachtige foto’s.

Nobody Else

Nobody Else is de creatieve blog van Els, waar ze 2 keer per week laat zien wat ze geknutseld heeft. Ook vind je er DIY’s  en blogs over haar belevenissen en foto’s. Laat ik maar beginnen met te zeggen dat ik onhandig ben en knutselen eigenlijk helemaal mijn ding niet is. Toch weet Els me keer op keer enthousiast te krijgen, omdat ze van simpele dingen met een beetje werk iets moois en origineels maakt en de DIY’s door haar uitleg goed te volgen zijn. Haar viltwerk vind ik ook telkens heel tof, maar daar durf ik voorlopig nog niet aan te beginnen.

Redenen om Els te volgen:

 • Toffe DIY’s met duidelijke uitleg.
 • Leuke ideeën voor een klein budget.
 • Je wordt er gegarandeerd vrolijk van,
 • Heel mooie foto’s van haar werk.

Northflix

Northflix

Northflix is een nuchtere Friese lifeblogger, met een lekker uitgesproken mening. Ze neemt geen blad voor haar mond en zorgt soms voor wat reuring in blogland. Ze blogt anoniem, maar als je haar een tijdje volgt krijg je het idee dat je haar in het echt kent. Haar blog gaat over haar leven, zoals haar liefde voor voetbal, maar ook over beauty en haar neefje.  Ze is samen met Monsieur Mango de bedenker van #EchtePostIsCool, waar ze op zich al heel veel credits voor mag krijgen, maar ze geeft ook regelmatig andere (beginnende) bloggers de kans om mee te werken aan haar posts, waardoor die ook wat meer bekendheid krijgen.

Redenen om Northflix te volgen:

 • Die uitgesproken nuchtere mening, waar soms kleine relletjes van komen. 🙂
 • Goede uitgebreide reviews.
 • Haar enthousiasme over voetbal, zonder daarbij liefhebbers van andere clubs aan te vallen. (Ze snapt waarom Fortuna Sittard altijd mijn cluppie blijft.)
 • Haar inzet voor Echte Post Is Cool. Ze zorgt voor gezelligheid en vriendschap tussen bloggers die elkaar van tevoren nog niet eens kenden.

Monsieur Mango

Monsieur Mango

Monsieur Mango is de blog van Inge (en ook een beetje van Mango). De naam van haar blog heeft ze gekozen, omdat haar papegaai Mango heet. Ze is een groene blogger en haar onderwerpen variëren van verzorgingsproducten (vegan) tot DIY’s. Ze houdt van dieren en dat komt duidelijk naar voren op haar blog. Als je Mango (of de egeltjes) hebt gezien, dan ga je elke keer weer terug. Ook voor Inge zelf hoor, maar kom op, een schattige papegaai en lieve egeltjes! Daar wordt je toch spontaan vrolijk van! Samen met Northflix is ze de oprichter van #EchtePostIsCool.

Redenen om Inge te volgen:

 • Mango!!!!
 • Haar groene manier van bloggen, zonder het te overdrijven. Op die manier wil je zelf ook wel wat groener leven en vegan producten proberen. Ze geeft duidelijke omschrijvingen van de producten.
 • Ze is gezellig aanwezig op social media.
 • Ook voor Inge extra punten voor Echte Post Is Cool, waarvoor ze samen met Northflix ontzettend veel werk verzet en zorgt dat het voor ons allemaal een feestje is.

Zo Sammie Enzo

Zo Sammie Enzo

Zo Sammie Enzo is de persoonlijke Lifestyleblog van Samantha. Samantha is een lekker vrolijk persoon, van haar haarkleuren tot haar woninginrichting. Ze houdt net als ik van toffe opvallende items en ik ga regelmatig kijken of ze nieuwe sokken heeft gekocht. Ja, dat lees je goed, sokken. (Ga maar snel kijken, dan begrijp je het. 😉 ) Ze heeft een hondje, de Engelse bulldog Bink, die gelukkig weer wat beter is nadat hij heel ziek was. Haar kerstboom is ook de moeite waard om te gaan kijken, ook als je dit artikel pas in juni leest.

Redenen om Samantha te volgen:

 • De tofste items voor je huis, zoals flamingo’s, ananas, en meer van zulke vrolijke dingen.
 • Actieve interactie met haar lezers, zowel op haar blog als op social media.
 • Bink. (Ik kan er niks aan doen, zodra er diertjes op een blog zijn, ben ik tevreden.)
 • De blogs waar ze haar familieleden aan het woord laat!

Spam je blog!!!

Ik volg al heel wat leuke bloggers, maar er is altijd plek voor meer. Jullie mogen je link achterlaten in jullie reactie. Graag niet meer dan 1 link, omdat je anders in de spambox terecht komt. Je mag ook je naam op Instagram of Twitter achterlaten.  Vertel in je reactie iets over je blog, zodat iedereen een beetje weet waar het over gaat.


25 thoughts on “Mijn Favoriete Bloggers deel 2 & Spam je blog

 1. Wat leuk dat je dat doet, Sheila van beineffable.com doet dat ook regelmatig! Vind ik zo leuk, ook om dan weet andere blogs te zien maat hoe doe je dat: 700 blogs volgen?! Whaaaatttt

  Nu omdat ik toch een reactie achterlaat spam ik mijn blog hier ook, BAM!
  http://Www.marthainwonderland.wordpress.com en ik schrijf over mij en mijn adhd en ja eigenlijk is dat wel zon beetje alles waar ik over schrijf 😂

 2. Wat geef je een leuke omschrijving van die blogs! Ik ga ze zeker eens bekijken.

  Mijn blog is te vinden op http://www.salamistinkt.nl en alhoewel deze erg gericht is op het leven met een chronische ziekte, gooi ik er steeds meer onderwerpen bij die ik gewoon erg leuk vind om over te schrijven. Zoals over het naaien van jurkjes, dansen (met rolstoel) en onderwijs.

 3. Wat leuk! 4 van de 5 blogs die je noemt behoren ook tot mijn favorieten. De andere kende ik nog niet, maar ik heb zo’n vermoeden dat ik die ook leuk zal vinden! Ik blog zelf over mutsjes haken voor de Goedgemutste Breicampagne, leuke dingen doen in Rotterdam, lekkere recepten en DIYs op http://www.sophietjes.nl

 4. Leuk!
  Mijn Engelstalig blog is een personal style blog met veel interactie van andere bloggers. Zo host ik de Fancy Friday linkup en iedere eerste dinsdag van de maand vertelt iemand zijn /haar stijl verhaal. Samen met een andere blogger heb ik nu een nieuwe serie over je miskopen! Het eerste thema is ,,sitting shoes,,. Heb jij ook schoenen waar je alleen maar mee kunt zitten, stuur dan je foto in en je ,,shined,, op onze blogs! Check de The Bad Buy Book pagina in het menu!
  http://www.nancysfashionstyle.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.