Fashion Walk Geleen – Couture in het Zuiden

Fashion Walk

Op 24 en 25 september werd de Fashion Walk in Geleen gehouden. Omdat mijn invite voor de Fashion Week dit jaar weer niet is aangekomen, ging ik op zondag samen met mijn nichtje Robin richting Geleen. De pessimist in mij kwam in de auto naar boven : “Het zal wel weer allemaal “Huisvrouwen-sjiek” zijn. ” Wat heb ik me daar in vergist. Onverwachte couture, opvallende items en geweldige modellen!

Geleen is de afgelopen jaren een beetje vergeten door het winkelend publiek. Na de grote verbouwing van het centrum, kwamen de kopers niet meer terug. Ik ging nog weleens naar het centrum, maar alleen als ik even snel bij H&M of NewYorker wilde kijken. Door deze Fashion Walk heb ik toch wel wat nieuwe inspiratie gekregen.

Joelle Boers – De grote verrassing!

Ik stond al even te kijken, toen ik opeens modellen op de Catwalk zag met outfits die Fashion Week waardig leken te zijn. En dat waren ze ook. Het was kleding ontworpen door Joelle Boers, een designer die inderdaad op Fashion Week een show heeft neergezet! Ze maakt zowel couture als ready to wear en ik raad jullie aan om zeker even op haar website te gaan kijken. Dat zo’n talent zomaar in het Limburgse Geleen zit met haar atelier en conceptstore! www.joelleboers.com

 

SMAAK – Een tweede verrassing!

Ook van de show van SMAAK werd ik erg blij. Deze kleding is opvallend en veelzijdig, waardoor er vrouwen van alle leeftijden en vormen in kunnen stralen. Er zaten alleen maar toffe items tussen en ik ga deze winkel zeker onthouden. (Want stiekem zou ik alles wel willen hebben. 😉 )
SMAAK

 

Stories Conceptstore – Lekker stoer en Casual!

Ook van de collectie van Stories heb ik genoten. Dit zijn eigenlijk allemaal basic items met een kleine twist, die prima in mijn garderobe passen. Op dagen dat je niet weet wat je aan moet trekken, zijn dit items waarmee het nooit mis kan gaan. Heel erg leuk!
Stories Conceptstore

 

Hunkemöller – Vrolijk en Speels!

Deze wintercollectie van Hunkemöller is geweldig! Sommige items doen me aan Scandinavië denken en dat vind ik vooral in de winter altijd wel iets hebben. De hoodie met de oortjes en de vrolijke roze slof-laarsjes gaan op mijn wishlist.
Hunkemöller

 

Suzanne’s Literie  – Verliefd op een Pyjama!

Serieus, hoe leuk kan een Pyjama zijn! Ik dacht in de verte gouden rechthoeken op een pyjama te zien, totdat mijn nichtje begon te roepen: “Dat zijn geroosterde boterhammen!” Deze toast pyjama van het merk Snurk is helemaal mijn ding. Ze zijn te koop bij Suzanne’s Literie, waar je zo’n beetje alles kan vinden, van bedden, beddengoed tot pyjama’s.
Suzanne’s Literie

 

Couture Heijnen – Klassiek met een twist!

Dit is een prachtige collectie, met als hoogtepunt voor mij het skyline jasje / vest. Het heeft allemaal een luxe uitstraling en ik vind het prachtig. Niet dat het in mijn kledingkast zou passen, maar om te zien vind ik het allemaal heel mooi.

 

Berden Mode – Toch wel leuke items!

Ondanks dat de collectie van Berden mode niet mijn persoonlijke smaak is, hadden ze er toch heel leuke items tussen zitten, zoals het korte leren rokje. Als ik geschikte kleding zou zoeken voor bijvoorbeeld werk op een kantoor, dan zou ik hier zeker een kijkje gaan nemen, omdat de kleding wel mooi en representatief is.
Berden Mode

 

Heunen Juweliers & Opticien – Ik zou bijna mijn bril weer opzetten!

Heunen is al jaren een bekend begrip in Geleen en dat is niet voor niks. Je vindt er altijd de laatste mode in brillen en sieraden. Mijn eerste oorbelletjes en mijn communie-armbandje kwamen hier dan ook vandaan. Het was lastig om de collectie goed te bekijken op dit korte stukje runway, maar wat ik er van zag beviel me wel, vooral de damesbrillen.
Heunen Juweliers & Opticien

 

Droomlingerie – Van vrolijk tot sexy!

Droomlingerie is nog een vrij nieuwe winkel in Geleen en ik moet bekennen dat ook deze winkel nog helemaal nieuw voor me was. De collectie op de runway vond ik erg mooi, maar vooral het vrolijke gekleurde setje sprak mij erg aan. Dat is er weer eentje voor mijn wishlist!
Droomlingerie

 

De overige collecties en winkels spraken mij allemaal wat minder aan,  (herenmode. kindermode e.d.), of ik had het begin gemist,  dus daarvan zal ik nog snel even een handje foto’s delen. Ook wil ik nog extra credits geven aan een mannelijk model, namelijk de iets oudere heer die voor Lenders Mannenmode liep! Meneer, wat deed u dat leuk! De danspassen van de mannelijke modellen waren op zichzelf al leuk, maar uw moves op de runway zouden zelfs iemand die ontzettend chagrijnig is laten lachen! Well done! De andere modellen komen allemaal van Sessibon.

 

Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden en of jullie het ook zo’n leuke show vonden. Laten jullie een berichtje achter?

DroomBewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


7 thoughts on “Fashion Walk Geleen – Couture in het Zuiden

  1. Wat super leuk dat je daar bent heen gegaan! Lijkt me zelf ook erg tof om zo’n show bij te wonen! De collectie van de hunkemoller vind ik erg leuk!

    • Gewoon eens opletten op FBpagina’s van de stadskernen en winkelcentra in je buurt, als er nieuwe collecties in de winkels en boetiekjes komen is er in winkelcentra etc. vaak zoiets te doen. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.