Fashion Fun Tag

Fashion Fun Tag

Via Joor kwam ik deze Fashion Fun Tag tegen, die verzonnen is door Dagmar Valerie . Ik vond het een toffe tag, dus natuurlijk heb ik hem ingevuld.

Wat betekent fashion voor jou?

Eigenlijk heel veel, al ga ik niet met de mode mee. Ik heb mijn eigen fashion style. Mijn kleding laat zien wie ik ben en hoe ik me op dat moment voel.

Hoe beschrijf je je kledingstijl?

Dat is heel verschillend. De basis komt uit de jaren 90 en dat is sinds die tijd ook altijd zo geweest. Voorbeelden hiervan vind je bijvoorbeeld in de serie Heartbreak High. Ik hou van donkere stoere kleding, uitbundige prints, platform schoenen, dr. Martens, korte rokjes en jurken en nerdy kleding met bijvoorbeeld superhelden erop.

Wat is je favo mode stad?

Rotterdam.

Bij welke winkel slaag je altijd?

Bij de Primark kom ik altijd met zakken vol naar buiten. Als ik meer te besteden heb, koop ik graag bij de Large en Attitude Holland.

Welke winkel bezoek je graag, maar slaag je niet snel?

Bizzare Maastricht. Het is een winkel die voornamelijk gericht is op alternatieve stijlen, zoals partywear, gothic, punk, cyber en streetwear. Ik vind het geweldig, maar tegenwoordig ga ik niet meer zoveel naar zulke feesten en doordeweeks kan ik het niet altijd aantrekken. Vroeger kocht ik er juist veel. De eigenaars zijn ook de moeite waard om de zaak eens te bezoeken als je in Maastricht bent.

Hoeveel geef jij uit aan kleding?

Ik denk dat het gemiddeld zo’n 500 euro per jaar is. Ik koop het liefste in de uitverkoop, maar soms kan ik iets echt niet in de winkel laten hangen.

Heb je een item in je kast die je nog nooit hebt gedragen?

Ja, dat is een blauw bloesje met witte hartjes van H&M Divided. Ik vind het nog steeds ontzettend tof, maar ben er nog niet aan toe gekomen om het aan te trekken. Het is ook echt een ding dat netjes gestreken moet worden en dat is een van de dingen die ik nooit goed geleerd heb.

Heb je een fashiongeheim?

Mensen vinden mijn outfits vaak nogal interessant en ik krijg vaak complimenten over gewaagde combinaties. Mijn geheim is dat ik alleen maar aantrek wat ik ook echt leuk vind en dat het me totaal niet boeit wat anderen er van denken. Op die manier kan je eigenlijk alles dragen, hoe gek de combi ook is. Draag het met je hoofd omhoog en iedereen vind het leuk.

Mijn kast hangt vol met…

Zwart. Zwarte wol, zwart leer, zwarte jeans en ga zo maar door. En natuurlijk met printjes, om mee te combineren.

Wat is je meest comfortabele item?

De basic stretch jurkjes en mijn nikes.

Welk item zou je voor geen goud dragen?

Dan kom ik vooral bij schoenen terecht. Loafers, echte Uggs en Crocs. Van zijn levensdagen niet, daar zou je me niet genoeg voor kunnen betalen. De Uggs vooral vanwege het dierenleed, maar foute schoenen zijn voor mij een dingetje, daar kan ik echt op afknappen.

Wat is jouw go-to outfit als je niet weet wat je aan moet trekken?

Blauwe skinny jeans, geruiten houthakkers-blouse en dr. Martens of Converse sneakers in de winter. In de zomer een zwart uitlopend rokje met een top en hoge platform sandalen.

Welke fashion trend mag van jou terugkomen of blijven?

De mode van 2000 – 2005 vond ik ook wel heel tof, dus dat mag zeker terugkomen. En de jaren 50 stijl vind ik prachtig.

 

Iedereen mag de tag natuurlijk overnemen. Vergeet dan niet even de credits te geven aan de bedenker van de tag. 🙂

 

 

Wat zou jij van zijn levensdagen niet aantrekken?


7 thoughts on “Fashion Fun Tag

 1. Wat leuk om te lezen. Attitude is echt gaaf! Ik hou ook nog steeds van punk kleding, vroegah liep ik altijd in t zwart. En met zeep in m’n haren om ze goed getoupeerd te krijgen!

 2. Leuk om te lezen. Ik houd wel van jou stijl! Misschien zou je het leuk vinden om je Style story te schrijven op mijn blog. Kijk maar eens in het menu bij de Styled by……pagina!

 3. Hey Tamara Girl!

  Allereerst superleuk om te lezen over jou kledingstijl en hoe jij naar fashion kijkt. En dat je lekker focust on your own stail! Ik denk dat het juist gaaf is dat je je eigen stijl creëert en jezelf er ook echt zelf van geniet. Als iedereen hetzelfde zou dragen dan zal het echt jammer zijn want we zijn uniek en er zijn zoveel leuke items en printjes waar je jezelf mee kunt kleden. And Girlll Bay the way dat rode jasje is echt gaaf!😎💯

  Mijn kast ligt ook vol met black!😍😍😍 I love Black! Maybe too much? But I Love it! Lol!

  Maybe dat ik deze tag ook een keertje doe…
  Have a wonderful weekend Darling!💕

  Hugz & Kisses,

  Miss B.💋

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.