Essence Bloggers’ Beauty Secrets nagellak

Essence is een tijdje geleden een samenwerking aangegaan met 4 grote bloggers en de paletten en de nagellak die uit die samenwerking zijn gekomen zijn erg goed gelukt. Ze waren in een mum van tijd uitverkocht. Ik heb mijn best gedaan, maar helaas heb ik maar 3 van de 4 flesjes nagellak weten te bemachtigen.

Essence Bloggers’ Beauty Secrets

De nagellak die ik nog heb kunnen kopen zijn die van:

  • Palmira van Beauty Palmira – Hello Beautiful!
  • Mary van Strikeapose – All Eyes On Me
  • Diana van DFashion – Be Happy + Smile

Heel eerlijk gezegd ben ik niet zo goed met het netjes lakken van mijn nagels. Er zijn enkele merken waar het wel redelijk goed mee lukt, terwijl ik met andere meer moeite heb. Daarom wilde ik deze nagellakjes graag testen en als ze goed bevallen toevoegen aan mijn stash.

Palmira:
Van de 3 is dit waarschijnlijk mijn favoriet. Het is een dekkende nagellak met een metallic finish. Deze nagellak doet wat hij beloofd en op deze foto heb ik maar 1 laagje gebruikt. Dat is ideaal, hoe minder laagjes, hoe minder ik ga knoeien.

Mary:
Dit is zo’n fijn kleurtje dat bij heel veel kleding tof staat. Het is een beige nude tint met gummy voor een dof effect. Ook van deze lak had ik maar 1 laagje nodig om een goede dekking te krijgen. Van deze lak ga ik komende herfst vast nog veel plezier hebben als ik hem met mijn bordeauxrode kleding kan combineren.

Diana:
Dit is een heel lichte tint, het lijkt een beetje paarlemoer-achtig. In de omschrijving staat dat het een dekkende nagellak met satijnen effect is, met een semi matte finish. De kleur vind ik geweldig, het dekken net wat minder. Je hebt minstens 2 laagjes nodig, waardoor het met een basecoat en een topcoat wel even duurt voordat je de deur uit kan. Het is een lekker opvallende kleur voor deze zomer en ik vind hem het leukst in combinatie met een topcoat met glitters.

Ik moet zeggen dat deze lakjes me niet teleur hebben gesteld. Qua budgetmerken vind ik Essence een topper. Het blijft jammer dat ik de nagellak van Serena niet meer heb kunnen vinden.

Wat ik wel heb kunnen vinden, waren 2 extra lakjes, namelijk die van Mary en Diana. Wil jij deze nagellak ook graag proberen?  Dan ben je van harte welkom om mee te doen aan mijn favorieten pakket winactie, waar deze 2 flesjes nagellak ook in zitten. De winactie is nog geldig t/m 22 augustus 2016!

 

Heb jij iets van de Essence Bloggers’ Beauty Collectie weten te bemachtigen? En wat vond je er van?

Bewaren

Bewaren


0 thoughts on “Essence Bloggers’ Beauty Secrets nagellak

  1. Palmira is heel mooi! Ik ben ook een ramp wat lakken betreft.. ongeduldig en netjes… ik kijk altijd mijn ogen uit als ik die lange nagels zie die perfect gelakt zijn. Wow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.