Winnaar Tropilex winactie

winactie hangmatHet is 22 november en dat betekent dat ik vandaag de winnaar van de Tropilex hangmat of hangstoel bekend mag maken! Er hebben heel wat mensen meegedaan, dus het was dit keer een heel spannende loting! Kijken jullie mee of je gewonnen hebt, of kom je de winnaar feliciteren?

Voordat ik de winnaar bekend maak wil ik eerst graag Tropilex bedanken voor de samenwerking en het sponsoren van deze geweldige winactie!

Naamloten

Zoals de vaste lezers van mij gewend zijn heb ik weer gebruik gemaakt van de website naamloten.nl, waar ik alle namen (sommige zelfs 7 keer) heb ingevoerd. Jullie waren ontzettend enthousiast en hebben flink gedeeld op social media.

Tropilex naamloten

Omdat het zoveel namen waren en ze niet allemaal op het kleine schermpje passen heb ik het loten dit keer gefilmd.ย  En de winnaar is….

Van harte gefeliciteerd Kool Familie!!! Jullie ontvangen vanavond een e-mail, waarin ik jullie vraag om de adresgegevens, die ik dan aan Tropilex zal doorgeven, zodat de hangmat / hangstoel van jullie keuze zo snel mogelijk naar jullie toe komt!!! Denk er wel aan dat ik jullie gegevens voor de 25e moet ontvangen, anders zal ik helaas opnieuw moeten loten.

Aankondiging nieuwe winactie

Mocht je niet gewonnen hebben, blijf dan wel gezellig volgen, want op 1 december gaat mijn verjaardagswinactie van start en ik hoop dat jullie daar allemaal net zo enthousiast aan mee zullen doen. ๐Ÿ™‚


12 thoughts on “Winnaar Tropilex winactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.