En de winnaar van de Names4Ever naamketting is…

Carrie naamketting

Vandaag maak ik de winnaar bekend van de Names4Ever zilveren naamketting naar keuze! Kom snel kijken of je gewonnen hebt, of kom gezellig de winnaar feliciteren!

Names4Ever naamketting winactie

Enkele weken geleden mocht ik van Names4Ever een winactie organiseren waarbij ik een zilveren naamketting aan jullie mocht gaan verloten. Omdat ik zelf zo tevreden ben over de kwaliteit en de mogelijkheden van mijn eigen ketting vond ik dat natuurlijk extra tof! En jullie schijnbaar ook, want er waren heel wat deelnemers met enthousiaste reacties en het artikel is flink gedeeld!

Naamloten

Zoals altijd heb ik  alle deelnemers weer ingevoerd op naamloten.nl. Er waren dit keer geen extra kansen te verdienen met delen of tweeten, zodat iedereen kon meedoen en iedereen evenveel kans kon maken.

En de winnaar is….

winnaar naamketting

Gaby!!! Van harte gefeliciteerd!!!
Ik ga je e-mailadres doorsturen naar Names4ever die binnenkort contact met je zullen opnemen. Laat je nog even weten hoe je ketting is geworden?

Heb je dit keer niet gewonnen? Blijf dan toch gezellig volgen, want binnenkort verschijnt er gewoon weer een nieuwe winactie op Marategendraads.nl.
Natuurlijk wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor alle toffe reacties en natuurlijk het delen en het tweeten.

Names4ever wil ik graag ontzettend bedanken voor de fijne samenwerking en het sponsoren van deze winactie!


5 thoughts on “En de winnaar van de Names4Ever naamketting is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.