En de winnaar van de Benefit en Swiss O-Par winactie is…

Benefit winactie

Vandaag maak ik de winnaar bekend van de Benefit & Swiss O’Par winactie. Kom je snel kijken of je gewonnen hebt, of kom je de winnaar feliciteren?

Benefit en Swiss O-Par winactie

Een paar weken geleden testte ik Benefit Gimme Brow en Swiss O-Par wenkbrauwverf en kocht ik van beide eentje extra, zodat ik er een winactie van kon maken. Het review vind je hier. Vandaag maak ik eindelijk de winnaar bekend. Mocht je niet gewonnen hebben, blijf dan lekker gezellig volgen, want binnenkort komen er weer nieuwe producten en nieuwe winacties aan. 🙂

De Winnaar

Natuurlijk heb ik weer eerlijk geloot via NaamLoten.nl. Het invoeren van de namen en het controleren van de deelnames was best wel wat werk, want jullie hebben allemaal ontzettend jullie best gedaan met liken en delen. Daarom wil ik graag alle deelnemers hartelijk danken voor jullie enthousiasme!

En de winnaar is…

winactie Babs

Van harte gefeliciteerd lieve Babs!!!

Ik vind het ontzettend tof dat het pakketje naar jou toe mag. 🙂 Dat heb je na de afgelopen tijd ontzettend verdiend. Ik zal je zometeen even een mailtje sturen. Vergeet niet even je e-mail na te kijken, want je hebt tot 8 maart om te reageren, anders zal ik helaas opnieuw moeten loten.

 

 

 


6 thoughts on “En de winnaar van de Benefit en Swiss O-Par winactie is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.