En de winnaars zijn….

PicMonkey Collage

De winnaars van het pakketje favorieten en de e-tickets voor Zooparc Overloon worden vandaag bekend gemaakt! Kom je kijken of je hebt gewonnen, of kom je de winnaars feliciteren?

Winnaars

Ik begin maar met het bekendmaken van de winnaar van de e-tickets voor Zooparc Overloon. Ik had gezegd dat ik zelf de winnaar zou uitzoeken, maar dat bleek toch moeilijker dan ik dacht. Ik vroeg jullie te vertellen met wie jullie wilden gaan en er kwamen heel leuke verhalen, waardoor ik het jullie allemaal heel erg gunde. Ik moest toch kiezen en de winnaar is………

Loes!!! Van harte gefeliciteerd!!! Ik hoop dat jullie er een heel mooie dag hebben!

Winactie e-tickets Zooparc Overloon GESLOTEN Mara Tegendraads - Mozilla Firefox 22-8-2016 224345.bmp

 

En dan het pakketje met mijn favorieten, waaronder Essence Blogger’s Beauty Secrets nagellak, Pilaten maskers, Balea Douchegel etc. Dat was nog best een werkje, om alles na te kijken en in te voeren, want jullie zijn met zijn allen flink aan het liken, delen, saven, tweeten en regrammen geslagen. Heel tof van jullie, hartelijk bedankt daarvoor!

NaamLoten.nl Random naam loten Lootjes trekken - Mozilla Firefox 22-8-2016 222054.bmp

En de winnaar is……..

Sherry!!! Van harte gefeliciteerd!!! Je krijg vandaag nog een mailtje met een verzoek voor je adresgegevens en dan komt het pakketje er zo snel mogelijk aan. Laat wel graag zo snel mogelijk iets weten, want na 3 dagen loot ik eventueel opnieuw.

NaamLoten.nl Random naam loten Lootjes trekken - Mozilla Firefox 22-8-2016 222156.bmp

 

Heb je dit keer niet gewonnen? Blijf dan toch volgen, want in september komt er weer een leuke winactie online!

 

Bewaren


0 thoughts on “En de winnaars zijn….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.