Winnaar van het Catrice setje

pictures

Vandaag maak ik de winnaar bekend van het Catrice nagellak en blush setje. Eerst wil ik graag iedereen bedanken voor het volgen, liken, delen en de leuke reacties! Komen jullie snel kijken of je gewonnen hebt, of de winnaar feliciteren?

Ik heb alle namen weer ingevoerd op NaamLoten.nl, zodat er een eerlijke winnaar zou zijn. Sommige namen staan er meerdere keren in, want jullie hebben weer jullie best gedaan! Voor elk stapje dat je had gedaan kon je een lootje winnen. Natuurlijk wil ik jullie allemaal graag bedanken voor al het liken, delen, tweeten enz. Ik ben blij dat jullie allemaal zo enthousiast hebben meegedaan aan de winactie.

naamloten.jpg

En de winnaar is……………………………………………

naamloten2.png

En het is Henrieke!!! Van harte gefeliciteerd!!! Je krijgt vandaag nog een mailtje van me. Reageer wel voor zondagavond, anders zal ik opnieuw moeten loten. Zodra ik je gegevens heb ontvangen komt het setje zo snel mogelijk naar je toe.

Heb je dit keer niet gewonnen? Blijf dan toch gezellig volgen, want in oktober (of misschien toch wat eerder) komt er weer een nieuwe winactie online!

Wat zouden jullie een leuke prijs vinden voor de volgende winactie? Ik hoor graag wat jullie nu eens graag zouden willen winnen, dan ga ik kijken of jullie wensen mogelijk zijn.


5 thoughts on “Winnaar van het Catrice setje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.