En de winnaar van de FVH Alessia clutch is…

Het is eindelijk zo ver, de winnaar van de clutch wordt vandaag bekend gemaakt!!! Kom je kijken of jij de winnaar bent? Of kom je de winnaar even feliciteren?

Ik wil graag iedereen die mee heeft gedaan ontzettend bedanken voor al het volgen, liken,  delen, tweeten en regrammen!!!

Als je niet hebt gewonnen, lees dan toch dit berichtje even helemaal af, want ik heb aan het einde nog een nieuwtje.

Hoe heb ik de winnaar uitgeloot?

Je kon punten verdienen door de verplichte stappen en de extra stappen te doen. Voor elk punt heb ik je naam extra ingevoerd op NaamLoten.nl. Ik heb alle stappen eerst gecontroleerd.

 

En dan nu de winnaar….. padampadampadampadampadampadam *tromgeroffel, drumsolo etc.*…………………………………………………………………………………………….

Van harte gefeliciteerd Amina!!! Er is een e-mail naar je onderweg. Je hebt vanaf dat het mailtje binnen komt 2 dagen de tijd om te reageren. 🙂

 

En dan nu het nieuwtje!!! Komende zondag komt er een nieuwe winactie online voor de maand augustus. Ik heb de afgelopen tijd flink geshopt en ook aan jullie gedacht. Mijn favorieten heb ik dubbel gekocht en die kunnen jullie natuurlijk winnen!

Doen jullie weer allemaal mee?

 


0 thoughts on “En de winnaar van de FVH Alessia clutch is…

  1. Yessssss, ben zo blij met deze clutch! Ik zal hem met alle liefde dragen! Geloof het of niet, maar dit wordt dan mijn eerste designer tas / clutch! Ben ik toch wel echt heel erg blij mee hoor! Dank je welllll! xoxo Amina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.