Mijn eerste HelloFresh box & Kortingscode

HelloFresh

Afgelopen week bestelde ik mijn eerste HelloFresh box en ik had geen idee wat ik er van moest verwachten. Zou er wel genoeg in zitten en zouden we het allemaal wel lusten? Best een beetje spannend eigenlijk, maar ik was positief verrast!!!

HelloFresh

HelloFresh is helemaal vernieuwd. Tegenwoordig neem je een flexibel abonnement, waardoor je nooit ergens aan vast zit.  Je kan het abonnement op elk gewenst moment stopzetten en pauzeren. Als je een abonnement afsluit, kan je kiezen tussen een OriginalBox, een VeggieBox voor vegetariërs en een FamilyBox.

In de Originalbox vind je zowel vlees, vis als vegetarisch, in de VeggieBox zitten alleen vegetarische recepten en de FamilyBox bevat eten waar zowel jij als je kinderen blij van worden.

Je kan kiezen voor hoeveel personen en hoeveel dagen je een box wil bestellen, met een maximum van 6 personen en 5 dagen.

Unboxing Hello Fresh

Unboxing HelloFresh

Het fijne aan de HelloFresh box is, dat de bezorging op een gewenste dag aan te geven is en dat er zelfs in de avonduren geleverd kan worden. Ideaal als je overdag aan het werk bent. Je kan ook kiezen om de box in de tuin te laten zetten.

Van het unboxen werd ik erg vrolijk moet ik zeggen. Lekker veel verse groente en er zaten gerechten bij die ik nog nooit eerder had gemaakt met producten die ik nog nooit had geproefd. Best spannend dus!

Koken met HelloFresh

Ik ben er van overtuigd dat echt iedereen kan koken met deze maaltijdboxen. Het is snel en de recepten zijn makkelijk te volgen. Wij kozen voor 5 dagen en daar heb ik tot nu toe 4 dagen van gekookt. Je mag dan elke week kiezen tussen 10 nieuwe verschillende gerechten.

Dag 1| Japanse noedelsoep met kipfilet en kastanjechampignons

soep Hellofresh

Dag 2 | Kipgyros met gebakken aardappels, koolrabi en komkommer

Kipgyros helloFresh

Dag 3 | Victoriabaarsfilet met roerbakgroenten en rijst

Victoriebaarsfilet HelloFresh

Dag 4 | Pastaschotel met kruidig gehakt

pastaschotel HelloFresh

Kortingscode

Ik werd erg blij van de HelloFresh box, want het waren mooie verse producten, waarbij rekening werd gehouden met seizoensgroente en voldoende variatie. Lijkt het jou ook wel wat? Klik dan hier en bestel je eerste box met de kortingscode FLEX452 . Je krijgt dan 25 euro korting op je eerste box, zonder verdere verplichtingen. Als je dan voor 2 personen 5 maaltijden besteld, betaal je nog maar €24,-. Zo goedkoop heb je meestal je boodschappen niet in huis. De code is nog maar geldig/m 30 juni 2017, dus ben er snel bij!

 

Heb jij weleens een HelloFresh Box geprobeerd?

#spon


7 thoughts on “Mijn eerste HelloFresh box & Kortingscode

  1. Voor mij is het niks, voor Tommy ook niet. We willen altijd graag zelf kiezen wat we eten 🙂 Al zou het voor wat inspiratie en recepten wel weer leuk zijn.

  2. Ziet er goed uit en die verse groenten, heerlijk! Ik denk zelfs dat ik zo een gerecht zou kunnen maken hihi.. ik ga het eens voorleggen aan Jeroen 🙂

  3. Het is inmiddels al een hele tijd geleden dat ik Hello Fresh probeerde en zag inderdaad voorbij komen dat het veranderd is. De keren dat ik het probeerde beviel op zich wel. Maar met 3 lastige eters vond ik het nog best lastig. 🙂
    Ik ben wel benieuwd naar de vernieuwde versie.
    Aukje Leermakers onlangs geplaatst…Wat ik later worden wil…My Profile

  4. Klinkt goed! De maaltijden zien er ook lekker uit. Zelf wil ik best een keer een maaltijdbox proberen, alleen ik loop er altijd tegenaan dat ik niet alles kan eten vanwege allergie en mijn vriend lust gewoon niet alles haha.
    Kirsty onlangs geplaatst…About Last Week 16My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.