Mijn eerste echte samenwerking: Review Viata & Vichy

Viata & Vichy

Enkele weken geleden kreeg ik een heel leuk mailtje van online apotheek Viata, of ik enkele producten voor hen wilde reviewen. Daar zei ik natuurlijk meteen ja op, want Viata was voor mij geen onbekende. Viata was namelijk een van de sponsors van #EchtePostIsCool en ik had het geluk toen een gesponsord pakketje te mogen ontvangen. Een bedrijf dat leuk meedoet aan zulke projecten wil ik best even in het zonnetje zetten, dus… here we go!

online-apotheek-viata

Viata:

Viata is zoals ik al schreef een online apotheek, waar je heel goed terecht kan als je op zoek bent naar gezicht- en lichaamsverzorging, maar bijvoorbeeld ook voor superfoods, vitamines, medische hulpmiddelen en ga zo maar door. Het team bestaat uit de apotheker met meer dan 20 jaar ervaring, 4 apothekersassistenten en de heren die voor de pakjes en de webshop zorgen. Op die manier kan je met vragen altijd bij ze terecht en zorgen ze dat je goed geïnformeerd je aankoop kan doen.

Ik kreeg van Viata een leuk pakketje met producten, waarvan ik er vandaag alvast 2 met jullie wil delen.

dsc00675

Vichy Ideal Body serum – melk:

Deze body-serum melk van Vichy kan je ‘s morgens en of ‘s avonds aanbrengen op je lichaam en zorgt voor een verbeterde huidkwaliteit. Er staat duidelijk op vermeld dat het niet de bedoeling is om het in je gezicht te gebruiken, dus dat heb ik ook niet gedaan. (Stiekem wel nieuwsgierig wat er gaat gebeuren als ik het wel doe 😉 ) Deze bodymelk is speciaal voor de gevoelige huid en ik merk dat ik dat eigenlijk ook wel nodig heb. De bodymilk bevat geen parabenen. Wel bevat deze milk 10 verschillende verzorgende oliën, LHA en hyaluronzuur.

Wat vind ik er van?

Het is prima spul! De bodymilk is wit van kleur en niet te dik of dun van substantie, waardoor je het makkelijk over je huid kan verdelen. De geur is niet overheersend en lekker fris, al kom ik er niet helemaal achter wat de precieze geur is. Eigenlijk ruikt het gewoon net zo prettig als de andere producten van Vichy. Het trekt snel in en is niet vet, waar ik altijd wel blij mee ben. Na gebruik voldoet de bodymilk aan mijn verwachtingen en voelt mijn huid zacht en stevig, zonder dat het lijkt alsof er een laagje overheen zit. Ik word er blij van!

Je koopt een flacon van 400 ml normaal voor €26,95, maar bij Viata gaat er nu 12% vanaf. Je betaald nu nog maar €23,72!

Vichy Viata

Vichy Pureté Thermale 3 in 1:

Deze 3 in 1 reiniger verwijdert je make-up , je oogmake-up, verfrist je huid als een lotion en is geschikt voor alle huidtypes. Hij bevat geen parabenen en zorgt voor hydratatie.  Je brengt hem aan en met je vingertoppen en dan masseer je licht in. Restjes haal je weg met een watje. Je hoeft niet na te spoelen.

Wat vind ik er van?

Deze make-up reiniger is wit van kleur en heeft een melkachtige substantie. Het was makkelijk over mijn gezicht te verdelen. De geur deed me een beetje denken aan baby-olie, wat ik zelf een heel prettige geur vind.
Het verwijderen van de make-up viel me niet tegen. In eerste instantie leek mijn eyeliner van BE Creative niet helemaal los te komen (Dat is nogal sticky spulletje), maar toen ik er met het watje overheen ging, was de eyeliner zo goed als weg. Na nog een keer vegen met het watje was de eyeliner helemaal verdwenen, net als mijn andere make-up. Na het reinigen voelde mijn huid fris en zacht. Geen nat of vet gevoel, dus ook met dit product van Vichy ben ik erg blij!

Een tube van 300ml kost normaal €16,75, maar is nu bij Viata in de aanbieding met een korting van 12%.
Als je hem nu aanschaft, dan kost het je maar €14,74 !

 

Was jij ook al bekend met Viata? Of heb jij deze producten van Vichy al geprobeerd?

Bewaren

Bewaren

Bewaren


11 thoughts on “Mijn eerste echte samenwerking: Review Viata & Vichy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.