Weekoverzicht met van alles en nog wat

shopping-1015437_960_720

De afgelopen dagen ben ik best druk geweest, vandaar dat er geen nieuwe blogpost is verschenen. Vandaag praat ik jullie dan maar een beetje bij.

Weekoverzicht

Het begon met het infuus afgelopen vrijdag, waar ik nog een apart blog aan zal besteden.

Kermis

In het weekend was er een paar dorpen verder een grote kermis. We moesten daar toch zijn, dus namen mijn man, onze hondjes en ik de bus. Het was voor Bundy de eerste keer in zo’n drukte , met zoveel geluid. Ik probeer mijn honden aan zulke dingen te laten wennen, zodat ze vaak mee kunnen zonder bang te zijn. De hondjes hielden het goed vol en we wonnen bij de grijpmachines een Slimer knuffel voor ze. (Ghostbusters) We kwamen nog verschillende bekenden tegen en als afsluiter gingen we frietjes eten bij de snackbar waar we vroeger altijd heen gingen toen we nog in dat dorp woonden. De hondjes kregen daar ondanks de drukte meteen een bakje water.
De hondjes hebben de rest van de dag bijna alleen maar geslapen en waren ‘s avonds nog te moe van alle indrukken om blij te worden toen ze de riempjes hoorden rammelen voor hun avondrondje.

#EPIC

Op maandag was mijn vakantiegeld er en kocht ik mijn nieuwe camera en accessoires. Hier komt ook een shoplog van online. Ik deed ook de laatste inkopen voor #EchtePostIsCool. Ik wist precies wat ik wou kopen, maar ik kreeg het niet voor elkaar binnen het budget, totdat ik een goede inval kreeg. Ik heb mijn paraplu en “oma-karretje” (tas op wielen) gepakt en ben te voet naar de winkel gegaan. Dat was vanwege de regen de beste oplossing, de scooter of de fiets leek me geen goed idee. En jawel hoor, daar hadden ze het product en het paste prima in het budget. Wat is het trouwens leuk om voor iemand anders en binnen een budget te shoppen! Ik ben in winkels geweest die ik normaal niet snel binnen zou lopen en kwam erachter dat sommige winkels helemaal zo duur niet zijn en heel leuke spulletjes hebben.
‘s Avonds keek ik nog even aflevering 4 van het derde seizoen van Penny Dreadful. Wat een geweldige serie en een geweldige aflevering.

Suikerspin

Dinsdag was ik erg moe, dus heb ik uitgeslapen en ben ik begonnen met het inpakken van het #EPIC pakketje. Dat duurde eigenlijk iets langer dan ik gepland had, omdat ik niet zo’n held ben met inpakken. Daarna moest ik nog snel even naar het dorp, omdat ik beloofd had om verse braadworst te maken en die was natuurlijk weer niet in huis. Op de een of andere manier zal je dan altijd zien dat er een flinke rij bij de slager staat en ik was blij dat ik mijn dagje om had. Als verrassing was mijn man nog even langs de kermis gereden en kreeg ik een 10L emmer suikerspin!

Pech

Woensdag had ik een beetje een pechdag. De postbode stond als een halvegare aan te belden. Ik sprong uit bed, trok mijn ochtendjas aan, sprintte de trap af en deed de deur open. Pas toen kwam de postbode er achter dat hij bij het verkeerde nummer stond te bellen. Dubbelop pech. Geen pakketje en veel te vroeg wakker. Toen ben ik maar even met de hondjes op de bank gaan liggen.
Van BCC kreeg ik een berichtje dat mijn nieuwe laptop toch niet binnen 24 uur bezorgd kon worden, dus nu zit ik nog steeds te typen op een laptop met losse toetsen. 🙁 Ik heb meteen een mailtje gestuurd dat ik niet te lang kan wachten, maar daar heb ik nog geen antwoord op gehad. Helaas is hij al betaald, anders was ik naar een winkel gereden en had ik een andere laptop gekocht.
‘s Middags ging ik eerst even het #EchtePostIsCool pakketje naar de post brengen en een cadeautje kopen voor mijn jarige oom. Daarna liep ik samen met de honden naar mijn oom die een eindje verderop woont. Die dus niet thuis was, maar besloten had om naar de kapper te gaan. Ik heb zijn cadeautje in de brievenbus gestopt. En jawel hoor, ik was net weer thuis toen hij belde: ‘Je komt toch zeker nog? Ik heb vlaai voor je gehaald!” Toen heb ik maar snel gekookt en zijn we ‘s avonds toch nog maar even op visite gegaan. Aan het einde van de avond heb ik nog eventjes wat blogs ingepland, zodat er weer regelmatig iets online gaat komen.

 

 

Herken je dit ook? Dat je eigenlijk helemaal niet zoveel hoeft te doen, maar dat je het toch opeens druk hebt?

 

 


One thought on “Weekoverzicht met van alles en nog wat

  1. Hey Girl was leuk om te lezen!
    Nice ingepakt! En leuke project Dear! Ik heb dat ook wel dan kijk ik naar the things that I need to do en dan lijkt het best relaxed maar dan ineens komen er toch extra dingen bij waardoor ik het ineens keidruk heb.
    So yes… het klinkt me bekend in de oren! Definitly 💯

    Leuk artikel girl en al die gifts!

    Hugz, Miss B.💋

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.