EchtePostIsCool Unboxing Day!

DSC00184

Het is vandaag 4 juni en we mogen eindelijk onze Echte Post Is Cool pakketjes uitpakken!!! Het is nu ongeveer 3 uur in de ochtend, maar ik was zo nieuwsgierig dat ik op ben gebleven en ik ben zo blij met de dingen die ik gekregen heb, dat ik ze meteen online wil zetten.

EchtePostIsCool

Enkele dagen geleden ontving ik een brievenbuspakketje waar #epic op stond en het kostte me heel veel moeite om dat pakketje dicht te laten. Ik was niet alleen heel benieuwd naar de inhoud, maar ook naar de afzender. Wie zou nou mijn lootje hebben gehad? Misschien een blogger die ik volg?
Ik bleek de afzendster nog niet te kennen. Het was Jacqueline van eenbeetjestoer.nl.

Jacqueline heeft ontzettend haar best gedaan, niet alleen met cadeautjes kopen, maar ook met inpakken. Kijk maar hoe lief alles eruit ziet, heel mooi verzorgd. En dat labeltje met dat hondje!!! Zo leuk! En alles past prima bij mij. ūüôā

Het eerste pakje dat ik open maakte was meteen in schot in de roos. Het was dit slaapmaskertje, een panda beer van Bu Gu. Een tijdje geleden schreef ik in een blog dat ik vaak op rare tijden slaap en dat ik dan graag een slaapmaskertje gebruik. Laat dit nou net een slaapmaskertje zijn dat ik kende en op mijn wishlist stond.

In het volgende pakje zat een notitieboekje, roze met een schoolbord / krijt opdruk. Het ziet er niet alleen leuk uit, maar het past ook heel leuk bij de lay-out van mijn blog. Een notitieboekje is altijd een goed idee om aan een blogger cadeau te doen, volgens mij gebruiken we die allemaal.

Het derde pakje dat ik openmaakte waren deze papieren rietjes van de Wibra. Die zijn heel handig voor al mijn detox-drankjes en het printje vind ik erg tof. (Wibra heeft trouwens best vaak leuke spulletjes, ik shop er graag als ik er naartoe ga voor Dasty.) Dit zijn de rode rietjes, als je het pakje omdraait zijn ze zwart.

Deze washi tape zat ook in het pakketje.Dit is toch zoveel leuker dan gewone plakband! Deze variant met groene diamantvormen vind ik super. Diamonds are a girls best friend.

In het volgende pakketje zat dit Virgin Olive Oil & Shea Butter gezichtsmaskertje van Montagne Jeunesse. Het is een extra diep reinigend masker. Van zulke dingetjes kan ik altijd zo blij worden.Ik zou ze waarschijnlijk zelfs gebruiken als mijn huid het niet nodig zou hebben. Heerlijk, in de badjas zitten trutten terwijl ik series kijk. Ik heb deze variant nog niet geprobeerd, dus ik ben heel benieuwd.

In het voorlaatste pakje zaten  2 cadeautjes. Het eerste was deze geweldige juten bloempot. Ook deze zag ik laatst ergens langskomen en stond op mijn wishlist. Het tweede was een pakje bloemenzaadjes voor bloembedden en gedroogde boeketten. Ook heel erg tof, omdat we nog steeds bezig zijn met het opknappen van onze tuin. (Dat lijkt met het slechte weer van de afgelopen dagen trouwens een jarenplan te worden.)

In het allerlaatste pakje zat iets dat ik zo ontzettend lief vind! Het waren Pedigree Schmackos meaty sticks voor mijn hondjes. Mijn hondjes zijn mijn kindjes en ik vind het zo tof dat er ook aan hen gedacht is. Manson, Dita & Bundy gaan hier heel blij van worden. Die zijn gek op “lekkertjes”.

Dat labeltje!!! Zo cute!

 

Mijn eerste Echte Post Is Cool is ontzettend goed geslaagd. Ik ben heel blij met de spulletjes die ik gekregen heb en ik heb heel veel geluk gehad dat Jacqueline mijn lootje had gekregen. Nu maar duimen dat de ontvangster van het pakketje dat ik heb verstuurd er net zo blij mee is. Ik hoop dat Northflix en Monsieur Mango heel snel Echte Post Is Cool 3.0 gaan plannen, dan doe ik zeker weer mee. Ik ga nog even een paar uurtjes slapen en als ik opsta ga ik snel op Instagram en Twitter kijken wat de andere deelnemers allemaal voor leuks hebben gekregen.

 

*UPDATE* De ontvangster van mijn pakketje, Mieneke van 30erscrisis.nl was ook blij met haar pakketje! Poeh, gelukkig maar! Op haar blog kan je zien wat ik voor haar geshopt heb. 

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Heb jij ook meegedaan aan deze editie van het EPIC project? Ik vind het leuk als je even een berichtje achterlaat waarin je verteld wie jouw lootje had, wat je gekregen had en of je er blij mee was.  Als bedankje mag je een link plaatsen naar de website van degene waar je het pakketje van hebt gekregen. Als je zelf ook een blog hebt geschreven over je pakketje vind ik het ook tof als je je eigen link achterlaat.

 

 

 


2 thoughts on “EchtePostIsCool Unboxing Day!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.