Echte Post is Cool 6 | Gegeven en gekregen

Echte Post is Cool 6

De afgelopen weken stonden weer helemaal in het teken van Echte Post is Cool 6. Ik stond alweer te springen toen Northflix en Monsieur Mango bekend maakten dat er een nieuwe editie zou zijn en gelukkig mocht ik weer meedoen!

Echte Post is Cool 6

Deze editie deed ik alweer voor de 5e keer mee aan Echte Post is Cool en ik vond het weer geweldig. Als je tegenwoordig tv kijkt, dan verlies je een beetje de moed, omdat je denkt dat mensen niks meer voor een ander over hebben. Die moed vind je weer terug zodra je meedoet met EPIC, want iedereen doet zo ontzettend zijn best om iets moois te kopen of te maken voor iemand anders. Ik kan daar zo verschrikkelijk blij van worden!

Cadeautjes kopen voor Loes

Ik had weer geluk toen de lootjes werden verdeeld, want ik mocht gaan shoppen voor Loes van Gewoon iets met Loes. Ik vond het hartstikke leuk om voor haar te gaan shoppen. Zelf is zij heel creatief en ik totaal niet, dus aan zelfgemaakt ben ik maar niet begonnen. 😉 Ze had een lange lijst met interesses en hobby’s. dus ik had meer dan genoeg info. Daarbij volgen we elkaar al een tijdje op social media.

Ik begon eigenlijk per ongeluk bij Primark, waar ik in het koopjesrek deze Harry Potter sleutelhanger tegenkwam. We zijn beide Potterheads, dus dit leek me een prima begin. De rest bleek toch wat moeilijker. Loes heeft veel lievelingsdieren en ik wilde daar een thema van maken, maar er was helemaal niks te vinden met die beestjes. Gelukkig heeft ze ook lievelingsplanten en kon ik daar iets mee doen. De glazen cactus beker kocht ik bij de Zeeman, net als de cadeauverpakkingen. Bij Kruidvat kocht ik 2 Essence nagellakjes en een maskertje en bij de supermarkt kocht ik een Tony’s reep. De grote doos en de opvulling kocht ik bij Scrap XL. Gelukkig was Loes er blij mee!

 

De inhoud van mijn #echtepostiscool pakket. Met dank aan @marategendraadsnl De chocola haalde zaterdagmiddag niet eens 🙈 en die cactus-beker heb ik ook het hele weekend al gebruikt. Lize wilde de glitternagellak heel graag proberen, dus dat gaan we ook binnenkort maar eens doen. Wat een geslaagde editie van #epic weer! #echtepostiscool6 #epic6 #dankbaar #feestindebrievenbus

Een bericht gedeeld door Loes Hofstede (@gewoonietsmetloes) op

Wat ik kreeg van Cindy

Ik ben ontzettend verwend!!!! Cindy van Sleutel in de Tuin had mijn lootje en wat heeft ze er een werk van gemaakt om me te verrassen!!!

Ik kreeg van Cindy een feestje in een doos, vol met balonnen en confetti. Aangezien ik een slechte huisvrouw ben, zal ik volgend jaar nog wel confetti onder de plinten vandaan halen, haha! Het eerste cadeautje dat ik uitpakte was voor mijn hondjes Manson en Dita, die ook heel blij waren met hun nieuwe balletjes. Ik vind dat trouwens zo lief, als mensen iets voor mijn hondjes kopen! Het tweede cadeautje was een maskertje en daar zit je bij mij altijd goed mee. In het derde pakje zaten bloemenzaadjes, die ik ga meenemen naar de zaaidag van de openbare tuinen, dan wordt de hele buurt er net zo vrolijk van. In het vijfde pakje zat een heel toffe notitieblok. Ik hou van die panterprint en ik zou zelfs wel een stukje panterprint als tattoo willen hebben, dus ook dit cadeautje was volop raak. Maar het laatste cadeautje was absoluut de grootste verrassing. Wat werd ik daar happy van, zeg! Het was namelijk een lightbox, die al heel lang op mijn verlanglijstje staat voor mijn blogfoto’s. En natuurlijk ook gewoon voor in huis. Dankjewel lieve Cindy!

 

Thanks for this awesome party in a box @sleutelindetuin 😍!!! I already love the package I received from you for #echtepostiscool ! Can’t wait to find out what’s in these packages! 😊 * * * * * #epic6 #epic #echtepostiscool6 #swap #swapbuddy #gifts #balloons #party #awesome #loveit #unboxing #postcrossing #postproject #bloggerswap #dutchblog #dutchblogger #blog #blogger #makenewfriends #Roffa #Rotterdam

Een bericht gedeeld door Mara Tegendraads / Tamara S (@marategendraadsnl) op

 

Thank you so much for all these great #echtepostiscool gifts @sleutelindetuin 💖 I love everything you gave me. 🤩 The lightbox is awesome and was on my wishlist for quite a while and I think it’s very sweet that you also included a gift for my little girls 🐕🐕! * * * * * #echtepostiscool6 #epic #unboxing #epic6 #gifts #lightbox #chewtoy #planner #seeds #mask #balloons #cadeautjes #loveit #awesome #bloggerswap #swap #postcrossing #postproject #swapbuddy #dutchblog #dutchblogger #blogger #blog #Rotterdam #Roffa #happy #thankful

Een bericht gedeeld door Mara Tegendraads / Tamara S (@marategendraadsnl) op

Deed jij ook al eens mee aan Echte Post Is Cool????


4 thoughts on “Echte Post is Cool 6 | Gegeven en gekregen

  1. Wat leuk is dit. Ik heb zelf nog nooit mee gedaan, maar ik begrijp wel wat je in het begin van dit artikel zegt. Op tv lijkt het wel alsof mensen niets meer voor elkaar over hebben. Als je dit dan ziet dan voel je de liefde weer 🙂 Heel fijn dat jullie zo’n mooie pakketjes voor elkaar gemaakt hebben!

  2. Echte post is inderdaad leuk. Ik doe al jaren mee aan de Instaswap. Toch sla ik dit jaar over. Misschien eens iets anders proberen…
    Ik stuur in ieder geval ook geregeld kaartjes naar mensen. Dit is gewoon leuk, echte post!

    Leuk pakket verstuurd en gekregen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.