Echte Post Is Cool 4.0 Unboxing Day | SUPER EPIC WORLD™

Echte Post Is Cool

Ik vind het elke keer veel te spannend als ik meedoe aan #EchtePostIsCool en bij deze 4e editie was het weer zo! Vandaag is het eindelijk 18 maart en mocht ik mijn pakje openen. Om 00.01 uur stond ik al bovenaan de trap om zo snel mogelijk bij mijn pakje te zijn dat klaarstond op mijn bureau. En daarom zit ik nu om precies 01.54 uur dit stukje te typen…

Echte Post Is Cool 4.0

Echte Post Is Cool is een initiatief van Northflix en Monsieur Mango, waarbij je een pakketje samenstelt voor degene waar je een lootje voor hebt gekregen. Het is niet alleen heel leuk om te doen, maar je leert zo ook steeds meer mensen online kennen, waardoor het ook ontzettend gezellig is. Het shopbudget is €7,50 en de pakketjes worden allemaal op dezelfde dag geopend. Het is de 4e editie alweer en voor mij de 3e keer dat ik meedoe. Deze keer (en de 3e editie ook) kregen ook alle 104 deelnemers een gesponsord pakketje van een van de deelnemende bedrijven.

Echte Post Is Cool

Enkele dagen geleden arriveerde mijn Echte Post Is Cool pakketje en ik had geen flauw idee van wie het kon komen. En dat terwijl ik zo’n beetje de #EPIC detective ben. Ik volg zoveel mogelijk deelnemers en doe mijn best om alles met de hashtag EchtePostIsCool  en EPIC te bekijken, maar ik kwam er niet achter. Zodra ik aan mijn bureau zat, stond het pakketje me aan te kijken. Gisteren werd dat nog erger, want toen kwam er nog een pakketje aan!

Het Pakket van mijn swap buddy

De verzender van mijn pakketje bleek Anke te zijn, die ik inderdaad al volgde op Twitter en Instagram. Ik zag wel een paar heel leuke sneak peaks van haar langskomen, maar ik heb ergens toch niet zo goed opgelet, want ik zag al Goomba’s langskomen. (Een van de vijanden in de Super Mario spelletjes van Nintendo.) En ja, Nintendo is mijn ding! En daarom kreeg ik van Anke een retrogame vermomd als Echte Post Is Cool pakketje.

Echte Post Is Cool

SUPER #EPIC WORLD™

Voordat ik de game mocht starten las ik eerst de brief met de spelregels. 🙂 De pakjes moesten op volgorde worden geopend en natuurlijk deed ik dat. (Er waren online nog geen cheatcodes te vinden.)

Het eerste dat ik tegenkwam waren het logo van het spel, een kaart met Yoshi, die ook al blij was dat hij aan #EPIC mocht deelnemen en post-its met een soort Boo Buddy er op!

Echte Post Is Cool

Het tweede dat uit het pakketje kwam vond ik ook heel erg lief! Er zat iets lekkers voor Manson, Dita en Bundy bij!

Echte Post Is Cool

Na deze eerste pakjes waren alle cadeautjes genummerd.

Pakje Nummer 1

Yoshi

Yoshi!!! Natuurlijk kan je in SUPER EPIC WORLD™ niet vooruit zonder Yoshi. Ik ben hier zo extreem blij mee!!! Een Yoshi figuurtje stond al heel lang op mijn verlanglijstje. Die komt mooi op de kast bij mijn SNES te staan.

Pakje Nummer 2

Echte Post Is Cool

Een kladblokje en een pen kawaii stijl! Komt altijd van pas inderdaad, komt fijn op mijn bureau te liggen!

Pakje Nummer 3

Echte Post Is Cool

Een geluksbrengertje voor aan mijn sleutelbos! Ik kan wel wat extra bescherming gebruiken, ik wil best een Level Up!

Pakje Nummer 4

Echte Post Is Cool

BAM!!! Altijd handig om een extra BAM! bij me te hebben. 🙂 Wie weet wanneer je een Koopa Troopa tegenkomt en die BAM! nodig hebt.

Pakje Nummer 5

Echte Post Is Cool

Anke kon het eigenlijk helemaal niet weten, maar ik ben gek op buttons en pins. Vooral in de festivalperiode vind ik het tof om mijn spijkerjasjes en tassen te versieren met buttons en deze ga ik natuurlijk het hele seizoen gebruiken.

Pakje Nummer 6

Echte Post Is Cool

Ik heb vroeger altijd graag getekend en geschilderd en ik heb er al vaak over gedacht om het weer op te pakken. Dit is een extra steuntje in de rug om weer te beginnen, want hoe tof is dit! Een Marvel Avengers schilderset!

Dankjewel lieve Anke!!!! Je hebt het geweldig gedaan en ik heb het ontzettend goed getroffen met je!
Natuurlijk wil ik ook graag Northflix en Monsieur Mango bedanken voor al hun werk dat ze in het organiseren hebben gestoken. De unboxing van het gesponsorde pakje komt vandaag nog niet online, omdat ik niet wil spoilen voor de mensen die het nog niet geopend hebben. Wordt vervolgd!

 

Heb jij ook meegedaan en deze editie van #EPIC?


26 thoughts on “Echte Post Is Cool 4.0 Unboxing Day | SUPER EPIC WORLD™

  1. Wauw wat super tof dat Anke zo haar best heeft gedaan! Het ziet er echt fantastisch uit. Die Nintendo details ook, onwijs gaaf. Ik kan niet wachten tot de volgende editie.

  2. Ik zag de inhoud van het pakketje al bij je op Instagram en vond het direct echt helemaal bij je passen! Wat heeft je buddy een moeite gedaan, super leuk! Ik heb zelf nog nooit meegedaan, maar geniet elke keer wel van de artikelen als deze 😀

  3. Wat heb je een onwijs tof pakketje ontvangen met spullen die perfect bij je passen! Superleuk dat je speciaal tot middernacht hebt gewacht om alles uit te pakken en dit artikel klaar te zetten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.