Echte Post is Cool 3.0 Unboxing day!

Echte Post Is Cool 3.0Enkele weken geleden werd ik heel blij toen ik op Twitter een berichtje voorbij zag komen. In dat berichtje werd gevraagd of er mensen zin hadden in een 3e editie van Echte Post is Cool. Natuurlijk had ik daar zin in, want de 2e editie (de eerste editie die ik als deelnemer meemaakte) was geweldig.

Echte Post is Cool is een initiatief van bloggers Northflix en Monsieur Mango, die er elke editie veel tijd aan besteden om te zorgen dat dit postproject voor iedereen zo speciaal mogelijk is. Op hun blogs vind je meer uitleg over EPIC.  Het project begint na je inschrijving, als je per mail een lootje krijgt, waar jij voor mag shoppen, knutselen, versieren etc.

Mijn Lootje:

Echte post is cool pakjes

Het lootje dat ik kreeg was Robin van Ten No Juin. Ik vond het geweldig om voor haar te shoppen, omdat ze een heel leuk verlanglijstje had. Ze houdt van rosé goud, marmer, anime & manga, Japan , gamen en schattige printjes. Ik begon met een bestelling in Azië, omdat ik wist dat ze fan was van Tokyo Ghoul, maar de sleutelhanger van Ken Kaneki niet had kunnen vinden. Ik kocht ook nog 2 andere anime items, maar die zijn helaas niet op tijd aangekomen. Zodra ze aankomen stuur ik ze door. 🙂 Verder kocht ik een rosé gouden kaars en een geurtje voor in huis met marmerverpakking bij Blokker, een rosé gouden vaasje bij Kwantum en Japanse snoep bij Jamin. Het verpakkingsmateriaal kwam allemaal van Action.

Net zoals de vorige keer vond ik het heel spannend wat ze van de pakjes zou vinden. Gelukkig was ze er erg blij mee!

BlommieNL had mijn lootje!

Natuurlijk kreeg ik zelf ook een pakketje van degene die mijn lootje had gekregen. Op Twitter en Instagram zag ik heel leuke DIY sugar skulls langskomen en toen hoopte ik stiekem al dat Belinda mij mocht verrassen.

En jawel hoor! Ze had mijn lootje. 🙂 Op haar Instagram account dat ik al sinds de vorige editie van EPIC volg zie je heel veel leuke DIY’s langskomen. Ze is ontzettend creatief en maakt de schattigste dingen. Ook voor lieve kattenfoto’s en toffe kringloopaankopen kan je bij BlommieNL terecht. Ik was dus al heel blij, want vooral zelfgemaakte unieke items vind ik een geweldig cadeau.

Pakjes Echte Post is CoolOp 12 november mochten we eindelijk uitpakken!!! Ik kreeg geweldige pakjes. Ze heeft er ontzettend veel tijd aan besteed en dat is alleen al te zien aan de verpakkingen. Het allerleukste was natuurlijk de inhoud van de pakjes.

dsc01559Een notitieboekje is altijd een prima cadeautje voor een blogger!

Sleutelhanger gemaakt door BlommieKijk nou hoe lief dit is!!! Een sleutelhanger met mijn naam en sterretjes, die BlommieNL helemaal zelf gemaakt heeft. Die komt aan onze slaapkamerdeur te hangen.

Snailmail spulletjesWashi tape, paperclips en stickers, die ik altijd goed kan gebruiken. Ik vind het leuk om cadeautjes te versieren om ze nog specialer te maken, dus dit is ook helemaal top!

Save our sisters necklessDit Save our Sisters hartjeskettinkje is ook al zo lief! Omdat ik zelf vaak drukke combinaties draag is dit minimalistische kettinkje perfect. Het maakt een outfit af zonder over de top te gaan. Ik ga dit zeker vaak dragen.

lucifersDit is ook echt zo goed gevonden. Ik ben een chaoot, dus de aansteker verdwijnt uit de keukenlade of ik ben hem vergeten te vullen. Dankzij deze leuke doos met lucifers heb ik tijdens het koken altijd vuur bij de hand. Het doosje hoeft ook niet in de lade te liggen, want het is leuk genoeg om gewoon in het zicht te bewaren.

dsc01574Ik kreeg ook nog een pakje met de sugar skull labeltjes die BlommieNL zelfgemaakt heeft. Ik denk dat ik er een paar in een lijstje ga stoppen, zodat ik ze kan ophangen.

Servetjes met tekstEen pakje met servetjes met een vrolijke tekst. Als wij bezoek krijgen, dan wordt er ook meestal samen gegeten en deze servetjes zullen het dan zeker goed doen.

dsc01580Een pakketje kaartjes, die ik in wissellijstjes ga stoppen. De quotes zijn tof, Garfield is sowieso heel cool en het No Fishing Allowed kaartje kan mooi bij het aquarium komen te hangen.

geurzakje gemaakt door BlommieEen heerlijk ruikend geurzakje dat ook weer helemaal zelfgemaakt is. Ik ga het inderdaad op het toilet hangen. Ook dit item heeft weer sterretjes en is helemaal naar mijn smaak.

dsc01584Lieve Belinda,
Je hebt me echt ontzettend verrast. Het is te zien dat je heel erg je best hebt gedaan om er iets moois van te maken en ik ben heel blij dat jij mijn lootje had gekregen. Je hebt heel goed gekeken naar wie ik ben. 🙂 Heel erg bedankt!!!

De extra verrassing:

anoniem Epic Pakje

Ik kreeg afgelopen week nog een pakje waar #echtepostiscool op stond. Het bleek een pakje van een anonieme gulle gever, vol met mooie MUA make-up en 2 kaarten. Ik heb alle producten al geprobeerd en ik ben er erg blij mee. 🙂
Nomen Nescio, ontzettend bedankt!!!

Voor mij was Echte Post Is Cool weer een groot succes. Zowel op Instagram als op Twitter ging het onder de hashtags #EchtePostIsCool helemaal los. De bedrijven die meededen als sponsor waren ook ontzettend enthousiast. Ik hoop nu al op EPIC 4.0.

Sponsors Echte Post is Cool

De bedrijven die de gesponsorde EPIC pakketjes hebben verzorgd.

Heb jij ook meegedaan aan deze editie van Echte Post Is Cool?


14 thoughts on “Echte Post is Cool 3.0 Unboxing day!

  1. Dit is echt een leuk initiatief. Ik heb al wel een keertje meegedaan met een Snail Mail actie maar nog geen Instaswap of Echte Post is Cool. Momenteel ben ik wel volop bezig met het samenstellen van een goed gevulde verrassingsdoos voor mijn Secret Santa. Ik hou er echt van om allerlei kleine cadeautjes te verzamelen en maken om er vervolgens iemand (hopelijk) gelukkig mee te kunnen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.