Echte Post Is Cool 2.0 #EPIC

gift-box-1051020_960_720
Echte Post Is Cool is een project van bloggers Monsieur Mango en Northflix, waarbij je iemand een verrassing per post mag sturen. (En iemand anders ook naar jou.)

Echte Post Is Cool editie 2

Het is de 2e editie, nadat de 1e een groot succes bleek. Deze 2e editie is mijn eerste keer als deelnemer. Ik heb de 1e editie gevolgd als toeschouwer en ik was er toen al enthousiast over. De uitleg en spelregels vind je op de blogs van de initiatiefneemsters, dus als je meer daar over wil weten, neem dan even een kijkje.

Mijn deelname

Ik heb nog even getwijfeld aan mijn deelname, omdat ik het wel heel spannend vind om voor een onbekende een mooi pakketje samen te stellen. En de inschrijvingen worden goed gecontroleerd, dus het was nog even spannend, aangezien ik nog heel nieuw ben in Bloggerland.

Afgelopen weekend kreeg ik het e-mailtje: Ik mag meedoen!

Mijn lootje

Ik was heel benieuwd voor wie ik een pakketje mag gaan maken. Ik ben erg tevreden met mijn lootje. Ik ben meteen even op onderzoek uit gegaan en het is volgens mij een heel sociaal en positief mens. We zijn op sommige punten heel verschillend, maar we hebben ook raakvlakken. De persoon waar ik voor mag gaan shoppen heeft een paar dezelfde hobby’s en interesses en ik kan zelfs op een plekken gaan shoppen waar ik graag kom.

4 juni

Op 4 juni is het zover, dan mogen de EPIC-pakketjes door de deelnamers geopend worden. Het is de bedoeling om de inhoud van je pakketje even te showen op social media met de hashtag #echtepostiscool. Klik hier en hier om voorbeelden te zien van de pakketjes van de vorige editie.

Ik hoop dat deze editie voor alle 63 deelnemers een groot succes gaat worden. Laat de postbodes maar overuren draaien. Want Echte Post Is Cool!

 

Doe jij ook mee aan deze editie van EPIC? Heb je meegedaan aan de vorige editie? Wat vind/vond je er van?

 


8 thoughts on “Echte Post Is Cool 2.0 #EPIC

  1. Wat leuk dat jij je toch op hebt gegeven en fijn om te lezen dat je wat gemeen hebt met je swap-partner. Dat shopt toch leuker/makkelijker.
    Vorige editie ging het mij makkelijk af, dit jaar vind ik het een stuk lastiger.
    Ik ben benieuwd wat iedereen er weer van gaat maken deze keer.
    Succes en leuk dat je er over hebt geschreven 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.