Druk bezig, Bundy, verbouwen & HS update

PicMonkey Collage.jpg

Druk… Eigenlijk heb ik het nooit heel druk en heb ik tijd genoeg om lekker onderuit gezakt op de bank te hangen met mijn laptop. Dat is mijn eigen rustmomentje en dan lees ik ook de updates van andere bloggers. En daar heb ik nu wat minder tijd voor. Nieuwsgierig hoe dat zo kan opeens? Lees dan even verder over de verbouwing, ziek zijn en meer…

De verbouwing:

Mijn peetoom en tante hebben een huis gekocht, waar nog heel veel werk aan is. Het huis is niet meer opgeknapt sinds de jaren 70, inclusief de schijtgroene keuken. Omdat mijn oom en tante er ook altijd voor mij zijn geweest, ga ik ze nu natuurlijk zoveel mogelijk helpen. Meneer Tegendraads komt dan ook nog helpen na zijn werk en in het weekend, want alles moet er uit, van de plafonds tot aan de vloeren. We schieten gelukkig goed op, maar dat wil wel zeggen dat ik minder tijd heb om bij andere bloggers te liken, te reageren of mee te doen aan prijsvragen. Ik vind jullie nog allemaal even leuk, maar ik ben er natuurlijk ook nog ziek bij, dus dan is het thuiskomen en slapen. Toch wel veel werk, zo’n verbouwing. Ik zal mijn best doen om nog zoveel mogelijk bij jullie langs te komen.

Bundy:

Onze Bundy is alweer 8 maandjes oud en deze week voor de 2 keer naar de kapper geweest. Ze is onherkenbaar en lijkt nu een combinatie tussen Bobbie (Kuifje) en Idefix (Asterix & Obelix). Dat moest helaas wel, want ondanks al onze pogingen om haar vacht netjes te houden, begon ze helaas te vervilten. Dat is voor het hondje helemaal niet prettig, omdat al die geklitte haren haar in haar beweging belemmeren. Ze bleef zich ook telkens in de viezigheid rollen, waardoor het allemaal nog erger werd. Daarom heeft ze de grote snoeibeurt gehad en is ze tijdelijk kortharig. Manson en Dita waren er ook niet helemaal van overtuigd dat ik hun zusje wel mee naar huis had genomen.

HS:

58cfb0344ca057e86c8449c3ccd3fa9a

Ik heb een besluit genomen over de operaties bij de plastisch chirurg. In eerste instantie vond ik het een goede oplossing, omdat er problemen waren met de oude littekens en gangetjes. Nu heb ik toch besloten om me voorlopig niet te laten opereren. De infusen doen hun werk steeds beter en de littekens zijn bijna helemaal plat, waardoor ik er geen last meer van heb. Mocht het later toch nog nodig zijn om naar de plastisch chirurg te gaan, dan laat ik de operaties alsnog doorgaan, maar nu zie ik er het nut niet van in.
De HS is zo goed als in remissie, waar ik ontzettend blij mee ben!

 

Tot snel allemaal!!!

 

Verandert jullie hondje ook zo als ‘ie naar de kapper is geweest?

Bewaren


5 thoughts on “Druk bezig, Bundy, verbouwen & HS update

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.