Douglas Aventskalender dag 17 & 18

Douglas adventskalender

Op dag 17 & 18 was ik weer ontzettend tevreden over de producten die achter de deurtjes van de Douglas Adventskalender zaten. Producten die ik ook echt kan gebruiken en van prima kwaliteit. Kijken jullie mee?

Douglas Adventskalender

De Douglas adventskalender heeft 24 vakjes, dus vanaf 1 december mag er elke dag een vakje open en op kerstavond open je het laatste vakje. Of je opent ze gewoon allemaal lekker tegelijk, dat kan natuurlijk ook. In deze kalender vind je voornamelijk producten voor gezichts- en lichaamsverzorging, maar ook parfum en make-up. De prijs van deze kalender valt erg goed mee, want hij kost maar €29,95.

Deurtje 17 – Douglas Hair Ultimate Shine 30 ml

Douglas Hair Shampoo Ultimate shine

De Douglas Hair Ultimate Shine Shampoo met mango extract heeft een herstellende en zacht reinigende werking tegen droog en dof haar. Je haar wordt versterkt door keratine en hersteld door pro-vitamine B. Het verbetert de structuur en maakt je haren zacht en glad. Een fullsize verpakking van 250 ml kost €9,95.

Wat vond ik er van?

Dit is zo’n product waar ik heel blij van kan worden. Ik ken deze haarverzorgingslijn al van de haarmaskers, die inderdaad net zo goed zijn als de verkoopster zegt. Nu ga ik de shampoo eens proberen, maar ik ga er vanuit dat het prima in orde is.De shampoo ruikt heerlijk naar mango en doet me een beetje denken aan de geur van Australian zonnebrandcrème die je onder de zonnebank gebruikt, gewoon heerlijk zomers, fris en fruitig.

Deurtje 18 – Starskin Eyecatcher Smoothing Bio-Cellulose Second Skin Eye Mask 12 ml

Starskin Eye Mask

Dit Starskin Eye-Catcher oogmasker bestaat uit de patches, die je onder je ogen moet plakken. Het masker bestaat uit gefermenteerd en vitaminerijk kokosnootsap, verhelderend zoethoutwortelextract, en rustgevende allontoïne (uit tarwekiemen en smeerwortel). Het vermindert fijne lijntjes en donkere kringen. De patches moeten ongeveer 15 minuten blijven zitten. Normaal worden deze maskers per 2 verpakkingen verkocht, voor €9,95.

Wat vond ik er van?

Dit is een heel fijn product. Het bestaat uit 2 witte patches, die tussen 2 plastic covers zitten om ze te beschermen. Het pakje is erg vochtig, wat het wel een beetje lastig maakt om zonder te knoeien het plastic te verwijderen en de patches onder je ogen te plakken. De gelpatches blijven na het plakken goed onder je ogen zitten, ook als je net als ik gewoon met de hondjes actief aan het spelen bent. Ideaal, je kan dus gewoon doorgaan en je ding doen, terwijl het masker zijn werk doet. Na het verwijderen zag ik een duidelijk resultaat, mijn kringen waren verdwenen en ik had een veel frissere blik. Dit is een product dat ik zeker nog een keertje zal aanschaffen.

 

Kende jij deze producten al?


6 thoughts on “Douglas Aventskalender dag 17 & 18

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.