Douglas Aventskalender dag 15 & 16

Douglas adventskalender

Op dag 15 & 16 van de Douglas Adventskalender werd ik er niet heel enthousiast van. Een product kan ik niet gebruiken, terwijl het andere product alweer voor heren was. Natuurlijk laat ik jullie toch even zien waar het dan over gaat.

Douglas Adventskalender

De Douglas adventskalender heeft 24 vakjes, dus vanaf 1 december mag er elke dag een vakje open en op kerstavond open je het laatste vakje. Of je opent ze gewoon allemaal lekker tegelijk, dat kan natuurlijk ook. In deze kalender vind je voornamelijk producten voor gezichts- en lichaamsverzorging, maar ook parfum en make-up. De prijs van deze kalender valt erg goed mee, want hij kost maar €29,95.

Deurtje 15 – Mercedes-Benz VIP Club Pure Woody eau de toilette 7 ml

Mercedes Benz Vip Club Pure Woody

 

Dit Pure Woody geurtje van Mercedes-Benz is een heel uitgesproken mannelijke eau de toilette door de combinatie van verse appels en een houtachtige hartnoot, die wordt verzacht door de zoete geur van viooltjes  en geraniums. De geur wordt afgerond door cachalox (synthetische amber als ik het goed begrepen heb), amber en sandelhout. Een fullsize flesje van 50 ml kost €37,46.

Wat vond ik er van?

Na mijn eerste blije reactie (Yay, een geurtje!) kwam ik erachter dat dit een eau de toilette voor heren was. Dat vind ik dan helemaal niet tof, want het is al het 2e herenproduct in deze kalender. De meeste dames willen graag eens iets voor zichzelf kopen en dan is het helemaal niet leuk om een herenproduct te vinden, dat is eerder een beetje zonde van het vakje. Misschien moet Douglas volgend jaar ook een herenkalender op de markt brengen, dan ben ik de eerste die er eentje koopt voor Meneer Tegendraads.
De geur van deze eau de toilette is prima, maar doet misschien net iets teveel aan het bos denken. Ik heb hem aan mijn man gegeven, die zo weer een extra geurtje voor naar zijn werk te gaan heeft.

Deurtje 16 – Douglas Home Spa Harmony of Ayurveda Bath Cube

Douglas home spa ayurveda

De Douglas Home Harmony of Ayurveda bath cube is een bruistablet voor in bad. De bedoeling is om het tablet helemaal te laten oplossen in een warm bad, waarna je er 15-20 minuten plezier van hebt. Een tablet weegt 24 gram kost €1,50.

Wat vond ik er van?

Op dag 2 zat er ook een bruistablet van Douglas Home Spa achter het deurtje. Voor mij is het jammer dat er weer eentje in zat, want wij hebben alleen een douche. Ik denk dat dit best een leuk product is als je wel een bad hebt, maar nu zal ik hem aan iemand anders doorgeven.

 

Ik ben benieuwd wat jij er van vind dat er alweer een herenproduct in een adventskalender voor dames zat, dus laat gerust een berichtje achter.


5 thoughts on “Douglas Aventskalender dag 15 & 16

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.