Douglas Adventskalender dag 7 & 8

Douglas adventskalender

De maand december gaat snel! Vandaag kan ik jullie laten zien wat er achter deurtje 7 en 8 van de Douglas Adventskalender te vinden was en kwam ik een fijn bekend product tegen. Natuurlijk heb ik de producten ook weer getest.

Douglas Adventskalender

De Douglas adventskalender heeft 24 vakjes, dus vanaf 1 december mag er elke dag een vakje open en op kerstavond open je het laatste vakje. Of je opent ze gewoon allemaal lekker tegelijk, dat kan natuurlijk ook. In deze kalender vind je voornamelijk producten voor gezichts- en lichaamsverzorging, maar ook parfum en make-up. De prijs van deze kalender valt erg goed mee, want hij kost maar €29,95.

Deurtje 7 – Bellessence Hydro Splash 2 ml

Bellessence Hydro Splash

Achter deurtje 7 vond ik de Bellessence Hydro Splash. Deze ampul bevat een vloeistof die geschikt is voor de vochtarme huid. Dit is normaal onderdeel van een kuur van 7 ampullen, die de huid hydrateren en verfrissen. Ik heb proberen uit te zoeken wat er precies in de ampul zit, maar helaas kon ik dat nergens vinden. Een Hydra Splash kuur kost €19,95.

Wat vond ik er van?

Omdat ik een erg droge huid heb, vond ik het tof om zo’n product in de kalender te vinden en daarom heb ik het meteen getest. Ik moest even goed kijken hoe ik het glaasje moest breken, want ik ben gewend om bij een ampul altijd een klein zaagje te krijgen. Dat was nu niet het geval en daarom heb ik het gewoon afgebroken.
Er zat voldoende vloeistof in, waarschijnlijk had ik het ook 2 keer kunnen gebruiken als ik de ampul weer dicht had kunnen doen.
De vloeistof was makkelijk aan te brengen, maar nadat het op mijn gezicht en handen zat voelde het erg plakkerig aan en dat blijft ook wel even zo. Als de vloeistof is ingetrokken, voelt je huid strak en trekkerig. Ik weet niet hoe het na de hele kuur aanvoelt, maar ik ben er nu niet van onder de indruk. Ik heb niet het idee dat mijn huid nu gehydrateerd is. Het heeft wel een prettige zachte geur.

Deurtje 8 – Douglas Home Spa Spirit of Asia handcrème 75 ml

spirit of asia

Deze Goji Berry & Bamboo Milk handcrème van Spirit of Asia bevat voedende Aziatische ingrediënten die revitaliseren en verzachten. Een tube kost maar €1,95.

Wat vond ik er van?

Hier word ik blij van! Ik kende deze topper voor een klein prijsje al en ik geef zelfs een tube weg in het pakket van mijn verjaardagswinactie. Ik vind het een ontzettend prettige crème, die makkelijk aan te brengen is en snel intrekt. Het is een witte substantie en de geur doet me denken aan een zachte versie van de Napoleon citroenballen. Het ruikt dus een beetje naar snoep, maar is totaal niet overheersend. Eerder juist lekker fris.
Als de crème is ingetrokken, voelen je handen heerlijk zacht. De crème plakt niet en laat geen vet laagje achter. Ik raad je zeker aan om deze handcrème bij je volgende Douglas bestelling als een extraatje mee te bestellen, want ik ben heel tevreden.

 

Kende jij deze producten al? Heb jij misschien de hele Hydro Splash kuur gedaan en wat vond je er van?


5 thoughts on “Douglas Adventskalender dag 7 & 8

  1. Dat soort serums zijn zo lekker! Ik moet altijd wel oppassen met breken, soms breekt er toch wat glas af. een kuur heb ik wel eens gedaan, maar nooit helemaal af gemaakt. Ik wilde dan toch een paar bewaren voor speciale dagen 😉
    Die handcrème..wow, als jij zo enthousiast bent word ik het ook direct. die lijkt mij ook zalig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.