Douglas Adventskalender dag 5 & 6

Douglas adventskalender

Ik heb weer 2 dagen een vakje mogen openmaken van de Douglas Adventskalender en ik moet zeggen dat het me helemaal niet tegenvalt. Kijken jullie weer mee?

Douglas Adventskalender

De Douglas adventskalender heeft 24 vakjes, dus vanaf 1 december mag er elke dag een vakje open en op kerstavond open je het laatste vakje. Of je opent ze gewoon allemaal lekker tegelijk, dat kan natuurlijk ook. In deze kalender vind je voornamelijk producten voor gezichts- en lichaamsverzorging, maar ook parfum en make-up. De prijs van deze kalender valt erg goed mee, want hij kost maar €29,95.

Deurtje 5 – Venus Magic Legs 50 ml

Venus Magic Legs

Venus Magic Legs is een BB crème voor op je benen. Het maakt je benen egaal en een beetje bruiner. Er zit een paarlemoer glimmertje in. Je kan het gewoon met je handen aanbrengen. Op de verpakking wordt gewaarschuwd dat je je handen meteen na het aanbrengen moet wassen en moet opletten met textiel. Het product kost €3,49 als je het los koopt.

Wat vond ik er van?

Ik vind dit een heel leuk product voor de zomerse dagen, maar ondertussen vraag ik me af wat er met textiel kan gebeuren als je niet oplet. Ik denk dat het vooral mooi is als je benen al een beetje zon hebben gehad. Het product is makkelijk aan te brengen en het glimmen is niet te opvallend.

Deurtje 6 – EOS Lippenbalsem

EOS Lippenbalsem

EOS Lippenbalsem is een 100 % natuurlijk lipverzorgingsproduct. Doordat het gemaakt is van Jojoba olie en Shea boter maakt het je lippen erg zacht en zorgt het voor hydratatie. Het is rijk aan antioxidanten en vitamine E. Ik kreeg de variant Blackberry Nectar. Een Eos Lippenbalsem kost €5,95.

Wat vond ik er van?

Ik was erg blij om dit product in de kalender te zien. Het is mijn eerste EOS product, omdat ik ze eigenlijk altijd best prijzig vond voor een lippenbalsem. Nu ik hem geprobeerd heb, ben ik overtuigd geraakt van dit product. Het is makkelijk aan te brengen en zorgt ervoor dat je lippen niet droog aanvoelen, zonder dat je meteen een vette laag op je lippen hebt. Het product ruikt lekker en heeft een prettige smaak.

 

Nu ben ik heel benieuwd of jij BB crème op je benen zou smeren. En heb je ook al eens een EOS product gebruikt?

 


8 thoughts on “Douglas Adventskalender dag 5 & 6

  1. Leuke kalender! En eerlijk: ik doe al jaren zo een trucje op mijn benen als ik in de zomer de deur uitga: bodymilk (op mijn handen) mengen met een beetje fond de teint en smeren maar! Is overigens ideaal om miskopen van te donkere BB of FDT weg te werken!
    Veel liefs
    Kris

  2. Ik heb ook de Douglas kalender en werd helemaal blij vanmorgen toen ik de Eos lipbalm vond! Zo vaak mee in mijn handen gestaan maar niet gekocht. Ik heb dat blaadje op de achterkant met alle producten meteen weggegooid, vind het veel leuker als het ieder dag een verrassing is. Tot nu toe valt het zeker niet tegen!

  3. Ik heb een bh cream van collistar en het geeft geen vlekken met smeren maar, wel met/ op witte kleding. Wat ik persoonlijk niet heel handig vind in de zomer. Niet grappig als je handdoek of andermans bank onder de bruine vegen zitten als jij erop hebt gezeten of gelegen. Zal het dus niet snel meer aanschaffen. Leuk die Eoslipbalm. Ik wil hem ook nog steeds proberen maar vind hem ook te prijzig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.