Douglas Adventskalender dag 23 & 24

Douglas adventskalender

Helaas, de adventsperiode is om en alle deurtjes van de Douglas Adventskalender zijn geopend. Achter de laatste 2 deurtjes vond ik producten die ik nog niet eerder had geprobeerd en ik vond het leuk om ze te testen. Kijken jullie nog een laatste keer met me mee naar de spulletjes die ik op dag 23 & 24 in de kalender vond?

Douglas Adventskalender

De Douglas adventskalender heeft 24 vakjes, dus vanaf 1 december mag er elke dag een vakje open en op kerstavond open je het laatste vakje. Of je opent ze gewoon allemaal lekker tegelijk, dat kan natuurlijk ook. In deze kalender vind je voornamelijk producten voor gezichts- en lichaamsverzorging, maar ook parfum en make-up. De prijs van deze kalender valt erg goed mee, want hij kost maar €29,95.

Deurtje 23 – Annayake Ultratime Lifting Anti-Wrinkle Eye Contour Care 7 ml

Ultratime Lifting Anti-Wrinkle Eye Contour Care

De Ultratime Lifting Anti-Wrinkle Eye Contour Care van Annayake is een oogverzorging die rimpeltjes opvult en op lange termijn rimpeltjes kan voorkomen. Het product is geschikt voor alle huidtypes. Je moet het elke ochtend en avond zorgvuldig aanbrengen, van het binnenste naar het buitenste ooglid en op het bewegende ooglid. Een fullsize verpakking van 15 ml kost €99,-.

Wat vond ik er van?

Dit is een echt high end product dat ik zelf niet zo snel zou aanschaffen vanwege de prijs, maar ik vind het geweldig om in deze kalender te vinden. Als ik de verhouding ml en prijs ga berekenen, dan is dit de klapper van de adventskalender met een waarde van ongeveer €46,-. Ik heb het product geprobeerd en ik heb het idee dat de fijne lijntjes rond mijn ogen inderdaad worden opgevuld. Ik ben heel benieuwd hoe goed dit product op lange termijn is.

Deurtje 24 – Tony Gard Sea Side Woman eau de parfum 15 ml

Toni Gard Seaside woman

Toni Gard Seaside Woman is een geurtje dat op de Nederlandse website van Douglas nog niet verkrijgbaar is, dus moet ik mijn info van de Duitse website halen. Ik lees best aardig Duits, maar ik hoop dat ik het goed weet te vertalen. Mocht ik het fout hebben, laat het me dan even weten in de comments.

Met Seaside Woman hebben de parfumeurs van Toni Gard een geur gecreëerd die de levendigheid van de zee combineert met elegante vrouwelijke noten en frisse fruitige accenten. In de Topnoot vind je een bries van bergamot gecombineerd met een hint van cassis, jeneverbessen, meloen en citroen. Met de intense noten van muskus, amber, zachte houtsoorten en vetiver (Indiase grassoort, ik heb het moeten googlen) in de basis en akkoorden van roos, magnolia, lelietje van dalen, jasmijn en iris in de middelste noot. Toni Gard is exclusief verkrijgbaar bij Douglas. Een fles van 30 ml kost €34,99

Wat vond ik er van?

Ik ben om te beginnen al heel enthousiast dat er nog een geurtje in de adventskalender zat! Geuren blijven voor mij toch iets dat ik het meeste met Douglas associeer. Ik had nog nooit van Toni Gard gehoord, maar ze hebben best een uitgebreide lijn voor dames en heren. Als je het geurtje op spuit, moet je een beetje voorzichtig zijn, want het is al snel teveel. Als het een beetje verdampt is, dan is het een heel prettige sterke, maar ook zachte geur die mij wel bevalt. Ik vind het een geweldig product om als finale item te vinden.

 

Dit was het dan weer wat betreft de Douglas Adventskalender, maar kerstmis begint natuurlijk pas vanavond met kerstavond. Ik wil jullie graag allemaal een prachtige kerst wensen met veel liefde, goed gezelschap en alle cadeaus die op je wishlist stonden!

merry christmas

 


8 thoughts on “Douglas Adventskalender dag 23 & 24

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.