Douglas Adventskalender dag 21 & 22

Douglas adventskalender

Vandaag laat ik jullie zien wat ik achter deurtje 21 & 22 van de Douglas Adventskalender heb gevonden. Het zijn 2 volkomen verschillende producten, eentje voor je haren en eentje voor je nagels. Het haarproduct had ik al eerder geprobeerd en daar ben ik heel enthousiast over. Het nagelproduct was voor mij volkomen nieuw.

Douglas Adventskalender

De Douglas adventskalender heeft 24 vakjes, dus vanaf 1 december mag er elke dag een vakje open en op kerstavond open je het laatste vakje. Of je opent ze gewoon allemaal lekker tegelijk, dat kan natuurlijk ook. In deze kalender vind je voornamelijk producten voor gezichts- en lichaamsverzorging, maar ook parfum en make-up. De prijs van deze kalender valt erg goed mee, want hij kost maar €29,95.

Deurtje 21 – Douglas Hair Ultimate Shine Repair Mask 25 ml

Douglas Hair repair mask

Dit Ultimate Shine Repair Mask van Douglas Hair herstelt beschadigd haar met behulp van mango, vitamine B5 en keratine. Het is bedoelt voor droog, dof en glansloos haar. Na de wasbeurt masseer je het masker in het vochtige haar, waar je het 1 tot 3 minuten moet laten zitten. Het masker kost €1,95.

Wat vond ik er van? (+ Tip van Douglas)

Dit masker gebruik ik al regelmatig voor mijn haren, sinds het me door een verkoopster bij Douglas bij de kassa werd aangeboden. Ik vind het een heel fijn product en na een masker voelen mijn haren heerlijk zacht, pluizen ze minder en zijn ze makkelijker door te kammen.
De verkoopster vertelde me dat je het masker gerust een nacht kan laten zitten als de staat van je haren wat lastiger aan te pakken is. Ook dat heb ik geprobeerd en dat werkt inderdaad prima. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten liggen, het is een echte budgettopper.

Deurtje 22 – Anny 6-in-1 nagelverzorging 6 ml

Anny 6-in-1

De Anny 6-in-1 nagelverzorging (no.950) lost oneffenheden op, beschermt tegen verkleuringen, is een basecoat en een topcoat, geeft glans en beschermt tegen scheuren, doordat het de nagels sterker maakt. Als je regelmatig een nieuwe topcoat aanbrengt, straalt je nagellak weer als voorheen. Een flesje van 15 ml kost €12,95.

Wat vond ik er van?

Ik heb deze 6-in-1 lak meteen geprobeerd en het valt me niet tegen. De doorzichtige lak is makkelijk aan te brengen en verdeelt zich goed over de nagel. Ik vind het een prima product. Ik heb het alleen als basecoat en blanke lak geprobeerd en nog niet in combinatie met andere merken of kleuren. Het product droogt snel en blijft goed zitten. Ik denk niet dat ik het nog eens koop, omdat ik voor een paar euro meer ook een OPI product kan kopen, maar het was een leuke toevoeging aan de adventskalender.

 

Gebruik jij wel eens haarmaskers? En doen die ook wat ze beloven?

 


5 thoughts on “Douglas Adventskalender dag 21 & 22

  1. Wat een leuke producten kwamen er weer uit de kalender! Zelf gebruik ik eigenlijk nooit haarmaskers, maar dat is vooral omdat ik ‘s ochtends vaak een race tegen de klok heb als ik moet douchen 😉

  2. Ik gebruik af en toe een haarmasker. Niet omdat ik ze niet fijn vind maar als ik onder de douche mijn haar was heb ik vaak geen zin om daarna eronder uit te gaan, het masker in te laten trekken en dan weer uit te spoelen. Of 10 minuten langer onder de douche staan kan ook, maar ik ben een snelle doucher.. Wat dat betreft zouden de mannen het beter kunnen gebruiken, die staan een half uur wakker te worden onder de douche hahaha!
    (p.s aanvulling op mijn artikel…ik heb een tijdje in een blijf van mijn lijf huis gezeten. Was een vreselijke tijd)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.