Douglas Adventskalender dag 19 & 20

Douglas adventskalender

Nog een paar dagen en dan is de adventsperiode alweer afgelopen. Maar… we mogen ons nog een paar dagen laten verrassen tijdens het openmaken van de deurtjes van de Douglas Adventskalender. Op dag 19 & 20 werd ik er in elk geval weer blij van.

Douglas Adventskalender

De Douglas adventskalender heeft 24 vakjes, dus vanaf 1 december mag er elke dag een vakje open en op kerstavond open je het laatste vakje. Of je opent ze gewoon allemaal lekker tegelijk, dat kan natuurlijk ook. In deze kalender vind je voornamelijk producten voor gezichts- en lichaamsverzorging, maar ook parfum en make-up. De prijs van deze kalender valt erg goed mee, want hij kost maar €29,95.

Deurtje 19 – Douglas Lip Liner 02-Bois de Rose

Douglas Lip Liner Bois de Rose

Op dag 19 kregen we de Douglas Lip Liner Bois de Rose. Dit is een heel precieze zachte lip liner in een mooie zachte kleur. Deze lip liner is vrij van talk en parabenen. De lipliner is in 6 verschillende tinten verkrijgbaar en bij losse verkoop kost hij €7,95.

swatch Bois de Rose

Wat vond ik er van?

Dit is een lip liner in een tint die ik nog niet had en die goed kan in combinatie met lippenstiften die ik wel al heb, dus hier komt hij goed van pas. Met swatchen ging de lip liner soepel over mijn huid en liet meteen in 1 keer genoeg kleur achter. Je kan er mooie strakke lijnen mee trekken en hij blijft prima zitten, zonder uitlopen. Ik ben heel blij met dit product.

Deurtje 20 – Douglas Naturals Hydrating Mask 10 ml

Hydrating Mask With Organic Argan Oil

Met het Naturals Hydrating Mask bescherm en onderhoud je de droge en gevoelige huid. Het hoge gehalte aan lecithine (extract uit sojabonen of zonnebloempitten) zorgt voor een goede vochtbalans van de huid. De shea boter maakt de huid extra zacht en beschermt tegen vochtverlies. De arganolie zorgt ervoor dat je huid soepel is en straalt. Er zitten geen parabenen, synthetische kleurstoffen of geurstoffen in en het is biologisch en vegan.
Het masker moet na het aanbrengen in de huid worden gemasseerd en na 5 tot 10 minuten worden afgespoeld. Een verpakking met 1 masker kost €1,95.

Wat vond ik er van?

Het is een prima product, zeker voor deze prijs. Ik zal beginnen met een klein nadeel. Op de verpakking staat namelijk niet hoe je het masker moet gebruiken en ik heb moeten opzoeken op de website van Douglas hoe lang het moest blijven zitten. Het aanbrengen en verdelen van deze witte substantie gaat makkelijk en het product ruikt lekker, maar niet te sterk. Het voelt niet zwaar op de huid en trekt niet. Na het afspoelen met lauw water voelt mijn huid prettig aan. Ik zal dit maskertje zeker nog een keer kopen.

 

Gebruik jij weleens maskertjes? Wat vind jij echt een aanrader?

 


5 thoughts on “Douglas Adventskalender dag 19 & 20

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.