Douglas Adventskalender dag 13 & 14

Douglas adventskalender

Met het openmaken van deurtje 13 & 14  ben ik alweer ruim over de helft van de Douglas adventskalender. Ik vond weer 2 fijne verzorgingsproducten.

Douglas Adventskalender

De Douglas adventskalender heeft 24 vakjes, dus vanaf 1 december mag er elke dag een vakje open en op kerstavond open je het laatste vakje. Of je opent ze gewoon allemaal lekker tegelijk, dat kan natuurlijk ook. In deze kalender vind je voornamelijk producten voor gezichts- en lichaamsverzorging, maar ook parfum en make-up. De prijs van deze kalender valt erg goed mee, want hij kost maar €29,95.

Deurtje 13 – Douglas Naturals Face Cream Day Sensitive 10 ml

Douglas naturals dagcrème

Deze Face Cream Day voor de gevoelige huid met SPF 15 bevat 10 % arganolie die de huid beschermt tegen veroudering door zijn anti-oxiderende werking. De soja-olie zorgt ervoor dat de huid beter doorlaatbaar is voor actieve werkstoffen, terwijl de shea boter irritaties verzacht. Zonder synthetische kleurstoffen, geurstoffen en parabenen. Het is een biologisch en vegan product. Een fullsize flacon bevat 50 ml  en kost €24,95.

Wat vond ik er van?

Ik vind het een fijn product. Ondanks de kleine tube kan ik hier wel even mee vooruit, want je hebt niet veel crème nodig voor je hele gezicht. Het product laat zich goed verdelen. Het is een witte substantie en het duurt wel even voordat het helemaal is ingetrokken, het bleef een beetje wit. Na het aanbrengen voelde mijn huid zacht, glad en aan, zonder vet of plakkerig gevoel.

Deurtje 14 – Venus Face Peeling 10 ml

Venus Face Peeling

De Venus Facial Peel met microbeads van blauwe jojoba en siliconen verwijdert dode huid en verfijnt je teint. Het reinigende element komt van olijfolie, terwijl de panthenol voor hydratatie zorgt. Deze peeling is geschikt voor alle huidtypes. De bedoeling is om het op een vochtig gezicht in cirkelvormige bewegingen aan te brengen en daarna af te spoelen met warm water. Een fullsize tube van 75 ml kost €9,95.

Wat vond ik er van?

Deze peeling is een doorzichtige substantie met vrij grove korreltjes. Het product ruikt lekker fris. Door de grove korreltjes vroeg ik me af of het wel het juiste product voor mijn gezicht zou zijn, maar het aanbrengen was best prettig. Na het afspoelen voelde mijn huid zacht en glad aan. Ik weet niet of ik het product zelf zou kopen, maar de prijs/kwaliteitsverhouding is prima.

 

Gebruik jij altijd dezelfde dagcrème of moisturizer, of wissel je liever af?


8 thoughts on “Douglas Adventskalender dag 13 & 14

  1. Die scrub kende ik al via mijn moeder, die koopt elke keer als ze bij Douglas is verschillende zakjes daarvan. Ik vond het leuke items! Ze liggen allemaal in mijn proefjes-la, en af en toe pak ik er weer wat uit. Altijd handig. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.