Douglas adventskalender dag 11 & 12

Douglas adventskalender

Op dag 11 en 12 van de Douglas adventskalender vond ik mooie producten, waarvan 1 fullsize. Op dag 11 zat er een ook eindelijk een geurtje in, dat ik nog helemaal niet kende. Natuurlijk heb ik de producten meteen geprobeerd.

Douglas Adventskalender

De Douglas adventskalender heeft 24 vakjes, dus vanaf 1 december mag er elke dag een vakje open en op kerstavond open je het laatste vakje. Of je opent ze gewoon allemaal lekker tegelijk, dat kan natuurlijk ook. In deze kalender vind je voornamelijk producten voor gezichts- en lichaamsverzorging, maar ook parfum en make-up. De prijs van deze kalender valt erg goed mee, want hij kost maar €29,95.

Deurtje 11 – Annayake Tomo her eau de parfum roller 10 ml.

annayake Tomo her

Annayake Tomo Her combineert een noot van amandel met de zoete harmonie van witte bloemen.Het bevat ook noten van tonka bonen, iris en patchouli. Deze geur is nog niet fullsize bij Douglas beschikbaar, maar zal er in de lente van 2017 exclusief te koop zijn.

Geurcompositie:
Top: Bergamot, Zachte amandel, Zwarte aalbessen
Hart: Heliothroop, Gedroogde vruchten, Italiaanse jasmijn, Zwarte thee
Basis: Patchouli, Tonkaboon absolute, Irisboter, Vanille

Wat vond ik er van?

Dit is echt zo’n mooie warme mysterieuze geur waar ik heel gelukkig van wordt. Ik vind het lastig om parfum goed te beschrijven. De parfum overheerst niet, maar is wel nadrukkelijk aanwezig. Ik vind hem heel lekker ruiken en ik zal hem komende lente waarschijnlijk ook fullsize aanschaffen.

Deurtje 12 – Artemis Med Sensitive Face & Body Cleansing Gel 50 ml

Artemis Cleansing Gel

Deze Artemis Cleansing Gel is te gebruiken voor zowel lichaam als gezicht en is speciaal voor de gevoelige huid. Het verwijdert make-up en vuil zonder de huid uit te drogen. De gel is vrij van siliconen, parabenen en kleurmiddelen en  hypoallergeen. Dit product is verrijkt met het Artemis Anti-Irritation-Complex. Een tube van 50 ml kost €4,95 en een grotere tube van 250 ml koop je voor €19,95.

Wat vond ik er van?

Alweer een heel fijn product. Het is een doorzichtige gel, die op je huid wit en schuimend wordt. Het heeft een nogal aparte uitgesproken geur die ik niet kan achterhalen., maar die na het afspoelen nog goed op de huid te ruiken is. Ik heb het product getest op een streep kohlpotlood en het werkt prima als make-upreiniger.

 

Kende jij deze merken al? Ik ben ook benieuwd hoe jij parfum uitzoekt. Probeer je iets nieuws, of ben je juist heel merkvast?

 

 

 

 


5 thoughts on “Douglas adventskalender dag 11 & 12

  1. Ik koop een parfum eigenlijk niet om de naamsbekendheid. Als ik hem lekker vind dan maakt het merk mij niet uit. Leuk dat hij erbij zat. Deze kalender wil ik volgend jaar ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.