Douglas Adventskalender dag 1 & 2

Douglas adventskalender

December is begonnen en eindelijk mogen we de vakjes van de adventskalenders gaan openen. Ik koos dit jaar voor de adventskalender van Douglas en ik laat jullie beetje bij beetje zien welke verrassingen er achter de deurtjes zaten. Vandaag begin ik met vakje 1 & 2.

Douglas Adventskalender

De Douglas adventskalender heeft 24 vakjes, dus vanaf 1 december mag er elke dag een vakje open en op kerstavond open je het laatste vakje. Of je opent ze gewoon allemaal lekker tegelijk, dat kan natuurlijk ook. In deze kalender vind je voornamelijk producten voor gezichts- en lichaamsverzorging, maar ook parfum en make-up. De prijs van deze kalender valt erg goed mee, want hij kost maar €29,95.

Deurtje 1 – Venus Aqua 24 Face Cream 30 ml

 

Aqua 24 Face cream

De Venus Aqua 24 gezichtscrème is een moisturizer, die de huid vernieuwd, celvernieuwing stimuleert en hij beschermd tegen externe omgevingsfactoren. Het is de bedoeling om hem ‘s ochtends en ‘s avonds aan te brengen op een gereinigde huid. Je kan hem ook gebruiken als dagcrème onder je make-up.
De crème is geschikt voor een normale, gemengde en droge huid.
Een fullsize potje van 50 ml kost €12,95.

Wat vond ik er van?

Ik heb nogal een moeilijke huid, die sinds de infusen nog veel droger lijkt te zijn. Ik gebruik normaal gesproken de moisturizer van Collistar en ik moet zeggen dat ik ze best vergelijkbaar vind. Het product heeft een zachte geur die niet overheerst en de glazig witte substantie is makkelijk aan te brengen en op de huid te verdelen. De crème trekt snel in en voelt niet vet aan. De stukken van mijn huid die erg droog waren, voelen net wat soepeler. Ik ben heel benieuwd hoe deze moisturizer me op lange termijn gaat bevallen.

Deurtje 2 – Douglas Home Spa Beauty of Hawaii

 

Douglas Beauty of Hawaii

De Douglas Home Spa Beauty of Hawaii bath cube is een bruistablet voor in bad. De bedoeling is om het tablet helemaal te laten oplossen in een warm bad, waarna je er 15-20 minuten plezier van hebt. Een tablet weegt 24 gram kost €1,50.

Wat vond ik er van?

Hier ga ik iemand anders blij mee maken, want helaas hebben wij nog geen bad, maar een douche. Ik geloof best dat het een prima product is, maar ik vind het zonde om het hier in de gootsteen op te lossen om het te testen.

 

Ik ben heel benieuwd of jij ook een adventskalender hebt en of je hem in een keer hebt opengemaakt, of het per dag doet. Laat je een berichtje achter?


7 thoughts on “Douglas Adventskalender dag 1 & 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.