Diagnose te ver Update – Leuk nieuws en een winactie! ***Gesloten***

Diagnose te ver

Een tijdje geleden kreeg ik van blogger en schrijfster Rachel Celine de kans om haar eerste boek “Diagnose te ver” te reviewen en ik was er erg enthousiast over. Vandaag heb ik heel leuk nieuws en mag ik van haar ook iets aan mijn lezers weggeven!

Diagnose te ver – Over het boek

Rachel (19) heeft haar ouderlijk huis in Flevoland net verlaten als ze naar Maastricht verhuist om daar te gaan werken. Al snel na de verhuizing wordt Rachel op een avond achtervolgd door een man met een mes. Later hoort ze voetstappen in huis. Als Rachel steeds meer last krijgt van angsten en somberheid zoekt ze de hulpverlening op. Volgens hen zit Rachel in een psychose en heeft ze hulp nodig. Maar is dit allemaal wel terecht? En waardoor worden die vreemde geluiden in huis allemaal veroorzaakt?

Ik was heel enthousiast over dit boek, mijn review vind je hier.

Het nieuws

Het zijn eigenlijk 2 leuke nieuwtjes. Het eerste nieuws is dat Diagnose te ver nu ook verkrijgbaar is als e-book, helemaal door Rachel Celine zelf gemaakt, via Bol.com en Kobo.com.
Het e-book kost maar 5 euro, dus mocht je na mijn review nog hebben getwijfeld, dan kan je nu je kans grijpen!
Het papieren boek is natuurlijk ook nog steeds te koop voor €12 inclusief verzendkosten via dit bestelformulier.
Wil je het papieren boek kopen en meteen ook een e-book als bijvoorbeeld een cadeautje, dan kan je dat combineren en kost het samen nog maar €15.

Het tweede leuke nieuwtje is dat deze schrijfster hard aan haar 2e boek aan het werken is, een vervolg op Diagnose te ver. Na het spannende einde van Diagnose te ver kan ik niet wachten om te lezen hoe het verder gaat.

Boeken algemeen

De winactie

Om te vieren dat Diagnose te ver nu op e-book verkrijgbaar is, mag ik 1 van mijn lezers blij maken met een gratis e-book. Daar hoef je helemaal niet veel voor te doen. Laat een leuk berichtje achter met een geldig e-mailadres en klaar ben je.

Liken en delen op social media hoeft niet, maar het wordt natuurlijk zeker op prijs gesteld. Ik zou het leuk vinden als jullie ook bij Rachel Celine een kijkje gaan nemen.

Deze winactie loopt t/m donderdag 31 december. Op 1 januari krijgt de winnaar een mailtje met daarin het e-book en natuurlijk maak ik het ook bekend op social media.

Omdat het om een e-book gaat, mag iedereen wereldwijd meedoen!

 

*** Doe je ook al mee aan mijn verjaardagswinactie?***

 


15 thoughts on “Diagnose te ver Update – Leuk nieuws en een winactie! ***Gesloten***

 1. Ik had toen ook je review gelezen, maar 30 bladzijden is nogal weinig voor 12€ vond ik toen. Ik heb ook geen e-reader, maar ben wel geïnteresseerd in het verhaal… Zelfde dilemma als Melanie. Misschien ga ik toch nog voor “the real stuff”.

 2. zou leuk zijn !
  Nu eerst nog een E-reader aanschaffen LoL
  Ik twijfel nog altijd te erg.. hou gewoon van papieren boeken
  Dilemma´s!!
  Maar ik ben wel altijd enthousiast naar nieuwe boeken, nieuwe schrijvers en eerste boeken van nieuwe schrijvers.. dus misschien schaf ik hem gewoon zelf aan 🙂

  • Wist je al dat je op de laptop / tablet/ pc ook e-boeken kan lezen? Je moet dan alleen een gratis e-pub reader downloaden die je kan vinden via google en dan kom je al een heel eind. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.