Delete Waxing | Full Brazilian, Upper Lip Wax & 20 euro kortingscode

Delete Waxing

Afgelopen week was ik te gast bij Delete Waxing in Rotterdam, vanwege een Instagram campagne, maar natuurlijk valt er veel meer over te vertellen. Ik ging voor een full brazilian en een upper lip wax. Na jaren zelf te hebben geprutst met koude wax strips en scheermesjes was ik ontzettend benieuwd hoe het in een salon zou zijn, of het me zou bevallen en of het ontzettend zeer zou doen. Natuurlijk ook vanwege de hidradenitis suppurativa littekens in mijn liezen.

Delete Waxing

Ik boekte mijn afspraak via de website, waarbij je meteen kan aangeven wanneer je wil langskomen, naar welke salon je wil, welke behandelingen je wil en als je al eerder bent geweest, dan mag je zelfs je favoriete Wax Angel aangeven. Een Wax Angel is de dame die het waxen en epileren verzorgt. Je krijgt een QR code, waarmee je de deur van de salon kan openen.

Bij aankomst gebruik je de QR code en je krijgt meteen een welkomstberichtje op je telefoon. Je komt binnen in een mooi verzorgde wachtruimte, waar je door de strakke planning helemaal niet zo lang hoeft te wachten.

Ik boekte een brazilian (complete ontharing van de schaamstreek) en een upper lip wax. Als je net als ik heel donkere haren hebt, dan wil er weleens zo’n donker donslaagje boven je lip zitten en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik hars al jaren zelf met koude harsstrips en ik dacht dat dat wel prima was, maar nu ik een keer bij Delete Waxing ben geweest, wil ik niet meer anders. Mede dankzij de goede zorgen van de ontzettend toffe Wax Angel Demi-Lee in de salon in Rotterdam.

Upper Lip Wax

Het waxen van mijn bovenlip vond ik niet zo spannend, want dat doet over het algemeen totaal geen zeer. De wax voelt lekker warm aan in je gezicht en na 2 kleine rukjes ben je haarloos. Toch zag Demi-Lee nog wat kleine donshaartjes zitten, die ze met threading (epileren met draad) heeft verwijderd. Ze waarschuwde dat het een beetje rood kon worden, maar ik heb totaal geen last gehad van roodheid of zwelling. Voor deze behandeling ga ik voortaan zeker terug naar Delete. Een upper lip wax kost €10,95.

Full Brazilian Wax

Okay, ik moet toegeven dat ik hier wel een beetje nerveus voor was. Niet vanwege de blootheid, want die ben ik na alle operaties, uitstrijkjes en een piercing wel gewend en de Wax Angels hebben waarschijnlijk alles al zien voorbijkomen. Ik was nerveus vanwege de HS-littekens, of die extra zeer zouden doen en of de behandeling daardoor wel door kon gaan. Gelukkig was dat helemaal geen probleem. Ik wist ook niet of de haartjes wel lang genoeg waren, want ik had maar 10 dagen de tijd om ze te laten groeien. De haartjes moeten minimaal 5 millimeter lang zijn.

Ik had wel al vaker thuis geharst en geschoren, maar dat valt totaal niet te vergelijken met het resultaat dat je in een salon krijgt.

Op het moment dat je het onderste gedeelte van je kleding uittrekt, verlaat de Wax Angel de speciale cabine even, zodat je in alle privacy even aan de situatie kan wennen en jezelf een beetje kan opfrissen met een reinigingsdoekje. Daarna mag je plaatsnemen op de behandeltafel en kan het waxen beginnen.

Voor een brazilian wax is het de bedoeling dat je gaat liggen met je knieën naar buiten en je hielen naar elkaar toe, zodat de Wax Angel rustig aan het werk kan gaan. De warme wax is niet vervelend, maar voelt lekker warm en wordt met een spateltje aangebracht. Je krijgt een stressballetje in handen, zodat je daar in kan knijpen als het zeer mocht doen. Gelukkig deed het bij mij totaal geen zeer en had ik ook geen last van mijn littekens. Ik lag ondertussen gezellig te kletsen met Demi-Lee, waardoor de tijd goed opschoot. Bij een full brazilian hoort ook het waxen van de achterkant en dat was wel een beetje een gekke ervaring. Nadat de voorkant klaar was, mocht ik omdraaien en op mijn buik gaan liggen. Je houdt dan zelf je billen vast, waarna je bilspleet ook wordt onthaart met de wax. Ook dat was in mijn geval niet pijnlijk.

Na de behandeling

Zoals je op de foto’s kan zien, kon ik na het waxen nog gewoon lachen. Dit keer compleet met een mooie gladde bovenlip en zoals ik het heel charmant noem: een porno-poes. Ik vond het een heel fijne ervaring en een week later ben ik nog steeds ontzettend tevreden over het resultaat. Ik heb na de behandeling geen last gehad van zwelling of irritatie. Ik heb goed advies gekregen over de nabehandeling, zoals het scrubben van de onthaarde huid, om ingegroeide haartjes te voorkomen. Deze producten zijn ook online te koop bij Delete Waxing.

Ik ga over enkele weken zeker een nieuwe afspraak maken, want dit is een aanrader voor elke vrouw die graag haarloos door het leven wil, maar geen zin heeft om daarvoor elke dag met een scheermesje in de weer te gaan.

Kortingscode

Ik mag jullie van Delete Waxing 20 euro korting aanbieden op de eerste behandeling. Hoe tof is dat!!! Gebruik kortingscode TAMARA81014 bij het maken van je allereerste afspraak.

 

Heb jij ooit een wax behandeling gehad in een salon en wat was jouw ervaring???

*** Mocht jij ook Hidradenitis hebben, hou er dan rekening mee dat je deze behandeling niet moet gaan laten doen als je actieve ontstekingen hebt! Maar het is goed te doen als de HS in remissie is.***


5 thoughts on “Delete Waxing | Full Brazilian, Upper Lip Wax & 20 euro kortingscode

  1. Ik vind jouw humor in je blogs altijd zoooo geweldig! Heb je helemaal geen pijn ervaren? Wauw! Ik heb het ook een paar keer gedaan en het was elke keer weer alsof er een heel dun laagje huid werd mee getrokken…zo pijnlijk! Ik ga het daarom misschien ook een keer bij Delete proberen! En dat bord van hun, hoe cool is die! 😀

    • Oeh dat klinkt heel pijnlijk! Nee bij Delete had ik absoluut geen pijn gelukkig. Ik heb ondertussen al een clubje vriendinnen zo ver dat ze mee gaan naar de volgende afspraak. Ik hoop niet dat het tegenvalt voor ze, anders is de tramreis naar huis vast niet zo gezellig. 😉😘

  2. Voor ik de gehele boel heb laten laseren liet ik ook bijna altijd een Brazilian wax doen. Bij mij bleef het max 2 weken weg want had veel haaigroei. Maar precies zoals jij beschrijft het voelt heerlijk glad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.