De winnaars van de Park Beats Tickets zijn…

Vanavond maak ik de winnaars bekend van de Park Beats tickets die geldig zijn op zondag 3 juli. En de winnaars zijn…. *TROMGEROFFEL*…..

  • Tom
  • Kim

Ik vond het hartstikke lief dat jullie beide deelnamen om er vrienden mee te verrassen.  Jullie ontvangen beide 2 e-tickets, die als het goed is nu in jullie inbox staan van het opgegeven e-mailadres. Heel veel plezier ermee komende zondag! 🙂

 

Dit was mijn eerste winactie en eigenlijk een per ongelukje op het laatste moment. Ik hoop snel meer winacties te kunnen organiseren met een langere looptijd. Ik hoor graag wat jullie er allemaal van vonden.


3 thoughts on “De winnaars van de Park Beats Tickets zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.