De Sunshine Blogger Award

Sunshine Blogger Award

De “Sunshine Blogger Award” is een award van bloggers voor bloggers die anderen inspireren om creatief en positief op te treden in de wereld van het bloggen! 

Ik werd in deze award getagd door Kris, van Kool Family. Kris is een 32-jarige ingenieur, vrouw van Benoit (30) en mama van Guillaume (4) en Thibault (2). Op haar blog verteld ze over gezin, het Koolen-de Vries syndroom, date nights met haar man en alles wat een jong en druk gezin bezighoudt. Dankjewel voor de tag!

Sunshine Blogger Award

Als je genomineerd bent, dan is dat natuurlijk best wel een eer. Maar ook best nog wel wat werk ook, want aan de Sunshine Blogger Award zitten ook nog wat regeltjes verbonden. Als je getagd wordt, dan mag degene die jou heeft getagd je 11 vragen stellen. Als je die 11 vragen op je blog hebt beantwoord, dan mag je zelf 11 andere bloggers taggen, die je dan ook weer 11 vragen mag stellen.

De Vragen van Kris

1. Wanneer en waarom ben je beginnen bloggen?

Ik ben begonnen met bloggen, nadat ik eerst al ontzettend veel blogs volgde van andere mensen. Ik dacht dat ik als blogger met HS best iets kon toevoegen en dat het voor mij een leuke dagbesteding zou zijn. Ik merk ook dat ik zo vaker de deur uit ga en meer nieuwe dingen wil ontdekken.

2. Hoe reageren vrienden en familie op je blog?

Volgens mij vinden de meeste mensen het best leuk. Ik heb tot nu toe nog geen negatieve reacties uit mijn omgeving gehad. Veel van mijn vrienden volgen mijn blog ook.

3. Wat is je favoriete snack?

Mij mag je midden in de nacht wakker maken voor sushi. Het maakt niet eens uit welke sushi, want ik lust het allemaal. Heerlijk, met veel soy sauce en wasabi.

4. Hoe ziet je droomdate er uit?

Poeh, daar denk ik eigenlijk niet echt over na, want ik ben niet van de romantiek. Het is belangrijk dat er veel gelachen kan worden. Ik denk dat ik eerst ergens een hapje wil gaan eten. Niet heel chique, maar lekker in een gezellig restaurant. Als we daarna ook nog gaan dansen op een feestje met 90’s muziek, dan heb je me wel.

5. Wat is je favoriete outfit?

Ik draag het liefst een rokje of een jurkje in zwart, bordeaux of legergroen. Tops en truien draag ik meestal in het zwart eroverheen. Met een zwarte panty, een paar gekke sokken en een paar Chucks. Mijn favoriete jas is een van mijn zwarte leren bikerjasjes. In de winter draag ik het liefst grote sjaals erbij. Mijn handtas varieert nogal, als het tasje maar groot genoeg is om een grote fles Spa of Chaudfontaine mee te dragen. De laatste tijd maak ik outfits vaak af met een choker met een hangertje.

6. In welke post heb je jezelf het meest (figuurlijk) bloot gegeven?

Dat doe ik eigenlijk in elke post die over mijn ziekte HS gaat. Ik twijfel vaak of ik iets wel in het openbaar wil vertellen, maar dan gaat het meestal over mijn privéleven, als er ook andere mensen mee te maken hebben. Over mij persoonlijk mag iedereen alles weten.

7. Wat doe je deze Valentijn?

Aan deze vraag is te zien dat ik weer erg laat ben met het invullen van deze tag. Wij hebben er dit jaar niks aan gedaan.

8. Waarom blog je en hoeveel posts komen er per week/maand?

Ik blog voornamelijk voor mijn plezier. Ik vind het een leuke dagbesteding en het is wat afleiding van het dagelijks leven. Ik probeerde altijd 15 posts per maand te publiceren, maar de laatste tijd lukt dat wat minder goed, vanwege privéomstandigheden. Zoals de meeste van jullie wel weten, ben ik aan het scheiden en dat is nogal een gedoe. Mijn huisvesting laat ook nogal te wensen over. Maar zodra alles achter de rug is, dan ben ik er weer helemaal!

9. Hoe en waar zie jij je blog over 10 jaar?

Ik denk dat ik dan nog gewoon aan het bloggen ben en waarschijnlijk heb ik dan wel wat meer lezers. Een heel grote blogger zie ik mezelf niet zo snel worden, maar dat hoeft voor mij niet zo nodig. Ik ben heel tevreden hoe het nu gaat, met leuke vaste lezers die regelmatig een berichtje achterlaten.

10. Wat is jouw guilty pleasure?

Volgens mij heb ik niet echt een pleasure waar ik me guilty over voel. Ik hou van lekker eten, rare combinaties, foute muziek en tv zonder inhoud. En daar voel ik me eigenlijk helemaal niet schuldig over. Dat mag iedereen gewoon van me weten.

11. Wat is jouw ultieme droombestemming?

Japan!!! Ik zie me daar al helemaal rondlopen, in zo’n kawaii harajuku outfit. Ik wil er dan heel veel Japans snoep proberen, sushi eten, naar Aokigahara (het bos der doden aan mount Fuji), winkelen in Tokio, een theeceremonie bezoeken en tempels en kastelen bezichtigen.

Nominaties:

Ik nomineer de volgende bloggers:

Mocht je geen zin hebben om de tag over te nemen, dan hoef je je natuurlijk niet verplicht te voelen om er iets mee te doen. Heb je er wel zin in? Dan staan hieronder mijn vragen aan jou.

 1. Hoe zou je zelf je blog omschrijven?
 2. Als je een dagje uit gaat, waar ga je dan het liefst naartoe?
 3. Weet je omgeving dat je blogt en volgen ze je ook?
 4. Welk nummer luister je het liefst en waarom?
 5. Aan welk tv-programma zou je graag een keertje meedoen?
 6. Welk product moeten we volgens jou echt gaan proberen?
 7. Over welke onderwerpen schrijf je bewust niet?
 8. Wat eet je het liefst als je voor de tv zit?
 9. Van welk idool hing er vroeger een poster in je kamer?
 10. Als je een reisblogger zou zijn, over welke bestemming zou je dan het liefst willen schrijven?
 11. Heb je andere bloggers die je graag volgt en wie zijn dat dan?

Veel plezier met invullen!!!

 


7 thoughts on “De Sunshine Blogger Award

 1. Japan lijkt mij ook zo mooi! Zo een theeceremonie lijkt mij helemaal Zen.. al ben ik een koffiejunk.
  Bedankt voor de nominatie, ik moet hem nog invullen via Kris… maar zeker leuke vragen om over na te denken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.