Cadeautjes die ik voor mijn verjaardag kreeg

cadeautjes

Op donderdag 1 december vierde ik mijn verjaardag en ben ik door mijn man, familie en beste vriendin ontzettend verwend met heel toffe cadeautjes, dus die wil ik jullie vandaag graag laten zien.

Cadeautjes van Meneer Tegendraads

Van meneer Tegendraads kreeg ik maar liefst 3 cadeautjes, dus hij had voor zijn doen flink geshopt. Hij had zelfs speciaal een taart laten maken bij de Hema. Hij wist dat ik graag nog een lekker warme hoodie wilde hebben en hij bestelde er eentje in Duitsland met een tekst. Vertaald naar Nederlands staat er : “Ik ben die gekke Hollandse waar iedereen je voor gewaarschuwd heeft.” Ik vond hem wel heel grappig, vooral omdat we regelmatig in Duitsland komen en daar kennissen hebben wonen. Als extraatje kreeg ik nog een grote fles Giorgio Beverly Hills parfum.

Cadeautjes van mijn beste vriendin

Van mijn beste vriendin (ja, die uit Rotterdam 😉 ) kreeg ik een pakketje cadeautjes dat ze zelf had samengesteld. Er zaten heel veel verschillende leuke dingetjes in, zoals gelukskoekjes, een vijl, een snowglobe met een gouden uil, een wit draadmandje, 3 botten voor de hondjes, een gouden opblaasletter T, een handcrème , candy canes met pepermuntsmaak en …. Een eenhoornmuts!!!  Ze maakt er altijd iets speciaals van. Natuurlijk laat ik jullie ook zien hoe goed deze muts mij staat. 😉 Ik denk dat ik hem niet te vaak moet dragen, anders ga ik misschien zomaar glitter en regenbogen poepen.

Cadeautjes van Tante K.

zuster evie

Van mijn tante K. kreeg ik een pakketje met producten van Zuster Evie. Zuster Evie is een franchiseformule waar je ambachtelijk gemaakte locale voedingswaren kan kopen. Van zo’n dingen word ik altijd heel happy. Ik kreeg een appelmoes en fles met rozijnen en deeg, waar ik met een beetje water zelf krentenbollen mee kan maken.

Tevreden en blij verrast!

Eigenlijk zou ik helemaal geen verjaardag vieren, maar gelukkig komen mijn familieleden en beste vriendin toch wel. Ik ben heel blij met mijn cadeautjes en de centjes die ik van de rest van de familie heb gekregen.

Natuurlijk trakteer ik zelf ook met een winactie, die je hier kan vinden. Heb jij al meegedaan?

 


10 thoughts on “Cadeautjes die ik voor mijn verjaardag kreeg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.