Cadeautip | Laat een mok bedrukken bij Prachtigkado.nl

Mok bedrukken

Mei en juni zijn altijd drukke maanden, met veel verjaardagen, communies, bruiloften en vader- en moederdag. Vaak worden er enveloppen met geld gegeven, maar ik vind het dan leuk om een klein origineel cadeautje erbij te geven. Een mok bedrukken is een goede mogelijkheid en iets dat ik zelf ook altijd leuk vind om te krijgen.

Prachtigkado.nl

Bij Prachtigkado.nl kan je terecht voor allerlei soorten persoonlijke cadeaus. Je kan er voor elke gelegenheid wel iets leuks vinden en er dan een persoonlijk tintje aan geven door het te laten bedrukken met een eigen foto of tekst. Ze hebben zoveel keuze, dat je uit meer dan 1000 cadeaus kan kiezen, waardoor je altijd wel iets origineels kan uitzoeken, aangepast aan de smaak van de ontvanger.

Een mok bedrukken

Als er iets is dat ik altijd te weinig heb, dan zijn het wel mokken. Ze worden hier in huis veel gebruikt voor koffie en thee, maar met al dat bezoek sneuvelt er wel eens eentje. Ik heb het er al eens vaker over gehad. Daarom vind ik het geweldig dat je bij prachtigkado.nl keuze hebt uit mooie mokken. Een Mok bedrukken met een eigen tekst of foto is makkelijk via het simpele programma dat je er op de website voor kan gebruiken.

mok bedrukken

Het voordeel van Prachtigkado.nl is dat elke mok een andere afbeelding mag bevatten, dat er ruime keuze is uit materialen en kleuren en dat alle mokken vaatwasbestendig zijn. Je afbeelding blijft op die manier netjes op je mok zitten. Zelf vind ik de metalen en emaille mokken het leukst. Duur zijn de mokken niet, want je kan al een mok bedrukken vanaf €5,90. Je kan een mok gewoon naar je laten verzenden, maar voor €1,95 kan het worden ingepakt in een cadeaudoosje. De verzendkosten bedragen €5,95 en je mok is dan binnen 24 uur bij je thuis. Er is ook nog de mogelijkheid om een cadeaubon te geven.

 

Wat vind jij een origineel cadeautje om te geven of te krijgen???

 

#adv


2 thoughts on “Cadeautip | Laat een mok bedrukken bij Prachtigkado.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.